Nova graficka?

poruka: 5
|
čitano: 1.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nova?

Imam hd 4870 1gb na full hd rezoluciji. Neznam dali da kupim novu graficku ili da se strpim jos pola godine/godinu. Ako bi sada isao kupovat uzeo bi 6950.

Tek mi je sada na najnovijim naslovima pocela stekat kad stavim na high. Na medium sve super i sve doslovno leti.

Neznam koliko bi mi se isplatilo sada kupovati novu kada je ovo jos solidna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova graficka?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nova?
DyerMaker kaže...

Imam hd 4870 1gb na full hd rezoluciji. Neznam dali da kupim novu graficku ili da se strpim jos pola godine/godinu. Ako bi sada isao kupovat uzeo bi 6950.

Tek mi je sada na najnovijim naslovima pocela stekat kad stavim na high. Na medium sve super i sve doslovno leti.

Pa ti najbolje znaš da li ti treba nova grafička ili ne..

Ja ti preporučam Sapphire 6950 1GB ili ako nađeš neku 2GB koja se otključava onda isto super.

Kruger
15 godina
Nova graficka?

Najisplativije ti je da si uzmes neku GTX560Ti

Slobodno stisnes Hvala :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nova?
DyerMaker kaže...

Ti najbolje znaš možeš još izdržat s tom ili ići na novu. Kad se pogleda tvoja konfa, grafa ti je naslabija komponenta u toj priči.

S time da bih ti preporučio Nvidiju, jel ATI-AMD driveri su igre bez granica...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 18:03 (Kvod).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice