MSI GTX460 vs. PALIT GTX460

poruka: 36
|
čitano: 5.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MSI GTX460 768MB vs. PALIT GTX460 768MB

u naslovu sve pise... koja je bolja??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih zaobišao Palit. To je nešto kao Gigašajt u svijetu matičnih ploča {#}

Moj PC  
0 18 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: MSI GTX460 vs. PALIT GTX460

hahahha.. ok ;)

14 godina
protjeran

msi :)

16 godina
neaktivan
stef kaže...

Plit je jedan odličan i jeftin Nvidijin brand, a Gigabyte je jedan od najboljih proizvođaća matičnih ploča.

I'll be back
16 godina
palit je odlican, kao i gigabyte.

Ako je stock hladjenje onda palit, ako je msi hawk ili cyclone, onda msi.
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
17 godina
protjeran

Uzmi najjeftiniju koju možeš..! Neznam sam zašto tolik prepucavanje sada ovdje i toliki strah i nevjerica kod odabira

i usporedba proizvođača..?

Gledaj to objektivno.. Svaka grafička ima svoje, ima isto tako potencijalne kupce kako MSI, Palit, POV, Gigabyte pa i od njih možeš čuti štogod romantično

za njihove grafe..:D Nije svaka toliko dobra ako imaš različite verzije kao aftermarket hladnjak, povišene taktove, referentne PCB, softverski voltmod

i ne ovisi niti sve o tome nego i o bundleu-negdje za istu cijenu dobiš igru i dva-tri kabela, adapter, CF mostić, gdn dana dulju garanciju na komponentu

Pa gledaj i to iz te perspektive.

ot Moj glas MSI cyclone ili Gigabyte GTX460 768

Rusted from the rain
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ne bih gledao Gigabajtice ako se radi o nerefrentnim modelima.

Što se konkretno navedenih kartica tiče, jesu li to nerefrentni ili refrentni modeli? Ako se radi o nerefrentnima moj izbor je MSI, a između refrentnih razlike su u nijansama i prektički je svejedno koju uzmeš

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stef kaže...

ja nebi nizasto zaobisao osobno sam imao palitovu 9800 i super je grafa nista joj nefali ni nista, a gigabyte ako ti srot onda ja neznam sta je za tebe dobro, imao sam GIGABYTE GA7V600-1394 7 godina nikada nista i danas dan normalno radi

microman kaže...
stef kaže...

Plit je jedan odličan i jeftin Nvidijin brand, a Gigabyte je jedan od najboljih proizvođaća matičnih ploča.

u pravu si jedan od najboljih

zvoneXP
17 godina
neaktivan

Razlika između MSIa i Palita: MSI napravi referentnu kartu ili bolju od referentne, a Palit uglavnom izlazi s nereferentnim modelom koji u pravilu izgleda kao jeftina buđevina. S obzirom je Palit vlasnik Expertivision i Gainward brandova, onda se isto odnosi i na njih. Sva sreća pa više ne rade ATI karte.

Gigabyte je priča za sebe {#}. Kad ih ASRock debelo šiša u pouzdanosti, onda znaš koliko je sati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 22:24 (stef).
Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
protjeran
stef kaže...

Razlika između MSIa i Palita: MSI napravi referentnu kartu ili bolju od referentne, a Palit uglavnom izlazi s nereferentnim modelom koji u pravilu izgleda kao jeftina buđevina. S obzirom je Palit vlasnik Expertivision i Gainward brandova, onda se isto odnosi i na njih. Sva sreća pa više ne rade ATI karte.

Gigabyte je priča za sebe {#}. Kad ih ASRock debelo šiša u pouzdanosti, onda znaš koliko je sati.

stef ti si kao neki koji se napalio na neki brend i onda samo za taj zapeo sory ali tako zvucis

ja bas neznam da gigabyte ima lose ploce, ali kolko znam asrock sigurno nema bolje ploce od gigabytea

zvoneXP
15 godina
stef kaže...

Molim te ako se ne razumijes nemoj postati glupe postove...

17 godina

@stef

stvarno je s*anje taj PALIT........

Far Cry2 Far Cry2
DiRT2 DiRT2
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@koko

Ne znam što tebi znači bolje? Moj dojam je da su pouzdanije, opremljnije i ocabilnije, dorađenijih BIOSa i koštaju manje ... i nisam jedini.

Šta konkretno npr. GA nudi u cjenovnom rangu bilo koje ploče iz Asrock Extreme3/Extreme4 serije, a da je bolje ?

S obzirom da sam prije trošio Abit i Epox, pa i GA, nisam vezan za pojedinu marku.

Jedno pitanje za lumene: koje ploče su skurile najvše Micron D9 memorija ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 22:44 (stef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

za svaku gtx 460 otvorite 1 temu, bravo {#}

ja priđem udarim ga pesnicom..ajde sad šta si bio bezobrazan,skini tog rolexa,daj ključeve od mercedesa..onako..klinački
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

@stef

stvarno je s*anje taj PALIT........

yebiga, ne možeš uspoređivat OC-anu kartušu s refrentnim modelima {#}

Slažem se da je Palit dobar brand ali usporedba ti je promašena...

16 godina
neaktivan
stef kaže...

Referentne grafe ne radi niti Palit niti MSI, oni samo gore nakelje naljepnicu svog branda na grafu koju im je dostavila Nvidia il AMD.

A o Gigabyte pločama mi nemoj ni pričati jer nema te ASrock ploče koja može podnjeti pravi OC(ne mislim na neko bebasto podizanje temeljnog takta) kao što to podnose Gigabytove.

Imao sam na desetak Gigabytovih ploča i svaka mi je bila podložena mukama OC-a i naponima preko 1.48v i nijedna, al baš ni jedna nije otkazala poslušnost, a da ne govorim o svojoj zadnjoj Gigabyte P55-UD5 koja je vozila BCLK na 233Mhz o čemu ASrock ni sanjati nemože, a kamoli ostvariti.

I'll be back
17 godina
ATiGamer kaže...

yebiga, ne možeš uspoređivat OC-anu kartušu s refrentnim modelima{#}

Slažem se da je Palit dobar brand ali usporedba ti je promašena...

Yebiga, GTX460 kartice na okupu..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 22:46 (doktor1).
16 godina
protjeran
stef kaže...

@koko

Ne znam što tebi znači bolje? Moj dojam je da su pouzdanije, opremljnije i ocabilnije, dorađenijih BIOSa i koštaju manje ... i nisam jedini.

Šta konkretno nudi npr. GA nudi u cjenovnom rangu bilo koje ploče iz Asrock Extreme3/Extreme4 serije, a da je bolje ?

S obzirom da sam prije trošio Abit i Epox, pa i GA, nisam vezan za pojedinu marku.

npr ovako razlika 20-30kn u cijeni

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+GIGABYTE+GA-890GPA-UD3H%2C+890GX%2FSB850%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+SATA%2C+G-LAN%2C+FW%2C+PCI-E%2C+USB+3.0%2C+HDMI%2C+DVI%2C+D-Sub%2C+ATX%2Cs.+AM3&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.476

ja bi definitivno isao na gigovu plocu jer se sigurno bolje clocka . . . moj zadnji post na tvoje pitanje jer mi tlak dizes i zbog tebe cu zuti dobit

zvoneXP
16 godina
protjeran
microman kaže...
stef kaže...

Referentne grafe ne radi niti Palit niti MSI, oni samo gore nakelje naljepnicu svog branda na grafu koju im je dostavila Nvidia il AMD.

A o Gigabyte pločama mi nemoj ni pričati jer nema te ASrock ploče koja može podnjeti pravi OC(ne mislim na neko bebasto podizanje temeljnog takta) kao što to podnose Gigabytove.

Imao sam na desetak Gigabytovih ploča i svaka mi je bila podložena mukama OC-a i naponima preko 1.48v i nijedna, al baš ni jedna nije otkazala poslušnost, a da ne govorim o svojoj zadnjoj Gigabyte P55-UD5 koja je vozila BCLK na 233Mhz o čemu ASrock ni sanjati nemože, a kamoli ostvariti.

istina to moze vidjeti u bugu neznam sad tocno kojem di je bio test 1156 ploca i bas su pohvalili kako se   gigabyteove super klokaju zato molim te prestani se svadati jer ima puno iskusnijih na forumu i overklokera koji znaju sta je prava ploca

zvoneXP
16 godina
neaktivan
stef kaže...

@koko

Šta konkretno npr. GA nudi u cjenovnom rangu bilo koje ploče iz Asrock Extreme3/Extreme4 serije, a da je bolje ?

Šta Gigabyte nudi u odnosu na ASrocki? LOL jel ti to ozbiljno?

Ajde pogledaj na HWbot pa mi reci koliko vidiš Gigabytovih ploča, a koliko vidiš ASrockovih ploča. Stari moj nema te ASrock ploče koja može podnjeti Overclocking kao Gigabyte u istom rangu.

www.hwbot.org

I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Ovo se ne bih složio, no nećemo sad u OT. Jedna ASRock M3A770DE za 400 kn s 4+1 faznom regulacijom vozi Athlona II X4 na 4,3GHz, baš me zanima bi li neka Gigabajtica iz tog cjenovnog ranga postigla. Uglavnom slažem se da su u high end segmentu Asus i Giga nešto bolji izbor no daleko od toga da im ASRock ne može barem malo zapapriti.

doktor1 kaže...

Dobro nereferentne su i ostale no na defaul taktovima. You see my point

16 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
microman kaže...

Ovo se ne bih složio, no nećemo sad u OT. Jedna ASRock M3A770DE za 400 kn s 4+1 faznom regulacijom vozi Athlona II X4 na 4,3GHz, baš me zanima bi li neka Gigabajtica iz tog cjenovnog ranga postigla. Uglavnom slažem se da su u high end segmentu Asus i Giga nešto bolji izbor no daleko od toga da im ASRock ne može barem malo zapapriti.

doktor1 kaže...

dobro mi smo mislili na maticne iznad 800kn al za jeftnijie od gigabytea je bila dobra MA770-UD3 prva liga ploca i ima ih jos par neznam sada napamet

zvoneXP
17 godina
neaktivan
koko kaže...
stef kaže...

npr ovako razlika 20-30kn u cijeni

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+GIGABYTE+GA-890GPA-UD3H%2C+890GX%2FSB850%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+SATA%2C+G-LAN%2C+FW%2C+PCI-E%2C+USB+3.0%2C+HDMI%2C+DVI%2C+D-Sub%2C+ATX%2Cs.+AM3&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.476

ja bi definitivno isao na gigovu plocu jer se sigurno bolje clocka . . . moj zadnji post na tvoje pitanje jer mi tlak dizes i zbog tebe cu zuti dobit

Super, i sad usporedi regulaciju napona sa onom na 890GX Extreme3 koja koja košta 40 kn manje. Mislim, dovoljno je samo pogledati kak je dotična ploča prošla na recenzijama, zašto vjerovati meni?

Što se tiče kvalitete GA, reko je Cele303 dovoljno na nekom drugom forumu. Ko voli nek izvoli.

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
microman kaže...

Ako ga jedna ASrock vozi vozit če i Gigabyte u to uopšte nema sumnje, a o High End segmentu netreba ni pričati, jer tu ASrocka ni nema.

I'll be back
16 godina
protjeran
microman kaže...
ATiGamer kaže...
microman kaže...

Ako ga jedna ASrock vozi vozit če i Gigabyte u to uopšte nema sumnje, a o High End segmentu netreba ni pričati, jer tu ASrocka ni nema.a

microman i ostali mislim da neisplati se ovdje pisati i svadati se sa ovim koji je " pametniji " od nas, dobit cemo zuti ili nesto

zvoneXP
17 godina
ATiGamer kaže...

doktor1 kaže...

Nope... {#}

Od referentnih sa default taktovima smo došli na nereferentne sa različitim taktovima {#}

Gigabyte Gigabyte
evga evga
msi msi
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 23:06 (doktor1).
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Ako ga jedna ASrock vozi vozit če i Gigabyte u to uopšte nema sumnje, a o High End segmentu netreba ni pričati, jer tu ASrocka ni nema.

Ma daj molim te, barem ti nisi nikakav fanboy već kvalitetan forumaš koji objektivno sagledava stvari.

Činjenica je da ASRock u entry level segmentu čak daje više o ostalih brandova i apsolutno nema ploče koja može konkurirati M3A770DE te 770Extreme3 u tom segmentu. U high end se pak okreće na drugu stranu i još uvijek su ASUS i Giga ti koji prednjače u OC-u i koji će dati veći BCLK. No daleko od toga da im ASRock ne može stvarati konkurenciju. Što je s 890GX ili FX AM3 pločama? Stvarno nude izuzetno puno za te pare

17 godina
neaktivan
microman kaže...

Reci da se šališ.

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nope... {#}

Od referentnih sa default taktovima smo došli na nereferentne sa različitim taktovima {#}

Ma dobro, nemoj me {#}  sad {#}

Obojica znamo za šta se ide :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice