NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 5.589
|
čitano: 1.391.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Sa obzirom na trenutne cijene 5 generacije za super verziju će trebat i drugi bubreg prodat... ako ih se uopće bude dalo dobit jer proizvdnja RAM-a se nije povečala niti cijene smanjile.... iako me nebi iznenadilo da super verzije na kraju budu imale istu količinu vram-ai jedina razlika bude OC za 15%

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
nikonja kaže...

Sa obzirom na trenutne cijene 5 generacije za super verziju će trebat i drugi bubreg prodat... ako ih se uopće bude dalo dobit jer proizvdnja RAM-a se nije povečala niti cijene smanjile.... iako me nebi iznenadilo da super verzije na kraju budu imale istu količinu vram-ai jedina razlika bude OC za 15%

Ak je kod nas najeftinija 5080 16gb 1300€ ta s nepotrebnih 24gb ce sigurno biti minimalno 1600+ nije da imaju konkurencije 

4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Opet prodaju muda pod bubrege i overclockaju - pojačavaju 4000 seriju, a masno naplaćuju, dok ne bude manji proizvodni proces, nema meda.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
e9droid kaže...

Opet prodaju muda pod bubrege i overclockaju - pojačavaju 4000 seriju, a masno naplaćuju, dok ne bude manji proizvodni proces, nema meda.

O cemu ti? kakva muda i bubrezi ogromna je rupa izmedu 5070 i Ti modela doslovno 30%, tako i 5080 i 5090 jos veci gap.

18 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

nije bilo dosta spaljenih grafa, pa rekli ajmo jos malo pojacat watazu bez da mjenjamo konektor

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boris grozni kaže...
nikonja kaže...

Ak je kod nas najeftinija 5080 16gb 1300€ ta s nepotrebnih 24gb ce sigurno biti minimalno 1600+ nije da imaju konkurencije 

Prije ce biti 1600 vani a kod nas 2000+

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

sobzirom da nemaju konkurenciju i da korisnici nemaju izbor neće biti skupe, kvalteta košta i red je da se plati  

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
NVIDIA Blackwell 50xx

4090 se vise ne proizvodi, život ide dalje zamjenit ce je 5080 24gb SuperModeli kao 5070 Super je takoder dobrodosao da popuni rupetinu do Ti modela. Slabiji modeli me ne zanimaju

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice