- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opet prodaju muda pod bubrege
In a word, the GeForce GTS 250 is the new name of the old GeForce 9800 GTX+. The GeForce GTS 250 is then based on the NVIDIA’s 55nm G92b GPU.
sve u svemu zanimljiva kartica
E ova kartica ispunjava prazninu između 9800 GTX i GTX 260
Dobar potez ako se mene pita
i cijena nije visoka 170USD =990kn
ali će u nas sigurno biti 1200kn
mada je dosta jača od 4850
Nvidia mi je kao proizvođač grafa veoma draga.Ali ova manipulacija i preimenovanja jednog te istog čipa(NIKAKAV DOBITAK U PREFORMANSAMA) več me polako nervira.
Nvidia mi je kao proizvođač grafa veoma draga.Ali ova manipulacija i preimenovanja jednog te istog čipa(NIKAKAV DOBITAK U PREFORMANSAMA) več me polako nervira.
Sve je to preraslo u isti kalup... Tržište informatičke tehnologije se rasformiralo, kako hardvera tako softvera u nepostojanje krajnjeg korisnika kao socijalne osobe. To se vidi iz ove kao drugih kartica kako i na primjeru modernih video igara 
Haha, kad zeleni recikliraju sve što stignu... ccccccc.
Ajd da su odmah je nazvali 250 a ne dodali + onda bi to razumio, ali ovo mi je bezveze...
inače dobra grafulja....
Ja samo imao XFX Geforce 8800 XXX Alpha Dog pred godinu dana kad je bila skoro vrh ponude za 1200 kuna, a gledaj što su napravili nakon godinu: skoro isto pa novo! lol
ja neznam mozda je uzmem posto ce bit para malo kasnije pa cemo vidit
ja sam prije 10 godina kupio samsung floppy disk 1,44 MB 3,5", a sada su je preimenovali u FDD 1, 44 MB, 3, 5" , haha
Isto sra..nje drugo pakovanje, ništa vrijedno spomena
samo ova nvidia zaj.. s ovim preimenovanjima, marketniški trik
šta se mene tiče
Bah,
ništa novog pod suncem. Sad treba pričekati sasvim novu seriju GeForce-ica tamo negdje krajem godine, pa onda vidjeti jesu li se napokon odljepili od DX10 
ja neznam mozda je uzmem posto ce bit para malo kasnije pa cemo vidit
Mislim da nvidia sprema nešto veliko sa gt300. kao nekakva mala revolucija kao šta je bilo sa gf 6 serijom i 8 serijom...
neću ulaziti previše u to... sorry na OT
čini mi se da sam negdje čitao da ati mjenja svoju arhitekturu za HD5 seriju tako da će stream processore raditi na odvojen takt (kao kod nvidije)
malo mi je glupo da se ovdje prepiramo o gt300 kad je tema GTS 250.
Ja sam naručio gts 250..mislim da je to dobra kartica i da će mi se isplatiti..
Pa biti će dobra, jako dobra.
Šteta je jedino što si sada kada imao kartice sa dx11 podrškom, morao kupiti tu karticu, ali ponuda ionako nije baš nezam što.
Možda jedino hd5770.
U rangu je sa mojom, a ja sam sa svojom jako zadovoljan i mogu pokrenuti i igrati na visokim detaljima sve, tako da će ti to biti dobra kartica za uživanje u svemu što poželiš!
U rangu je sa mojom, a ja sam sa svojom jako zadovoljan i mogu pokrenuti i igrati na visokim detaljima sve, tako da će ti to biti dobra kartica za uživanje u svemu što poželiš!
e, na kavim postavkama igraš gta 4
i na kojoj rezoluciji ?
high/very high
ali je rezolucija zato 1024x768