Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 628.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ja se nudim za prevoz.. {#}

hebote ova palitova jet stream predivna je 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 9:17 (=xfact=).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina

evo napokon test gtx680 u multiplayeru bf3       baci oko

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Kako misliš, napokon. Ja sam uradio i video ima mjesec i po dana jer ATIGamer nije vjerovao da mi MP ide i preko 100 fps na ultra, pa je onda ispala priča da snimanje videa sa MSI ABom uzima samo dva-tri fps(a u stvari uzima oko/preko 15fps u BF3 na Ultra, ovisno o postavkama) :) Recimo na Noshar Canals mi sa 120fps, čim upalim MSI AB snimanje, skida točno na 105 fps. Provjerio pet puta zaredom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
sharxtreme kaže...

Kako misliš, napokon. Ja sam uradio i video ima mjesec i po dana jer ATIGamer nije vjerovao da mi MP ide i preko 100 fps na ultra, pa je onda ispala priča da snimanje videa sa MSI ABom uzima samo dva-tri fps(a u stvari uzima oko/preko 15fps u BF3 na Ultra, ovisno o postavkama) :) Recimo na Noshar Canals mi sa 120fps, čim upalim MSI AB snimanje, skida točno na 105 fps. Provjerio pet puta zaredom. 

stavio je Dim,fps pada na 22 i sa gtx 680,580,hd7970 i hd 7950,možemo reć da je isti k**** sve ove 4 grafe na ultra

maksimalni fps nije toliko bitan,sve oko 60fps je super

17 godina
dery kaže...

šta ste se uskurcili pa to je glasina,samo prenosim vijest

evo još da usporedite kako deru naši cijene kad nešto izađe, dućan njemačka

gainward 670 košta 2750kn i još na tome zarade

evga superclocked  2800kn,kod nas bi koštala 3800 kn

Sad napokon mozes s povjerenjem uzimat iz EU, prije je garancija mucila, ali sad je kepler dovoljno dobar da sigurno gara nece bit potrebna.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
M4X kaže...
sharxtreme kaže...

stavio je Dim,fps pada na 22 i sa gtx 680,580,hd7970 i hd 7950,možemo reć da je isti k**** sve ove 4 grafe na ultra

Nigdje, APSOLUTNO nigdje ne pada fps ispod 50 na sve ultra 4xMSAA i to sa uključenim MSI AB snimanjem, Caspian 64p. Bez snimanja ne pada ispod 60 uopće.

Ne vjeruješ ne riječ-stavio sam video davno, baš zbog ovakvih izjava.

Kako maksimalni fps nije bitan? Kako se mjeri average nego prosjekom min/max??    

14 godina
neaktivan

pada na min 22 u tenku uz mitraljiranje i pucanje.. ocito ne optimiziranost nista drugo.. (dim zagusi) isto se desava kod mene i stvarno je iritantno jel se sve steli i nikog nemos pogodit.. al kazem desava se samo u tenku kolko sam primjetio..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sharxtreme kaže...
M4X kaže...
sharxtreme kaže...

Nigdje, APSOLUTNO nigdje ne pada fps ispod 50 na sve ultra 4xMSAA i to sa uključenim MSI AB snimanjem, Caspian 64p. Bez snimanja ne pada ispod 60 uopće.

neznaš ti mjerit,više vjerujem Dimu

gulf oman sa 64 igrača,tenk i akcija,to je dosta zahtjevnije

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
sharxtreme kaže...
M4X kaže...
sharxtreme kaže...

neznaš ti mjerit,više vjerujem Dimu

gulf oman sa 64 igrača,tenk i akcija,to je dosta zahtjevnije

Imate jeb**** videa na YouTube-u o GTX 680 i BF3 i to na B2K mapama i ni u najzahtjevnijim scenama kada 2 helikoptera,2 tenka,5-6 igrača istodobno puca na tebe sa uništenjima zgrada i eksplozijama FPS ne pada ispod 40,sve na Ultra. Još sam pitao neke ljude na drugim forumima i potrvdili su ovo,zato molim vas...!

BF3 Nick: hrci1950
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 23:35 (CoreByte).
14 godina
neaktivan

Ne pada ispod 40 fpsa nikako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma smiješno više, kad sam stavio Firestorm sa tenkovima i svime i kad je išlo od 80-120fps, onda je bilo: "Stavi Caspian 64p to je puno zahtjevnije". Stavim Caspian Conquest 64p i nema dropa ispod 50 sa upaljenim snimanjem u 480p, sad nije ni to zahtjevno. Sad je Gulf of Oman u điru. Snimio sam večeras i to, sutra uploadam. Kakvo pucanje iz tenka ili dim, ja ne znam čime ste vi to mjerili, pa to su najmanji dropovi. Pravi dropovi su kad te roka dva helikoptera u zgradi ili u vozilu. ili stojiš usred vatre dok je okolo akcija gdje je brdo partikala, a ni tu ne ide na 20fps, ni izbliza. Otkud samo te ideje - da 680tka, 580tka, 7950tka i 7970tka sve isti k. u BF3.

Također rekoh opet idem provjeriti ono šta je rekao Leopard da se boost clock spušta kako se temperatura vanka diže(tj. da je 680tka slabija ljeti). Uključio fino u MSI AB tmperaturu, core clock i memory clock u OSD i iznenađenja li,  boost clock joši veči nego prije(možda radi snimanja): sa 4xMSAA+FXAA high je 1097MHz, sa 2xMSAA+FXAA high je 1084MHz, a sa  samo FXAA high je 1058 MHz. Ništa overclockano. Boost ide tako - po zahtjevima. Ako lupiš V-Syinc neće uopće ići iznad 1058MHz.

BTW temperatura pri 50%venta kroz 6-7 Gulf of Oman Conquesta i dalje ide do max 76C.

Još nešto, hvatao sam par scena na različitim lokacijama gdje je fps stabilan i snimanje videa sa MSI AB uzima nešto sitno više od 10%. Sad da li se da to još bolje naštelati, to je pitanje. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sharxtreme kaže...

Ma smiješno više, kad sam stavio Firestorm sa tenkovima i svime i kad je išlo od 80-120fps, onda je bilo: "Stavi Caspian 64p to je puno zahtjevnije". Stavim Caspian Conquest 64p i nema dropa ispod 50 sa upaljenim snimanjem u 480p, sad nije ni to zahtjevno. Sad je Gulf of Oman u điru. Snimio sam večeras i to, sutra uploadam. Kakvo pucanje iz tenka ili dim, ja ne znam čime ste vi to mjerili, pa to su najmanji dropovi. Pravi dropovi su kad te roka dva helikoptera u zgradi ili u vozilu. ili stojiš usred vatre dok je okolo akcija gdje je brdo partikala, a ni tu ne ide na 20fps, ni izbliza. Otkud samo te ideje - da 680tka, 580tka, 7950tka i 7970tka sve isti k. u BF3.

Također rekoh opet idem provjeriti ono šta je rekao Leopard da se boost clock spušta kako se temperatura vanka diže(tj. da je 680tka slabija ljeti). Uključio fino u MSI AB tmperaturu, core clock i memory clock u OSD i iznenađenja li,  boost clock joši veči nego prije(možda radi snimanja): sa 4xMSAA+FXAA high je 1097MHz, sa 2xMSAA+FXAA high je 1084MHz, a sa  samo FXAA high je 1058 MHz. Ništa overclockano. Boost ide tako - po zahtjevima. Ako lupiš V-Syinc neće uopće ići iznad 1058MHz.

BTW temperatura pri 50%venta kroz 6-7 Gulf of Oman Conquesta i dalje ide do max 76C.

Još nešto, hvatao sam par scena na različitim lokacijama gdje je fps stabilan i snimanje videa sa MSI AB uzima nešto sitno više od 10%. Sad da li se da to još bolje naštelati, to je pitanje. 

Zašto kombiniraš MSAA sa FXAA ? Probao sa isključenim MSAA i upaljenim FXAA ? U BF3 se FXAA zove post procesing render,tako nešto,da sad ne palim BF.Uglavnom, FXAA je zaglađivanje rubova u 4XMSAA kvaliteti pri gubitku perfomansi od 2XMSAA.Probaj i nečeš više paliti MSAA zaglađivanje :-)

http://g.bf3stats.com/pc/VeutN6mL/Poglavnik__CRO.png
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ja se nudim za prevoz.. {#}

hebote ova palitova jet stream predivna je 

Može, jel imaš plin inače nećemo profitirat :)

www.rigburning.comule.com
13 godina
neaktivan
QFlash kaže...
sharxtreme kaže...

Zašto kombiniraš MSAA sa FXAA ? Probao sa isključenim MSAA i upaljenim FXAA ? U BF3 se FXAA zove post procesing render,tako nešto,da sad ne palim BF.Uglavnom, FXAA je zaglađivanje rubova u 4XMSAA kvaliteti pri gubitku perfomansi od 2XMSAA.Probaj i nečeš više paliti MSAA zaglađivanje :-)

Samo za gospodu sa BUGa jer se traži kod mjerenja, inače baš nikad ne igram sa MSAA, previše zablura, potpuno nepotrebno i smeta kraj odličnog FXAA.

Istina da je u kombinaciji 4xMSAA+FXAA high praktički nemoguće primjetiti jaggies, ali šteta na kvalitetu je velika.   

16 godina
protjeran
sharxtreme kaže...

Samo za gospodu sa BUGa jer se traži kod mjerenja, inače baš nikad ne igram sa MSAA, previše zablura, potpuno nepotrebno i smeta kraj odličnog FXAA.

Istina da je u kombinaciji 4xMSAA+FXAA high praktički nemoguće primjetiti jaggies, ali šteta na kvalitetu je velika.   

Aha, ok onda :-) Ali kao što i sam vidiš MSAA je prošlost, FXAA ne samo da je dobar feature nego i najjači adut 6 serije, barem po mom mišljenju.

http://g.bf3stats.com/pc/VeutN6mL/Poglavnik__CRO.png
13 godina
protjeran

Zasto ne testirate GTX 680 sa MSAA kao i HD 7970?

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Hmm ne, post AA na high može zblurat sliku u BF3, MSAA ne

Vegeta kaže...

Mogu testirat obe sa FXAA

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
13 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Kako ne, pa ja sam sve testove radio i sa 4xMSAA i FXAA high zajedno. Mogu i bez FXAA, ako si na to mislio. 

BTW ATI što se tiče bluranja netko je dobru usporedbu napravio za  BF3 sa 4xMSAA u ovoj temi, kvaliteta slike i textura je dosta gora. Jedini PP AA koji zna zblurat sliku pri žešćoj akciji je MLAA, ali MLAA ima daleko najbolju oštrinu  pri normalnijim scenama uz naravno praktički eliminiranje "džegija".

Kao što već rekoh, čeka se implementacija TXAA za koju se očekuje dosad najbolja kvaliteta AA uz minimalni udar na performanse.  

15 godina
neaktivan

Hehe taj netko sam ja a ti nisi dobro pročitao :)

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
13 godina
protjeran

ATI ako nisi odradi test sa samo FXAA.Hvala unaprijed.

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
QFlash kaže...
sharxtreme kaže...

Aha, ok onda :-) Ali kao što i sam vidiš MSAA je prošlost, FXAA ne samo da je dobar feature nego i najjači adut 6 serije, barem po mom mišljenju.

kakav adut serije 6? pa FXAA puno duze od zadnje gen kartica i najnormalnije ga mogu koristit i ati i nvidia kartice.

14 godina
neaktivan
GTX_690_ZG kaže...

evo ako nekog zanima BF3 na Ultra GTX 690 na 2500x1600 rezoluciji MP wake island i sharki sa 64 playera lik ima bolestna pc i7 3960x i quad gtx 690 samo kaj je ovaj video na jednoj gtx 690...

drugi video crysis 2 sa dx11 na ultra isto 2500x1600 samo na jednoj gtx 690

moj domi zar nije bolje kad vidis ovako koke i mace.

.. :) ovom tipu dzaba i 12 sli way kad je noob, puca sa m16 po amtracu  XD 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...
QFlash kaže...
sharxtreme kaže...

kakav adut serije 6? pa FXAA puno duze od zadnje gen kartica i najnormalnije ga mogu koristit i ati i nvidia kartice.

Pravi adut GTX600(GTX 400/500) serije će biti TXAA.

14 godina
neaktivan

To gospoda koja nemaju navedenu karticu kritiziraju samo kako bi ispalo da je kartica losa i da ju se ne isplati kupiti.

Pa kako jedna kartica najnovije generacije koja uz to kosta 4000 kn nebi mogla vrtiti igricu koju je mogla vrtiti i 580 uz male framedropove.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...

lol postavis video u stilu Domi... jos k tome komentiras kao ultrasexyboy... ;) 

kako dobro pamtis nickove na youtube ocito si moj subskrajber ili fan?

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam ni fan... ni ni ovo drugo ali mislim da cjeli forum zna za nick Theultrasexyboy... ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina

Daj vi koji ste kupili gtx 670 napravite neke testice i to sve fino slozite i podijelite sa nama da vidimo kako radi mrcina ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Daj vi koji ste kupili gtx 670 napravite neke testice i to sve fino slozite i podijelite sa nama da vidimo kako radi mrcina ;)

Ma lijeno to sve napravit!

Ja čim dobijem GTX 680 TwinFrozr III radim test.

16 godina
Frenkyca kaže...

Heh, fakat niti meni se neda testiće raditi, ak misliš kupovat, definitivno uzmi GTX 670, ja sam uzeo Asus DC2 i prezadovoljan sam, stvarno nisam neki fps frik, niti overkloker, bitno mi je da se mogu normalno zaigrat koju igru kako spada, a ova grafulja ispunjava sva moja očekivanja, em tiho radi, al fakat tiho.

14 godina
neaktivan
Perfeshunul kaže...
Frenkyca kaže...

Heh, fakat niti meni se neda testiće raditi, ak misliš kupovat, definitivno uzmi GTX 670, ja sam uzeo Asus DC2 i prezadovoljan sam, stvarno nisam neki fps frik, niti overkloker, bitno mi je da se mogu normalno zaigrat koju igru kako spada, a ova grafulja ispunjava sva moja očekivanja, em tiho radi, al fakat tiho.

Ajde reci mi koji ti je average fps u crysisu 2 na ulltra ako si testirao...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice