N92 chip temperatura?

poruka: 5
|
čitano: 1.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
N92 chip temperatura?
pitanje

Do sad je bilo izdrzljivo tj. imam grafu gf 9800gt zotac i ovaj chip joj je 92 ali kad sam usao u cod4 temperatura graficke ode i do 100C? Kako da taj problem rijesim. Instalira sam i rivatuner i povecao vrtnju vent.a ali kad udjem u neku igru ta se vrtnja ponisti i opet ono automacki mjenja. Pomozite molim vas

Intel core2quad 2,33GHz, 4gb ram II OCZ, GF9800GE 512mb, gigabyte ep43-s3l

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
N92 chip temperatura?

Cip nije n92 vec g92 a temperatura ti je prihvatljiva sve do nekih 75stupnjeva u full loadu.Znaci podhitno smanji temperature(ocisti hladnjak,dovedi joj svjezeg zraka,podesi u driverima veci broj okretaja ventilatora).

Edit:nisam vidio da si probao s riva turner-om,pogledaj ima li opcija pofila,posto vec neko vrijeme nisam na pc-u vec na laptopu pa sam zaboravio sve te stvarcice vezane za rivu i slicne programciceSramim se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 19:46 (Lion King).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: N92 chip temperatura?
autorov komentar

jos da kazem, nekako mi nije rivatunek kao kod drugih vec ovako nemam oni opcija sto drugi imaju iako sam skinuo novu verziju

ovo je kad oden na costumize pa prva ikona, kod drugih se dobije oni klizaci za stimanje dok kod mene ovako stoji

http://img23.imageshack.us/my.php?image=slikicaaaaxj7.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 19:52 (W3ha).
16 godina
neaktivan

Ja koristim RivaTuner v2.22 i imam podešen rad ventilatora na grafičkoj u manual modu jer mi automatski ne radi ili isto kao i kod tebe ne nudi neke opcije, valjda mi je prestara grafička (7950 GT). Pogledaj si ovaj RivaTuner guide i teme Creating Fan Profiles, Creating Launcher Items i Creating Scheduler Tasks i obavezno stavi da ti se RivaTuner diže zajedno sa windowsima (pogledaj sliku).

16 godina
neaktivan
autorov komentar
w41ker kaže...

Ja koristim RivaTuner v2.22 i imam podešen rad ventilatora na grafičkoj u manual modu jer mi automatski ne radi ili isto kao i kod tebe ne nudi neke opcije, valjda mi je prestara grafička (7950 GT). Pogledaj si ovaj RivaTuner guide i teme Creating Fan Profiles, Creating Launcher Items i Creating Scheduler Tasks i obavezno stavi da ti se RivaTuner diže zajedno sa windowsima (pogledaj sliku).

gledao sma ovo ali meni nije ovakav rt, a ta je verzija, malo su drugacije oopcije pola ih nema
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice