Overvolt HD 4890 - Pomoć

poruka: 3
|
čitano: 1.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Overvolt HD 4890 - Pomoć

Pozdrav. Zanima me da li je moguce overvoltati ovu karticu bez flashanja biosa. Imam 2 GB verziju i rado bi je clockao vise od trenutnih iznosa koji su: 925/1000 jer se memorija tesko kloka.

Vidio sam da se pomocu overvolta moze postic cca 1000/1100 ili cak vise, a vapor-x hladenje je stvarno odlicno pa sam si reko zasto ne.

Ne znam s kojim programom da overvoltam, na koliko da stavim (cuo sam da je 1.4v optimalno) itd.

hvala

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overvolt HD 4890 - Pomoć
Tvoja vaporX HD4890 ne podržava softwareski voltmod, ima Sapphireov Custom PCB koji nema programbilni voltage regulator bez kojega nema ni voltmoda pomoću programa poput MSI afterburnera.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Overvolt HD 4890 - Pomoć
microman kaže...
Tvoja vaporX HD4890 ne podržava softwareski voltmod, ima Sapphireov Custom PCB koji nema programbilni voltage regulator bez kojega nema ni voltmoda pomoću programa poput MSI afterburnera.

Damn.. kao stvorena za OC, a ne mogu je posteno OC-ati. E imam jedno pitanje da ne otvaram novu temu. Dal je moje napajanje sposobno drzati dvije HD4890 u crossfireu, i dal ce sve raditi normalno ako npr. uparim ovu moju i jednu s 1 gb memorije. thx

IGN: weirdek (EU)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice