Koliko vidim da x3d je najbolji tu, jedino mi nije jasno zasto su stavili 12700k u S tier nema logike.
Koliko vidim da x3d je najbolji tu, jedino mi nije jasno zasto su stavili 12700k u S tier nema logike.
Stavili ga tamo vjerojatno zbog multithreada. Inace, u igricama ne moze ni prismrditi 7800x3d kojeg su stavili u tier nize. A i dosta toga tamo nema bas puno smisla... No, neka se narod zabavlja.
Moze rec ko sta oce, trenutno ultimate gaming combo amd x3d i nvidia gpu, dakle i crveni i zeleni 
Svakako, za cijenu 9070xt uzeti 5060ti jer je Nvidia, ultimate combo!
ti kolega gledaš uloženo/dobiveno...pa zar ne znaš da je to nebitna kategorija.
Svakako, za cijenu 9070xt uzeti 5060ti jer je Nvidia, ultimate combo!
Nije svima cijena bitna, ako ces najbolje, zna se. Kompromis je drugo. Naravno ne govorim o sadasnjim cijenama 5090.. to je suludo, ali kad je bila oko 2500, zasto ne, jel najbolje? Je.
nije ni trenutnih 6000€ previše, najbolje košta. Kupiš sad za 6000€ pa prodaš za godinu dana za 12000€.
Ako Vera Rubin ne izađe sljedeću godinu, moglo bi se desit da 5090 prođe 10000e prag...
Ajmo navijati da prijeđe prag od 10 000 eurića. Čisto jer je "fora" vidjeti da grafička za mase (koja to, realno, više nije) košta toliko.
To the Moon 
I tko je kupi tako skupu je baja, maher, majstor, faca... Moći će se hvaliti ovdje na forumu i šire.
Ne znam tko bi to sad kupio.. nije ni bit jel mozes il ne mozes kupit, nego moras bit panjina da to supportas.
Ne znam tko bi to sad kupio.. nije ni bit jel mozes il ne mozes kupit, nego moras bit panjina da to supportas.
Tak moš razmišljat za krcato stvari danas, npr 4t eur za iPhone duo, 500 eur za 32GB RAM-a, 1500 eur za PS5 Pro, 5 eur za kuglu sladoleda, 4 eura za burek, 2 eura za litru dizela.... fak it, ima ih krcato koji se ne sekiraju za pare i troduplo više kojima je kurč...e cijeli smisao života. Uz to, siguran sam da zaboli Nvidiu jel itko uopće kupuje gejmerske kartice sa obzirom da im čine cca 5% ukupne prodaje, njima je sada samo AI prioriteta.