Evo, stara grafička me lagano izdaje i vrijeme je za novu. Spreman sam potrošiti oko 1000-1200kn. Uglavnom za igranje, važno mi je da ću moći sve sadašnje glatko vrtit a i one u skoroj budućnosti. Preporuke ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam za gamerske ali za obicne smrtnike jedna AMD radeon 6850 ili nesto u tom rangu je cisto ok.
Evo, stara grafička me lagano izdaje i vrijeme je za novu. Spreman sam potrošiti oko 1000-1200kn. Uglavnom za igranje, važno mi je da ću moći sve sadašnje glatko vrtit a i one u skoroj budućnosti. Preporuke ?
Izvoli:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9108
tvornički OC-ana, u rangu HD6850...
Moja preporuka!
Neznam za gamerske ali za obicne smrtnike jedna AMD radeon 6850 ili nesto u tom rangu je cisto ok.
Oću moć s njom vrtit nove i nadolazeće igre bez problema ?
Oću moć s njom vrtit nove i nadolazeće igre bez problema ?
Da.
slazem se AMD Radeon HD 6850 je ok grafa i vrti sve nove igre....
Sad, koju odabrati od ove dvije ?
| 20 | MSI GTX460 |
|---|---|
| 20 | Radeon 6850 |
Na kojoj ti rezi igraš? Tvoj CPU i gamerski komp nestanu u istu rečenicu uopće. Ako ćeš igrat nove naslove na pristojim postavkama novi CPU ti je nužan.
uzmo koju zelis oba dvije su brutalne grafe neces s nijednom pogrijesit...
Na kojoj ti rezi igraš? Tvoj CPU i gamerski komp nestanu u istu rečenicu uopće. Ako ćeš igrat nove naslove na pristojim postavkama novi CPU ti je nužan.
Ma znam al jbg, nema se para, zasad mi je samo grafa dovoljna
Ja bih osobno išao na GTX460 1GB jer se bolje OC-a, te grafe su skroz podjednakih performansi, tj. negdje je bolja jedna, a negdje druga...
Što god od ove dvije grafe da uzmeš, nećeš pogriješiti, to ti jamčim.
Ako kupiš ovu grafu: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=359&products_id=9349 i registriraš ju unutar prvih 5 tjedana nakon kupnje na XFX-ovoj službenoj stranici, ostvarit ćeš lifetime (doživotnu) garanciju na nju.
http://www.anandtech.com/bench/Product/291?vs=313 evo ti link pa odluči, uzmi u obzir da je ovo defaultna gtx 460!
460 je malo jaca, jeftinija, i bolje se kloka. Samo malo vise trosi (ako imas lose napajanje ni ne uzimaj grafu od 1,2k kn)
BTW Prave GAMERSKE kartice nema ispod Nvidie Quadro fx 6300 
Svašta
Oba dvije grafe što su ti preporučili su u istom rangu što se tiče performansi, pa odaberi što želiš. Napajanje bi bilo poželjno mijenjati , ali ako je neko dobro onda nemaš potrebe još jel je tvoj CPU mal potrošač a ove grafe također nisu rastrošne.
A eto, još ću pogledat al najvjerojatnije ću Radeona uzet, jer sam njega već i sam bio gledao
Ja bi išao na HD6850 jer ima lifetime garanciju :D
Obe su odlicne.Nemas greske. Offtopic:Quadro nije gaming kartica.
Samo što je na tom testu defaultna GTX460, a ova s linka je s tvornički podignutim taktovima.
Sapphire hd6850 toxic ili Gigabyte hd6850 windforce...Obadvije OC-ane su jaće od HD6870..Napajanje vjerovatno ima dobro pošto ima 2900gt...Poznata po potrošnji i zagrijavanju a bome i po buci...Obavezno OC-aj taj procesor pošto ti je preslaba za gaming na stocku i preslab za iskoristit gtx460 ili hd6850.
ja bi uzeo xfx hd6850
zbog lifetime garancije
gtx 460 moja preporuka , s obzirom koji cpu imas mislim da ce i nju gušit.
jesi ti ozbiljan ? jer došlo mi je da plaćem
Jel nije pametnije da probaš nabaviti preko njuške/foruma HD4870 1gb/GTX260 za nekih 650-700kn i prodat ovaj sadašnji proc i ostatak novca uložiti na quada? i imaš odlićan gaming PC.
Jel nije pametnije da probaš nabaviti preko njuške/foruma HD4870 1gb/GTX260 za nekih 650-700kn i prodat ovaj sadašnji proc i ostatak novca uložiti na quada? i imaš odlićan gaming PC.
pa nije ti ni ta loša , s obzirom da se radi o grafickoj i ja bi skocia na njuskalo.