Nvidia freeze

poruka: 13
|
čitano: 1.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nvidia freeze

nedavno sam stavil nove drivere za grafu.i od tad shit happens.pocinje mi se smrzavat ekren,ono kao da je slika razmazana po monitoru,i onda je potrebno muke i srrece da opet proradi,i onda mi se nakon slinog resetiranja sistema pojavi startup repair i onda radi sve ok,

windows je 7 ultimate 64-bitni,neznam,dal je to do grafe il cega,??!!?!?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nvidia freeze

btw ekran* i freeza mi se kad igram Heroes of Newerth -.-" to je uvijek nakon popravka uzrok

15 godina

Ništa kolega driver sweeper,obrisi te drivere i vrati na one koji su ti radili ok...;-)

My way
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 13:42 (galinjo24).
15 godina
neaktivan

ma bojim se da mi je prosao monitor ili grafa ...

14 godina
protjeran
Nvidia freeze

definitivno driveri... a sada opet ovisi koja je grafa... koliko je stara?

Zašto ovo čitaš???
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nvidia ge force 9800gtx +..nekih 3-4 godine..

14 godina
neaktivan
ronniecc kaže...

ma bojim se da mi je prosao monitor ili grafa ...

Siguran sam da nije monitor, jer on ne freeza, on je samo proizvod vizualnih informacija koje daje grafička.. A grafička je moguće, prati temperature grafe, ako poraste i onda freeza, onda je ona.. Ali opet mislim da je problem samo u driverima.. Skini 3d mark, pokreni ga, i ako onda freeza, izmjeni drivere, i probaj.. Ako opet freeza, tek je onda grafa, ja mislim...

I told the doctor I broke my leg in two places. He told me to quit going to those places.
15 godina
neaktivan

da , definitivno je grafa, probao sam danas i bez drivera i kad dostigne odredenu temp. freeze , i onda sam bio primoran stavit drugu :)

15 godina
Nvidia freeze

koja je to odredena temperatura daj propusi grafu i zamjeni pastu pa onda probaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Grafa ti je vec 3-4 god u kompu sto znaci ako je nisi vadio da ima puno, puno prasine, prasina je u vecini slucajeva odgovorna za dosta smrzavanja kompa imao sam par puta slican slucaj s procesorom nemozes vjerovat koliko prasine se nakupi... izvadi grafu i samo nasloni na nju usisavac. :))

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 12:33 (Vesh).
15 godina
neaktivan

ma u tih 4 godine sam ja cistio komp 4000 puta , odrzavao sam ga maximalno , samo sto je problem gaming 24/7 ... :)

14 godina
neaktivan
ronniecc kaže...

btw ekran* i freeza mi se kad igram Heroes of Newerth -.-" to je uvijek nakon popravka uzrok

Evo jos jedan primjer ko se nezna sluzit edit-om {#}

15 godina
neaktivan

?!?!!?!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice