Nova graficka ili SLI??

poruka: 35
|
čitano: 4.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Nova graficka ili SLI??
Cyber_Freak kaže...
mrog 33 kaže...

Svi 775 procesori ti pašu na ploču, a QX9770 je najjači, ali je rijedak i neispllativ, a utrgovinama više nema 775 quadova, pa ako nađeš neki rabljini recimo q9550 taj bi bio taman

Znaci ta 2 sto si ti nabrojao ne mogu da nadjem nigdje.Hgspot,e-kupi,Links,Njuskalo,Vemil,i jos neke trgovine... Ili je oglas prodan,ili nema na lageru u trgovinama,niti u ponudi...Za poluditi... Cak sam na ovome forumu naletio na 2 ili 3 oglasa sto se tice ovih procesora i naravno prodani... Ako netko zna gdje ili ako ima gore navedene za prodati,bio bih zahvalan za informaciju...

Pa šta nisi rekao da kupuješ i7 za koji mjesec? Šta će ti sad koji vrag onda QX9770 ili išta slično?

14 godina
protjeran
Re: Nova graficka ili SLI??
Zato sto cu bratu svom maldjem dati komp,pa zelim da bude max nabrijan koliko maticna ploca dozvoli... Stavit cu mu quad ako nadjem ati grafu od 2 gb koju mi je ovaj preporucio... A za svoju konfiguraciju cu izdvojiti 10.000 kn..To kad budem uzimao onda cu otvoriti post da mi neko sastavi konfiguraciju za taj novac.. Sada hocu da bratu obezbjedim dobar komp za gaming...
14 godina
protjeran
Nova graficka ili SLI??
nwm
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 13:00 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nova graficka ili SLI??
http://m.njuskalo.hr/procesori/intel-core-2-extreme-processor-qx9650-asus-p5e-x38-oglas-3881059 Evo pazario sam..Dao mi je maticnu i procesor za 1300 kn Hehehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nova graficka ili SLI??
http://m.njuskalo.hr/procesori/intel-core-2-extreme-processor-qx9650-asus-p5e-x38-oglas-3881059 Evo pazario sam..Dao mi je maticnu i procesor za 1300 kn Hehehe Maticnu cu prodati a procesor saviti u ovu svoju... Moze lock... Hvala na savjetima,pomogli ste mi..
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice