znaci treba mi graficka za ovu maticnu plocu: ASUS P4SC-EA, da je bar 512 MB ili 256 MB...a neznam koja..ako bi mogli pomoc..hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci treba mi graficka za ovu maticnu plocu: ASUS P4SC-EA, da je bar 512 MB ili 256 MB...a neznam koja..ako bi mogli pomoc..hvala
Isplativije ti je uzet cijeli novi kompjuter...
Jedino nešto rabljeno možeš nać, a najjača je HD4670 1GB koliko ja znam, a ako ćeš novo http://protis.hr/products/details/graficka-kartica-gigabyte-agp-ati-radeon-hd-4650-1gb-ddr2-dvi-agp-8x/28559, to je daleko slabije od PCI grafičke koju možeš nać za te pare
ma znam da...nije to za mene..za malog bratica...ta maticna ima integriranu graficku..a on je malo dijete, i sad da bar ima nekakvu da moze igrat neke igrice i normalno...ako me razumijes...
ma znam da...nije to za mene..za malog bratica...ta maticna ima integriranu graficku..a on je malo dijete, i sad da bar ima nekakvu da moze igrat neke igrice i normalno...ako me razumijes...
Razumijem sto hoces rec, ali opet je neisplativo...
Kolika je rezolucija, koje igre...
Razumijem sto hoces rec, ali opet je neisplativo...
Kolika je rezolucija, koje igre...
1600x900
a neznam, PES, colinmcrae...
netreba bit nova...moze rabljena sam da naravno je u ispravnom stanju, ako mozete stavit koji link sa njuskala il ako ima entko sa foruma nekakvu za jeftine novce...
1600x900
netreba bit nova...moze rabljena sam da naravno je u ispravnom stanju, ako mozete stavit koji link sa njuskala il ako ima entko sa foruma nekakvu za jeftine novce...
Ufff velika rezolucija... a 4670 1GB ako nađeš.. isplativo neće bit, ali šta je tu je.
1600x900
Ufff velika rezolucija... a 4670 1GB ako nađeš.. isplativo neće bit, ali šta je tu je.
vidjet cu..fala ti
Nadi HD 3650,HD 3850.Obe su AGP,kupi ih polovne.
koji procesor imas uopce?
koji procesor imas uopce?
pentium 4 2.8 GHz