Kupnja nove grafe s obzirom na napajanje

poruka: 43
|
čitano: 14.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Kupnja nove grafe s obzirom na napajanje
trenutno nisam kod kuce. za sta ti to treba?
17 godina
pinc123 kaže...
trenutno nisam kod kuce. za sta ti to treba?

Pa da znamo kakvo napajanje imaš, damo mi tebi grafu, samo pitanje je hoće li ti raditi {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
oke, dok dodem doma poslikat cu i poslati. A koliko bi me kostalo malo jace napajanje?
13 godina

evo jedno XFX Core Edition 80+ 450W za 450kn ili XFX Core Edition 80+ 550W za 510 kn. Koje god da zemeš nečeš požalit, odlična i jeftina napajanja, ja bi ti preporučio ovo od 550W pa si miran i za buduće upgradeove

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kupio sam silverstone ST50F-P i jos 2 gb rama ... samo sto sad postoji problem... kupio sam palit gtx 560 OC i ultra jako se grije... nakon nekoliko minuta cod 4 ( koji je ultra star i ne bi uopce smio biti problem ) graficka je jako jako zagrijana... crysis 2 i takve stavri me strah uopce probat... koja je onda svrha neve grafe -.- ugl ako ima kakvih prijedloga ?

15 godina

A kakve su ti temp. ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

GPU-Z kaze da je GPU na cod 4 konstantno na 63C uz jako male varijacije od stupnja do dva.. dakle zapravo se GPU ni ne zagrijava ali je gornja strana garficke toliko vruca da ne mogu na njoj prst drzati vise od 2 - 3 sekunde

15 godina

63°C su u granicama normale + uzmi u obzir da je ljeto i da su temp. malo povisene ! Da budes siguran izmjeri s HW Monitorom temp. on ce ti tokom igranja zabiljezit najvisu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jedna strana kucista mi je otvorena i uzeo sam ventilator ovaj veliki sobni i uperio ga u unutrasnjost kucista i tako je cijeli dan .... tko zna kakve bi temperature bile bez njega.. ugl prvom prilikom cu javit najvisu temperaturu premda me vise zabrinjava gornja strana graficke nego sam gpu ..

13 godina
neaktivan

sad sam koristio hw monitor i cijeli vrijeme je gpu na nekih max 69 - 70 C dok na gornjoj strani graficke mogu preci jaja ili tako nesto .... CPU je isto na nekih 60- 70 C ( dakle procesor je u redu ) ..... igrao sam saints row the third i povecao sam malo grafiku ( nije na maksimum ali postavke koje sam stavio bi trebale biti sasvim bezazlene s obzirom na mogucnosti gtx 560 .... nakon nekog vremena monitor je presao u sleeping mode a ventilator na grafickoj je poceo puhati ko lud... temperatura GPU je solidna a gornja strana se topi ...

15 godina
63 stupnja u loadu je normalna temperatura... jel si kupio polovnu ili novu grafu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nova.. isti dan kad sam je kupio odmah sam uocio problem.. graficka je stara par dana.... ugl planiram tj vec sam kupio dva ventilatora.... jedan cooler masterov i jedan zelmanov ( jer nisu imali dva cooler masterova -.- ) i planiram ih staviti tako da jedan puse u procesor a drugi u grafu ( i to ovaj cooler masterov )... sto bi znacilo da sam moram skroz zatvorit komp -.- bit  ce prasine posvuda

11 godina
neaktivan

Pozdrav. Zanima me hoće li napajanje od 500W biti dovoljno za ovu grafu: ASUS HD 7770 2GB DDR5 DVI HDMI

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice