Nemogu se prestati čuditi kak dobro izgleda Ghost of Tsushima director's cut sa novim quality dlss-om na 4k, tko nije igrao nek obavezno proba.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jao kao jedini način skorijeg padanja cijena vidim samo ako pukne Ai balonček, jer nekako sumnjam da će išta drugo okrenit cijene prema dolje. Evo čitam da je sam Bezos rekao da je kraj lokalnim PC-ima, po njemu će postat "iznajmljivanje" kompa na oblaku nova realnost. Tako da, očeš 6090, može 23,99 eur na mjesec 
Jao kao jedini način skorijeg padanja cijena vidim samo ako pukne Ai balonček, jer nekako sumnjam da će išta drugo okrenit cijene prema dolje. Evo čitam da je sam Bezos rekao da je kraj lokalnim PC-ima, po njemu će postat "iznajmljivanje" kompa na oblaku nova realnost. Tako da, očeš 6090, može 23,99 eur na mjesec 
tesko, za to treba puno lokalnih servera, sama njemacka je usrana po pitanju interneta a kamoli neke druge zemlje koje su manje razvijeni npr mi. Kako mi dolazimo do lošijeg hardvera tako ce i proizvodaci igara nadam se pa ce biti bolje optimizirano
ili jednostavno ps5 pro i to je to
Op, evo Palitica 5070 Ti na 1000 EUR, MSI Ventus 1100
i to na Mindfactoryu koji ima jako male marze....
Sad će rtx 3060, treba malo pričekati. DLSS sa 240p +fejk frejmovi i igraš se ko veliki.
90% gamera je vijerno nvidiji jer je najbolja, kožnati mesaja. To ke tako kad nemaju konkurenciju, gameri su odabrali.
Op, evo Palitica 5070 Ti na 1000 EUR, MSI Ventus 1100
i to na Mindfactoryu koji ima jako male marze....
U HR 5070 ti gigabyte sa 4 godine garancije 1000 eura. Zašto bi netko kupovao u Njemačkoj palitovu za istu lovu + postarine i samo 2 godine garancije?
Ako je u hrv. garancija 4 godine onda je i njemačka,jedino kaj buš ju ti poslao u hr. dućan pa ju oni šalju njima a on će nakon te 2 slati direkt njima.
Poanta je da cijene strelovito idu gore kako se rasprodaje stari stock. Palit mi je neka referenca jer joj pratim cijenu od izlaska, bila je najnize na 750 EUR, a sad je evo na 33% vise, a sanse su da je tek krenulo. Sudeci po ovom MSI Ventusu, izgleda da oni jos vise dizu cijenu, 1100 EUR za Ventus, po tom ce Gaming Trio i bolji modeli bit po 1500+ uskoro, taman da ju Stjepanj moze kupiti 
Ako je u hrv. garancija 4 godine onda je i njemačka,jedino kaj buš ju ti poslao u hr. dućan pa ju oni šalju njima a on će nakon te 2 slati direkt njima.
Ne nije, u njemačkoj je garancija 2 godine + 1 za registraciju, dok je u HR 3+1. Kupovao više puta u NJ. i nikad niam dobio više od 2 godine garancije.
Poanta je da cijene strelovito idu gore kako se rasprodaje stari stock. Palit mi je neka referenca jer joj pratim cijenu od izlaska, bila je najnize na 750 EUR, a sad je evo na 33% vise, a sanse su da je tek krenulo. Sudeci po ovom MSI Ventusu, izgleda da oni jos vise dizu cijenu, 1100 EUR za Ventus, po tom ce Gaming Trio i bolji modeli bit po 1500+ uskoro, taman da ju Stjepanj moze kupiti 
To je nista naspram mininga. Rx 570 i 580 rabljene su došle sa oko 700kn na 3600 i znam masu ljudi koji su davali 3600kn za te kartice. Tako da 5070 ti ide i do 2000eura za par mj ako se nastavi ovo ludilo sa AI.
Ne nije, u njemačkoj je garancija 2 godine + 1 za registraciju, dok je u HR 3+1. Kupovao više puta u NJ. i nikad niam dobio više od 2 godine garancije.
Ja uzeo na amazon.de i ima 4 godine, Gigabyte Gaming OC. Doslovno je na kutiji od grafe, jako sumnjam da imaju drukcije kutije za HR i za DE...
Ja uzeo na amazon.de i ima 4 godine, Gigabyte Gaming OC. Doslovno je na kutiji od grafe, jako sumnjam da imaju drukcije kutije za HR i za DE...
Ja kupovao na caseking i computeruniverse više puta i svaki put dobio 2 godine garancije. Sa interneta "Po njemačkom i EU zakonu, imate 24 mjeseca garancije na sve tehničke proizvode uključujući i grafičke"
Ja kupovao na caseking i computeruniverse više puta i svaki put dobio 2 godine garancije. Sa interneta "Po njemačkom i EU zakonu, imate 24 mjeseca garancije na sve tehničke proizvode uključujući i grafičke"
To je zakonom propisani minimum, dakle ne mozes dobiti manje od toga, ali mozes vise. I isto tako, ocito ovisi o proizvodacu, vecina ih je samo 2 godine, neki su 3 godine, a Gigabyte je 4 godine na neke modele. Neovisno gdje se kupi.
Doslovno imam karticu sa CU koja ima 2 godine njihove gare i još jednu direkt od proizvođača.Gdje u hrv. imaš asusovu karticu sa 4 godine standardne garancije?
Nop, jamstvo vrijedi onoliko koliko je taj proizvodjac propisao, znaci Gigabyte konkretno 4 godine (ako regas u prvih 30 dana). Ti se zapravo ne moras uopce obratit samom ducanu u vezi garancije nego mozes ic direkt preko Gigabytea. Konkretno, ja sam na svoju gigu iz casekinga dobio 4god (da se nisam prijavio u roku od 30dana dobio bi 3god).
To je zakonom propisani minimum, dakle ne mozes dobiti manje od toga, ali mozes vise. I isto tako, ocito ovisi o proizvodacu, vecina ih je samo 2 godine, neki su 3 godine, a Gigabyte je 4 godine na neke modele. Neovisno gdje se kupi.
ok, ja sam na oko 20 kartica u zadnjih desetak godina dobio 2 godine garancije bez izuzetka dok sam u Hrvatskoj na skoro sve dobio 3 godine. Samo protis valjda jedini u EU daje 12 mjeseci garancije što uopće ne znam kako je moguće.
ok, ja sam na oko 20 kartica u zadnjih desetak godina dobio 2 godine garancije bez izuzetka dok sam u Hrvatskoj na skoro sve dobio 3 godine. Samo protis valjda jedini u EU daje 12 mjeseci garancije što uopće ne znam kako je moguće.
Protis se pravi grbav, pisalo se vec u drugoj temi ali i kod njih je 2 godine, kolko god se oni pokusavali izvuc. To je zakonski minimum na razini EU i uz jedan dopis moraju ti priznati garanciju tijekom 2 godine.
Svugdje je krenulo poskupljenje, ovo je najsvježiji primjer...asus službeno digao cijene.
https://www.reddit.com/r/bapcsalescanada/comments/1qim7sn/psa_asus_store_prices_for_gpus_have_increased/
A tek smo počeli...
Jel 3+1 ili 2+2 preko njih?
Koliko malo igram, meni bi ta opcija odgovarala. 
Jel 3+1 ili 2+2 preko njih?
pametan taj AI
Gigabyte offers a 4-year warranty on many of their gaming graphics cards (like RTX 40/50 series GAMING OC models) but
requires online product registration within 30 days of purchase, converting the standard 3-year warranty to 4 years. Look for models in their GIGABYTE GAMING OC, AORUS GAMING OC, MASTER, or XTREME series; you must register your purchase on the Gigabyte/AORUS website with proof of purchase to get the extra year of coverage.
How to Get Your 4-Year Warranty:
Purchase: Buy an eligible GIGABYTE or AORUS graphics card.
Register: Sign up as a member on the Gigabyte or AORUS website and register your product within 30 days of your purchase date.
Provide Proof: Upload a valid proof of purchase (dated sales receipt, order number).
Confirm: Receive a warranty certificate for your extra year.
Examples of Cards with 4-Year Warranty Potential:
GeForce RTX 40 Series: RTX 4080 GAMING OC
GeForce RTX 50 Series: RTX 5070 GAMING OC, RTX 5080 GAMING OC, RTX 5090 GAMING OC
GeForce RTX 30 Series (select AORUS models): RTX 3080 GAMING OC (with registration).
A nu zOTAC jamstvo
Boro nešto dugo u kazni?
Pitaš mu tatu ili nas ostale.
Boro nešto dugo u kazni?
Izgleda da je s 14 prešao na 30 dana
Tko god zna, jel još 2 dana i civilna hrana..
Sitno broji, sad je forumaš na redu, previše se oteo.
Ljudi ne zaboravite, da bi vam Blackwelli dobro radili obavezno jedan defrag diska 
Ljudi ne zaboravite, da bi vam Blackwelli dobro radili obavezno jedan defrag diska 
Ssd ne treba defrag o čemu ti?
R33mba#2892