Meni stalno upaljen, sad će moći kroz preporučenu optimizaciju birat off ili on.Nekim igrama dobro dođe,nekima očito baš i ne.
To sam i napisao nedavno, pa mi je Boris dislajkao komentar. DLSS 5 će bit glavni feature RTX 6000 serije, moraju nekako opravdati ekstremno skupu novu generaciju. Reklamirat će na sva zvona kako nova generacija ima dovoljno brze jezgre za full DLSS 5 experience, dok će 5000 serija imati samo onaj regularni upscaling kakav je sada.
Logično je to bilo naravno da će biti zahtjevnije. Dobre su igre i bez dlss5 koji samo pomoću AI pegla face, koga boli đon za to.
Eto uživaj u biljem kontrastu na 30 fpsa 😂
Koliko vidim savrseno radi na 4000 seriji, nadam se da ce koznati otkljucati opciju kada sluzbeno dode.
STALKER Clear Sky EE sa DLSS 5 moj test
Pa sad reci da je razlika mala a tek sam počeo igrati, btw frame je odličan na 4 K max
STALKER Clear Sky EE sa DLSS 5 moj test
Pa sad reci da je razlika mala a tek sam počeo igrati, btw frame je odličan na 4 K max
Ma bit ce to super, ja ionako u vecini igara imam lock 144@4k s rtx 5080, rijetko koja igra ide ispod 100fpsa ako treba spuste se i koje nebitne opcije dolje da framerate bude ++.
E moj Boro a sad zamisli Elder Scrolls 6 sa DLSS 5 XD
Iako je AI filter, izgleda stvarno super, bar meni.
Vidio sam Avatar s DLSS5 i izgleda magično....
Ali da, teško da će bit upotrebljivo dok 6k serija ne dođe i vjerujem da je ati rekao rade na neural renderingu, pa će imati nešto slično ovome jer sljedeća generacija konzola je i dalje na ati-u.
Iako je AI filter, izgleda stvarno super, bar meni.
Vidio sam Avatar s DLSS5 i izgleda magično....
Ali da, teško da će bit upotrebljivo dok 6k serija ne dođe i vjerujem da je ati rekao rade na neural renderingu, pa će imati nešto slično ovome jer sljedeća generacija konzola je i dalje na ati-u.
Upotrebljivo? Svi ti testovi se vrte na 4k, ultra, rt, pt, itd itd...
A treba uzeti i u obzir da je ovo BETA DLL...
Ako mislite da su razlike MALE pogledajte The Last Of Us 2 na ovom videu:

dobiješ PS4 konolaško iskustvo
Sto se tice perfomansi znamo da su se testovi vrtili na 28x5090 pa je bilo za ocekivati
, ak na Pc to ide 35fpsa na konzoli se to nemoze niti pokrenuti