Nova Graficka

poruka: 11
|
čitano: 972
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Nova Graficka

Moze pomoc oko odabira graficke katice? Trenutno IMAM GTX275 i neradi kako bi trebala... Photoshop mi se rusi jer nisu ''KOMPACTIBILNI DRIVERI'' i takve stvari...

Pa molio bih da kazete negu novu gaficku a da nije pretjerena cijena... {#} Razmisaljo sam uzeti 5870... ali opet neznam koji proizvodac.. XFX.. i takve stavri PUNO HAVALA NA SVOKOJ POMOCI {#}

Please Dont Care About What I Say
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nova Graficka

BTW. Imam 23'' Incni monitor REZOLUCIJA 1920x1080.. Samo jedan i planiram ostati na jednom...

P.S. Da li cekati neku novu Nvidiu i sto kazete na Ati 6xxx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nova Graficka

XFX 6950 za 2100 kn u Protisa definitivno najbolji izbor za tu cijenu. I možeš je otključati u 6970

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Nova Graficka
0000 kaže...

I možeš je otključati u 6970

Ok puno hvala na brzom odgovoru! A kako to mislite odkljucati?? clock? {#}

15 godina
protjeran
Nova Graficka

Vrlo je jednostavno. Kolega daxp je o ovoj temi sve lipo objasnija da ti ja sad ne pišem kako i šta...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
BONxFIRE kaže...

Naravno da je bolje ici na graficku tipa GTX570 ili GTX470, samo zbog toga sto nVidia nema probleme s hardverskom akceleracijom Photoshop-a...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
protjeran
0000 kaže...

Vrlo je jednostavno. Kolega daxp je o ovoj temi sve lipo objasnija da ti ja sad ne pišem kako i šta...

Hvala kolega... Ovaj forum je odlican!

15 godina
protjeran

Naravno da je bolje ici na graficku tipa GTX570 ili GTX470, samo zbog toga sto nVidia nema probleme s hardverskom akceleracijom Photoshop-a...

Ja imam.. i to mi je zbilja cudno ali i mislim da je vec vfijeme da se upgreada... GTX 570 bih uzeo onda mozda kad skupim malo vise novaca...

15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
BONxFIRE kaže...

GTX 570 je skuplji poprilično, GTX 470 se nemože usporediti s isplativosti 6950, a problema s hardverskom akceleracijom nema ni 6950 (ja imam 6850 pa znam). I otključa se bez problema u 6970, tako da za 2100 kn nema boljeg izbora definitivno

16 godina
protjeran
0000 kaže...

GTX 570 je skuplji poprilično, GTX 470 se nemože usporediti s isplativosti 6950, a problema s hardverskom akceleracijom nema ni 6950 (ja imam 6850 pa znam). I otključa se bez problema u 6970, tako da za 2100 kn nema boljeg izbora definitivno

Koristi li PS CS5 CUDA jezgre?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
0000 kaže...

Koristi li PS CS5 CUDA jezgre?

U praksi i ne baš, sve pada na procesor

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice