Nvidia 9600 gso

poruka: 2
|
čitano: 1.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nvidia 9600 gso

Mene zanima ( pošto imam ovu grafu) dali bi ta grafička kartica mogla pokretati naslove koji imaju minimum 512mb? Znam da je glupo pitanje i da vjerovatno nebi ali neki su mi govorili da je ta bolja od onih koje imaju gigu i ddr3 pa zato pitam {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 19:05 (REX500).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nvidia 9600 gso
REX500 kaže...

Mene zanima ( pošto imam ovu grafu) dali bi ta grafička kartica mogla pokretati naslove koji imaju minimum 512mb? Znam da je glupo pitanje i da vjerovatno nebi ali neki su mi govorili da je ta bolja od onih koje imaju gigu i ddr3 pa zato pitam {#}

Netko te je posve pogrešno uputio, količina memorije na grafičkoj kartici u pravilu više danas nema utjecaja na performanse u igrama kao nekada. Primjerice mnoge DDR5 kartice sa 512mb su brže od čitave plejade kartica sa DDR2,3 i 4, nalazilo se na njih 1 pa čak i 2gb memorije.

Što se tvoje kartice tiče, to je već polako kartica na zalazu ali i dalje aktualna za podosta naslova na sniženim rezolucijama i detaljima, prije svega 1440x900, čak i 1650x1080 za sportove, neke vožnje itd.

Tvoja kartica je u rangu 3850 ATi modela, odnosno nešto brža od HD4670 modela. Sve u svemu za neko uvodno igranje, u redu.

Ukoliko si mislio na preporučenu ili čak minimalnu konfiguraciju koju moraš posjedovati da bi pokrenuo tu i tu igru, raditi će u 99% slučajeva i sa karticom od 384mb, kao što je tvoja vjerujem. Iako pisalo minimum 512mb, moralo bi sve biti u redu.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice