Nvidia Gt 525M i Intel Graphic

poruka: 6
|
čitano: 2.865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Neznam gdje bi stavio ovu temu, pretraživao sam forum ali nisam mogao naći riješenje, pa ću ga tu postavit.

U prijenosnom računalu imam Nvidiu gt 525M (1gb) i ovu intelovu graficku.

Naime kad želim igrat neke igrice neće mi pokrenut jaču grafičku karticu, te mi se javlja greška "your video card does not meet the minimum requirements specification". 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nitko nije imao ovaj problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokusaj iskljuciti intelovu grafiku u BIOSu ili negdje u settingsima ako je moguce

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nvidia Gt 525M i Intel Graphic

Pozdrav neznam da li kasnim s odgovorom ali evo pokusat cu ti pomoc , naime trebalo bi bit kad upres desnu tipku misa na neku igru koju zelis pokrenit nesto tipa run with nvidia , ako nemas to onda ti je najbolje otic u nvidia control centar, tamo mozes namistat koju graficku zelis koristit kao primarnu , a mozes stavit da ti intelova radi kao primarna , ali kad pokreces odredene igrice da pribaci na nvidiu. Nadam se da sam pomogao

14 godina
neaktivan
i kod mene je tako bilo ali kliknem na ignor i normalno se podigne Pes al kasnije nastane problem krenem sa stvaranjem avatara i poslije kucanja imena ublokira igrica i ugasi se ne znam do cega je problem ako neko zna bio bi mu zahvalan
poz..
14 godina
neaktivan

jel moguce da graficka zeza 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 22:05 (srkii).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice