Koje grafe su bolje?

poruka: 8
|
čitano: 2.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Koje grafe su bolje?

zanima me koje grafe su bolje od tih dviju,Gigabyte HD 5830 u CF-u ili HD 4870 x2 u CF-u

hvala

HD 5830 takve dve u CF-u HD 5830 takve dve u CF-u
HD 4870 x2 u CF-u HD 4870 x2 u CF-u
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koje grafe su bolje?

hd5830

16 godina
Stolnik kaže...

zanima me koje grafe su bolje od tih dviju,Gigabyte HD 5830 u CF-u ili HD 4870 x2 u CF-u

hvala

koje ti gluposti pitas. pa naravno da su bolje dvije 4870X2 ali je ipak bolje uzet one druge dvije koje su nesto sporije, ali se puno manje griju te neces imat problema sa driverima zato sto neke igre ne iskoristavaju dva gpu-a ili je to do drivera, kako sam vec i napisao

14 godina
Koje grafe su bolje?

ima jos tko kakvo misljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stolnik kaže...

ima jos tko kakvo misljenje?

HD 5830 u cf-u.Zasto?Slabije su od HD 4870x2 u cf-u ali se manje griju,manje trose,imaju dx11 podrsku i vise su nego dovoljno jake za full hd.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Koje grafe su bolje?

ja trenutno imam HD 5830 u CF-u ( pogledai moj PC bi trebao sto nadogradit il je ovaj i pre dobar? ) ako bi uzeo HD 4870 x2 kupio bi i hladnjake kao sto su na slici za HD 4870 x2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stolnik kaže...

ja trenutno imam HD 5830 u CF-u ( pogledai moj PC bi trebao sto nadogradit il je ovaj i pre dobar? ) ako bi uzeo HD 4870 x2 kupio bi i hladnjake kao sto su na slici za HD 4870 x2

Ne isplati ti se minjat.Ostavi to tako.Ionako ta konfa jede igre.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
zoharbizo kaže...
Stolnik kaže...

Ne isplati ti se minjat.Ostavi to tako.Ionako ta konfa jede igre.

ok onda nebudem nista mjenjao...hvala {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice