ljudi imam jedno pitanje: nova konfa ce mi ovako izgledat , asrock 890 gx extreme 3 phenom 1055t hladjen zalmanom cnps10x pa cu ga clocknut dokle moze bez dizanja voltaze , gskill flare 4gb 1800 mhz , xfx 650w , cm 690 2 , wd caviar black ... grafa ostaje radeon 4670 od 512mb ali ce radit u kombinaciji s 17 inca monitorom pa ce bit dovoljno jaka za 1280 1024 , iduce ljeto kupujem veci monitor i novu grafu , zanima me dali bi mi bilo dobro nabavit neku jeftinu nvidiu za fiziku jer bih rado volio koristit fiziku u igrama(kao npr mafia i crysis2 koji dolazi), lako bi ja nasao nesto za 200kn , dali se to moze napravit te dali se isplati , asrokica ima 2 pci expres slota pa mogu stat 2 grafe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj savjet, rade slozi kompu da ce sve stat, a ne da moras sad 4670 kupovat.
OT: Koju god nvidiu stavio (tipa 9600, ona je dno za vrtenje fizike) bit ce jaka skoro ko tvoja 4670..
ne kupujem 4670 rekao sam da ona ostaje , dakle prebacujem je iz stare konfe, kad bi sad uzimao i grafu morao bi i monitor a za to nemam para , zasto mi je 9600 gt dno za fiziku , pa rekli su mi da je dovoljna neka 8600gt ili neka stara skovaca ako je samo za fiziku.
ne kupujem 4670 rekao sam da ona ostaje , dakle prebacujem je iz stare konfe, kad bi sad uzimao i grafu morao bi i monitor a za to nemam para , zasto mi je 9600 gt dno za fiziku , pa rekli su mi da je dovoljna neka 8600gt ili neka stara skovaca ako je samo za fiziku.
Da, ali fizika je zahtjevna. Radit ce i sa 9600 ali nece biti high efekti. Ali zbog 3 razbijena stakla, 2 eksplozije se ne isplati nvidiu kupovati..
Da, ali fizika je zahtjevna. Radit ce i sa 9600 ali nece biti high efekti. Ali zbog 3 razbijena stakla, 2 eksplozije se ne isplati nvidiu kupovati..
X
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!