Nvidia za fiziku

poruka: 6
|
čitano: 1.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nvidia za fiziku

ljudi imam jedno pitanje: nova konfa ce mi ovako izgledat , asrock 890 gx extreme 3  phenom 1055t hladjen zalmanom cnps10x pa cu ga clocknut dokle moze bez dizanja voltaze , gskill flare 4gb 1800 mhz , xfx 650w , cm 690 2 , wd caviar black ... grafa ostaje radeon 4670 od 512mb ali ce radit u kombinaciji s 17 inca monitorom pa ce bit dovoljno jaka za 1280 1024 , iduce ljeto kupujem veci monitor i novu grafu , zanima me dali bi mi bilo dobro nabavit neku jeftinu nvidiu za fiziku jer bih rado volio koristit fiziku u igrama(kao npr mafia i crysis2 koji dolazi), lako bi ja nasao nesto za 200kn , dali se to moze napravit te dali se isplati , asrokica ima 2 pci expres slota pa mogu stat 2 grafe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia za fiziku

Moj savjet, rade slozi kompu da ce sve stat, a ne da moras sad 4670 kupovat.

OT: Koju god nvidiu stavio (tipa 9600, ona je dno za vrtenje fizike) bit ce jaka skoro ko tvoja 4670..

Sooner or later, though, you always have to wake up.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Nvidia za fiziku

ne kupujem 4670 rekao sam da ona ostaje , dakle prebacujem je iz stare konfe, kad bi sad uzimao i grafu morao bi i monitor a za to nemam para , zasto mi je 9600 gt dno za fiziku , pa rekli su mi da je dovoljna neka 8600gt ili neka stara skovaca ako je samo za fiziku.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ne kupujem 4670 rekao sam da ona ostaje , dakle prebacujem je iz stare konfe, kad bi sad uzimao i grafu morao bi i monitor a za to nemam para , zasto mi je 9600 gt dno za fiziku , pa rekli su mi da je dovoljna neka 8600gt ili neka stara skovaca ako je samo za fiziku.

Da, ali fizika je zahtjevna. Radit ce i sa 9600 ali nece biti high efekti. Ali zbog 3 razbijena stakla, 2 eksplozije se ne isplati nvidiu kupovati..

Sooner or later, though, you always have to wake up.
16 godina
protjeran
Zuja kaže...
athlon64 kaže...

Da, ali fizika je zahtjevna. Radit ce i sa 9600 ali nece biti high efekti. Ali zbog 3 razbijena stakla, 2 eksplozije se ne isplati nvidiu kupovati..

X

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
15 godina
neaktivan
Nvidia za fiziku
Koja bi bila najeftinija nvidija za odrađivanje fizike u slučaju uparivanja sa hd4850? Po mogućnosti iz Linksa ili iz HG Spota (ili je ovo zadnje još uvijek veliki LOL).
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice