Nova graficka za gaming

poruka: 60
|
čitano: 11.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Nova graficka za gaming

Ja sam gledao malo i ovaj cooler za CPU je odličan ako baš radiš extremne OC-inge!

http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+SCYTHE+Yasya+SCYS-1000%2C+s.+754%2F939%2F940%2FAM2%2FAM2%2B%2FAM3%2F775%2F1156%2F1366&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.191

Namigiva

edit @thechosenfreak Ja samo neznam koliko može dići taj svoj stari procesor. Ono piše samo 2.13GHz ako se ne varam?

A trebao bi barem na 3.00GHz?

Ili?

free speech for the dumbxD
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 20:38 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Isplati se . Ta grafa je mislim jedna od najisplativijih zadnje i još ima Zalmana tako da je cijena od tih malo više od 1000 sasvim normalna stvar danas i nakon godine dana.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 20:56 (stoncin3).
16 godina
grdo kaže...

evo jedno kratko pitanje da ne otvaram novu temu isplati li se uzeti ovu grafu za ove pare

Ne! Za 100kn više, imaš u adm-u HD5770.

17 godina
protjeran

Svakako. Ako se protegneš za tih 100-tinjak kuna HD 5770 prije teOsmijeh

16 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.4086d49fcb1341aa8ca788973d52adeb.vga_gainward_pci-e_geforce_gtx260_896mb_ddr3_448-bit.aspx

a ova imam 2000 i trebam potrosit na grafu i napajanje tak oda stavite mi neku grafu i napajanje i volio bih da bude nvidia

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
grdo kaže...

a ova imam 2000 i trebam potrosit na grafu i napajanje tak oda stavite mi neku grafu i napajanje i volio bih da bude nvidia

Za te novce bi ja uzeo HD5770 (iako nije nvidia), CX400w i još jedan keks od 2gb rama (ako imaš samo jedan, jer ti ploča ima samo dva slota).

Vidim da imaš MS550. Kako god sad netko govorio da je to dosta, a ja vjerujem da i je. Bez obzira što je MS. Ali svejedno, drago mi je da si se odlučio za zamjenu napajanja. I ja bi učinio isto Namigiva. Ipak, kvalitetnije je i pouzdanije imat neko brand name napajanje u kučištu. Bez obzira što na MS-u piše 550w.

Na kakvoj rezoluciji igraš??

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 21:40 (zabranjeniples).
17 godina
protjeran
16 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

1360x768 a neznam bas za 5770 meni se isplatljivije cini ici na neku malo skuplju grafu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nemaš baš isplativijih do 1900 kuna. A ta ti je Radeon 5850!Osmijeh

16 godina
neaktivan

ovo djeluje odlicno a kako se grije ta grafa

16 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

kako mu možete reći 5770 na toliko monitor

kad sam god bio pitao grafu za 23'' svi su uvijek govorili 5850

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jez_cro kaže...

kako mu možete reći 5770 na toliko monitor

On ima 1360x768 (19'') rezu. Pa za tu rezu je i HD5770 previše.

16 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

meni treba grafa koja ce moci tjerati igre sljedece 3-4 god i kad nebude dovoljna uzeti novu maticnu sa SLI i staviti jos jednu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

Pa i bolje da je previše,nego da je manjka,tako da kad će kupovati novi monitor da nemora i novu grafu uzimati...Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 22:15 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

Lol,pa i bolje da je previše,nego da je manjka,tako da kad će kupovati novi monitor da nemora i novu grafu uzimati...Osmijeh

Lol i tebi. Da malo bolje čitaš, ono je bio odgovor na poruku jednog forumaša.

Rekao je, da kako mu se može preporučavat ta grafa za takav monitor. Jer, kad je on tražio pomoć za 23'', njemu su dali za preporuku, HD5850.

Razlika između ovog monitora i 23'' monitora, dal postoji?? Šta ti misliš?? Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 22:03 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

ah,smiješni su mi postovi ovdje,al ako ti toliko smeta taj lol,budem ga izbrisao.naravno da postoji razlika između 19" i 23" od 10cm što grafika osijeti...nhf Šutim

EDIT:da nije off,evo malo jeftinije napanje koje bi trebalo biti dosta

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 22:25 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
grdo kaže...

ovo djeluje odlicno a kako se grije ta grafa

Ne grije se puno. Samo ja ne bih uzimao na dulji rok tu karticu zbog podrške za DirectX 11 koji je tu već godinu dana skoro.. Onda rađe uzmi HD5850 koja će i služiti 2-3 godine si miran. Košta ti oko 1900 i još napajanje će te doći oko 300 kuna više nego ta solucija

Bogataš

16 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

ko da je velika razlika u dx10 i dx11 zasto ja nebi mogo za 3-4 god koristit dx10 u tadasnjim novim igrama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

ah,smiješni su mi postovi ovdje,al ako ti toliko smeta taj lol,budem ga izbrisao.naravno da postoji razlika između 19" i 23" od 10cm što grafika osijeti...nhf Šutim

Ahaha. Ja sam u ovoj temi, ovim postom, završio komentiranje. Al evo za kraj samo za tebe. Autoru teme, za rezoluciju 1360x768 uzmi HD5970. Bolje češ se osječat nego sa HD5770. Šutim

P.S. ne smeta meni taj lol. Samo sam ga lol-nio i ja tebi Namigiva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 22:30 (zabranjeniples).
15 godina

Kad cete vise shvatit da je bitnija rezolucija nego velicina ekrana. Kad netko pocne govorit da ce graficka davati vise fps-a na 21.5'' nego na 24'' a oba su fullHD neda mi se vise citat. ta sran.a 

WTF
15 godina
Nova graficka za gaming

a pazi. 5850 ti je najbolja kupnja za te pare, samo sto ju se ne isplati uzet na taj proc, ako ti se malo stedi u zmi 5770, imas 2. mogucnost, 5850 pa uzmi bolji proc(ako se uopce moze nac bolji za taj socket, ili bar clockaj toga ko svinju).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Stvarno smo mu sve rekli. Još da se javi na forum da vidimo što se kupilo na kraju?Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

uzet cu sapphire 5850 i crosair 450 VX

dali ce napajanje biti dovoljno 

ali jos nije 100% posto cu dobijati mozda svoju sobu pa cu stari komp nabavitnovu maticnu i ostalo pa mi onda nece ostat za ovo pa nisam bill gates

pa cu vidit ako budem uzimo uzet cu ovo iznad napisano

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 0:06 (grdo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
grdo kaže...

uzet cu sapphire 5850 i crosair 450 VX

dali ce napajanje biti dovoljno 

Bit će dovoljno!! Corsair, a ne crosair Namigiva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 7:54 (zabranjeniples).
18 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Stvarno smo mu sve rekli. Još da se javi na forum da vidimo što se kupilo na kraju?Izlanuo se

Hvala svima na pomoci, ali nisam jos nista kupio zasad... Odlucio sam cekati jesen da to jos malo pojeftini, a i sad je SP pa onda ljeto, pa bas i nebi imao puno vremena za igre, a onda cu vidjet dal da kupujem i novi proc ili dal da OCam ovaj...

15 godina

A valjda ce pojeftinit, tko to zna...

WTF
17 godina
protjeran
Nova graficka za gaming

Kupiš za Božić onda će sigurno pojeftinitiNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

Evo ponovo mene... uglavnom, crkla mi je graficka, pa moram kupiti novu, htio-ne htio...

Novi komp mislim kupiti za godinu dana otprilike, a sad bi si uzeo neku jeftinu graficku (400kn max), ali po mogucnosti da podrzava DX11 pa da mogu igrati bar neke od novih igara

Konfa mi pise u prvom postu, al evo opet

Case: APLUS CS3010 QUBIC, MIDI
PS: LC-Power 550W,Super Silent,ATX2 v2.0, PFC,140mm ventilator, Black
MBO: DFI Infinity 965, i965, S.775, d-DDR2/800MHz, PCIe, 8ch, GLAN, S-ATAII
CPU: INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13GHz, 2MB, FSB 1066MHz, S.775, BOX
VGA: nVidia 7900 GS
RAM: 2GB,2x1GB, 800 MHz, Kingmax

Monitor: 25.5'', 1920x1200

Za oko mi je zapeo Radeon 5450, koji je 380 kn u konikomu... Jel mozete preporucit jos neku, unutar tog cjenovnog ranga?

I jos nesto, hocu li moci igrati nove igre samo sa grafickom ili svejedno necu moci, zbog loseg procesora i svega ostalog? Jer nisam sad mislio kupovat nista novo osim graficke, eventualno mogu over clockat procesor, ako bi to pomoglo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova graficka za gaming

Evo, nije baš 400 kn, ali za cijenu koja je, meni je savršena..

HD5670

Evo ja je vec imam 2 tjedna, i.. Odlično radi.. Prešao sam Mafiu 2 (sve na high), MW2(Isto sve na high), Crysis(Prvi dio, ne Warhead, Sve na high), GTA IV(Medium-High) I to sve na 22' ekranu uz rezoluciju od 1340x nesto neznam, do 1600x1050..

Pa bih mogao reči da me za tih 660kn oduševila..

DDR5(gle ovo DDR5), Direct X11, 512mb (Ja mislim da je to sasvim dovoljno)..

Nisam neki sveznalica u vezi sa hardwareom, ali samo mogu reći.. Meni radi.. Pogledaj pod "Moj PC" za moju konfigutaciju ako te zanima, nije baš mnogo drukčija od tvoje...

Zeppe
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice