NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 5.806
|
čitano: 1.597.601
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
nikonja kaže...
ZGamer kaže...

Nevidia i x3d su trenutni gaming mainstream, sve ostalo su deluzije.

X3d ili Intel razlike su mizerija na 4k, tamo je bog i batina GPU i sve osim zelenih su nažalost samo ustupci, a to potvrđuje i količina AMD-ovaca koji vole trolat svakodnevno ovu grupu, al nek uživa narod kad več ne ide sa grafičnom 

Evo da izvučemo statistiku iz čuvenog steam surveya pa da ju zalijepimo kao dva forumska papagaja

1920x1080 47.91%

2560 x 1440 27.04%

3840 x 2160 4.79%
Ostale rezolucije 20,26%

Dakle 4K rezolucija među gamerima bitna kao Intel grafe u GPU segmentu 

9 godina
ibme74 kaže...
nikonja kaže...
ZGamer kaže...

Nevidia i x3d su trenutni gaming mainstream, sve ostalo su deluzije.

X3d ili Intel razlike su mizerija na 4k, tamo je bog i batina GPU i sve osim zelenih su nažalost samo ustupci, a to potvrđuje i količina AMD-ovaca koji vole trolat svakodnevno ovu grupu, al nek uživa narod kad več ne ide sa grafičnom 

Evo da izvučemo statistiku iz čuvenog steam surveya pa da ju zalijepimo kao dva forumska papagaja

1920x1080 47.91%

2560 x 1440 27.04%

3840 x 2160 4.79%
Ostale rezolucije 20,26%

Dakle 4K rezolucija među gamerima bitna kao Intel grafe u GPU segmentu 

Isto koliko i AMD gpu, eto na Steamu cijelih 18% 

Očemo još mjerit tko ima večega ili se vratit diskusiji oko Nvidia kartica pošto smo u toj grupi?

Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:45 (nikonja).
13 godina

Pa normalno, prevladavaju random OEM konfe i laptopi sa Intel iGPU-ima 

Pa ne znam šta ti mjeriš ali si upravo ti načeo temu kako je CPU totalno nebitan jer eto na 4K nije važno koji CPU imaš kao da 90% gamera igra na 4K rezolucija dok je realnost posve drugačija tj većina igrača je i dalje na rezolucijama gdje je X3D procesor itekako poželjan 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:16 (ibme74).
5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Bolesno, žao mi samo ovih na Radeon grafickama sto nisu u stanju da vide state of the art grafiku i fičere, nisam mislio ni u najgorim snovima da cemo ikada svjedociti ovako necemu ali i tolikom gapu nekada konkurentnog proizvodaca

Moj PC  
1 2 hvala 1
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx
Moj PC  
2 1 hvala 0
5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Taj je vjerovatno bio na napajanju od 60€ kao i ti

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Da, za nvidije je preporuka kupiti najskuplja napajanja jer pucaju ko kokice na konektorima, treba biti dvostruko oprezan.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:51 (forumaš).
Moj PC  
2 1 hvala 0
5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Yebeno si dosadan

Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kolega potpuno sam u temi, ne flejmaj i ne spamaj.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

Bolesno, žao mi samo ovih na Radeon grafickama sto nisu u stanju da vide state of the art grafiku i fičere, nisam mislio ni u najgorim snovima da cemo ikada svjedociti ovako necemu ali i tolikom gapu nekada konkurentnog proizvodaca

Zato i je boost 5070 na Steam Survey'u, ekipa vidla dlss 5  i AIMOOOOO. Garant su rasprodali radeonke za bagatelu da ih se riješe i izubadali 5070.  A ko će pljuvat po DLSS5? Najviše vlasnici radeona, pa traže i najmanje dlake u jajetu.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:25 (Cryogenic).
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Pljuvat će oni koji nisu povjerovali u nvidia markenting

Rtx5070=rtx 4090

Oni koji vjeruju u njihov marketing će slaviti i kupovati za 950€ po nabavi net vjerujući kako su kupili rtx 4090, high end karticu po high end cijeni😂

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Uvijek isto na ovim GPU temama 

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Boris grozni kaže...

Lijepo je to i biti će igrivo na rtx6090.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

O cemu ti bit ce igrivo? kod mene igra na 1440p/high preset /dlss 5 on, RT on igra ne pada ispod 55fpsa

kaj bi ti 155?

Dakle da ponovim, preset high, dlss perf, dlss 5 on, tr, pt on dakle svi fičeri na max!
1440px2

1080p

225fps na najpopularnijoj rezoluciji s fgx2 igra letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Rtx 5070 dlss5 ready

Poruka je uređivana zadnji put danas u 15:27 (Boris grozni).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 mjeseci
Boris grozni kaže...

Meni je žao onih koji superiorne Nvidijine grafičke kartice uparuju s inferiornim budžetnim brendom zvanim Intel. To je neoprostiv grijeh. Koliko vam puta tata Jensen mora reći da AMD proizvodi najbolje procesore za najbolje grafičke kartice na svijetu? Jensen ne pristaje na kompromise, zato redovito bira AMD.

13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Zamisli daš 1.500+€ za grafu i onda se igraš na nevidijim fičrima sa 55fps-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice