Nvidia GeForce 8600M GS

poruka: 6
|
čitano: 6.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nvidia GeForce 8600M GS

Acer Aspire 5520 ima grafičku karticu Nvidia GeForce 8600M GS koja je izgleda izdahnula.
Je li moguće tu grafičku zamijeniti ili sam osuđen na prodaju laptopa u komponente?

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia GeForce 8600M GS

Ako je Acer 5520G onda možeš samo je pitanje isplativosti. Jesi siguran da je baš ona vrisnula?

http://mac.macrecycling.com/nvidia-geforce-8600m-gs-mxm-ii-512mb-laptop-graphics-card-p-101355.html

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Nvidia GeForce 8600M GS

S obzirom da uopće nema slike nego se pojavljuju čudne mrlje, poprilično sam uvjeren da je grafička.

A za cijenu od 600 Kn, ne isplati se sigurno... Eventualno potražiti na E-Bayu..

17 godina
neaktivan
SilvioS kaže...

S obzirom da uopće nema slike nego se pojavljuju čudne mrlje, poprilično sam uvjeren da je grafička.

A za cijenu od 600 Kn, ne isplati se sigurno... Eventualno potražiti na E-Bayu..

Probaj je ubacit u pećnicu:)

Baš pišem sa takvog laptopa kojem je matična bila u pećnici i evo radi ko urica.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan
SilvioS kaže...

Pokušaj sa pećnicom, nemaš što izgubiti.

evo ti tema pa pogledaj:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
16 godina
neaktivan

Pokušao i proradilo :)
Tnx ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice