- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hd5830
zanima me koje grafe su bolje od tih dviju,Gigabyte HD 5830 u CF-u ili HD 4870 x2 u CF-u
hvala
koje ti gluposti pitas. pa naravno da su bolje dvije 4870X2 ali je ipak bolje uzet one druge dvije koje su nesto sporije, ali se puno manje griju te neces imat problema sa driverima zato sto neke igre ne iskoristavaju dva gpu-a ili je to do drivera, kako sam vec i napisao
ima jos tko kakvo misljenje?
ima jos tko kakvo misljenje?
HD 5830 u cf-u.Zasto?Slabije su od HD 4870x2 u cf-u ali se manje griju,manje trose,imaju dx11 podrsku i vise su nego dovoljno jake za full hd.
ja trenutno imam HD 5830 u CF-u ( pogledai moj PC bi trebao sto nadogradit il je ovaj i pre dobar? ) ako bi uzeo HD 4870 x2 kupio bi i hladnjake kao sto su na slici za HD 4870 x2
ja trenutno imam HD 5830 u CF-u ( pogledai moj PC bi trebao sto nadogradit il je ovaj i pre dobar? ) ako bi uzeo HD 4870 x2 kupio bi i hladnjake kao sto su na slici za HD 4870 x2
Ne isplati ti se minjat.Ostavi to tako.Ionako ta konfa jede igre.
Ne isplati ti se minjat.Ostavi to tako.Ionako ta konfa jede igre.
ok onda nebudem nista mjenjao...hvala