Pomoć oko 250GTS

poruka: 4
|
čitano: 1.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć oko 250GTS

Imam u kanti gainward-ovu 250GTS sa par mjeseci preostale garancije i sad htjeo sam prodati grafu i kupiti nest malo jace. Znam da je grafička malo starija(oko 1.5god.) i prijatelj mi kaze da novu mogu nac za nekih 900kn trenutno, tak da za ovu kao ne mogu dobiti vise od 500kn, pa sam htjeo čuti i neka druga mišljenja glede toga kolko mogu dobiti za to.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko 250GTS
0hope kaže...

Imam u kanti gainward-ovu 250GTS sa par mjeseci preostale garancije i sad htjeo sam prodati grafu i kupiti nest malo jace. Znam da je grafička malo starija(oko 1.5god.) i prijatelj mi kaze da novu mogu nac za nekih 900kn trenutno, tak da za ovu kao ne mogu dobiti vise od 500kn, pa sam htjeo čuti i neka druga mišljenja glede toga kolko mogu dobiti za to.

Tako da,tu negdje.Čak 400 kn bi bila realnija cijena.Koja je to verzija,sa 512mb,1gb ili 2gb rama?

14 godina
neaktivan
Pomoć oko 250GTS

1 gb ,makar pitam se dal mi se isplat prijeci sa te grafe na 460gtx il 550gtx ono kolika korist bi bila od toga neznam koje su ati-eve grafe u tome ranku novca i preformansi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko 250GTS
0hope kaže...

1 gb ,makar pitam se dal mi se isplat prijeci sa te grafe na 460gtx il 550gtx ono kolika korist bi bila od toga neznam koje su ati-eve grafe u tome ranku novca i preformansi

GTX460, dupla razlika.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice