Koja grafa

poruka: 33
|
čitano: 3.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koja grafa

evo ljudi zanima me koju grafu da kupim u ostatak moje konfe do 950 kuna nova ili polovna mogu i ponude hvala HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koja grafa

za te pare nećeš naći ništa bolje od tvoje GTX260.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koja grafa

Ako več prelaziš sa te grafe, odi barem na HD 5850, sve ispod toga nije vrijedno spomena i ulaganja love.

We are nothing but the stones to pave the way...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja grafa

nemam više 260gtx izgorila je imam samo ovu integriranu na matičnoj od novih se dvoumim izmedu 250gts ili 5670 što je bolje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koja grafa

ta je vec stara a ima i multi gpu sustav a svi znamo da neke (vrlo mnogo) igrice nemaju podršku za multi gpu sustav dako da je to vec losiji izbor

17 godina
augi80 kaže...

nemam više 260gtx izgorila je imam samo ovu integriranu na matičnoj od novih se dvoumim izmedu 250gts ili 5670 što je bolje 

gts250 je u rangu hd5750 a ne 5670. preporucio bi ti definitvno hd5750 jer se gts250 vise zagrijava, vise trosi i vise prostora joj treba.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
17 godina
Koja grafa

Jesi probao pečnica metodu da vratiš grafu u život. Mom prijatelju je pomoglo popraviti mrtvu nvidiu 8500.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koja grafa

uzmi ovu

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja grafa

evo danas kupljena gimward gts 450 1gb ddr5 1250 kuna 36 miseci garancija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja grafa

Sto nisi uzeo GTX 460 :p

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
augi80 kaže...

totalno ne isplativo

15 godina
neaktivan
augi80 kaže...

Mogo si ovu uzet dođe samo 40 kn više, a dosta je jača    http://protis.hr/products/details/video-card-gainward-pci-express-20-x16-nvidia-geforce-gtx-460-gddr5-sdr-768mb192bit-hdmi/35900?service=1

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 21:39 (Gondar).
15 godina
neaktivan
Koja grafa

ma grafa je sasvim dobra

samo me zanima onaj konektor od 6 miinova ima ona dva obična ulaza za napajanje sada me zanima jel oba moraju biti spojena jel kada spojim oba nece da komp uplai a kada spojim jedan oce jel to do napajanja najpajanje je mod com 400w

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja grafa

znači onaj 6 pinski crni ide u grafu a ona dva bila idu u napajanje ,meni radi kada ukopčam jedan kada ukopčam dva komp se ne može upalit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja grafa

i zanima me jel jaca od 5670

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koja grafa

grafa je dobra ali nije dobra za te pare

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koja grafa

GTS 450 si spojio na Mode Com 400W?

Ti baš hoćeš da ti komp izgori (ode matična, procesor, memorija, disk, grafička, ...)?!

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja grafa

znači ovaj crni ide u grafu a jel ova dva bila oba trebaju biti prikopčana u napajanje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
augi80 kaže...

znači ovaj crni ide u grafu a jel ova dva bila oba trebaju biti prikopčana u napajanje 

Da, i da!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 23:13 (Ivsa).
15 godina
neaktivan
Koja grafa

a ja kada ukopčam oba nece komp da upali a kada ukopčam jedan radi normalno bar za sada 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
augi80 kaže...

a ja kada ukopčam oba nece komp da upali a kada ukopčam jedan radi normalno bar za sada

lol

16 godina
neaktivan
Chumi kaže...
augi80 kaže...

lol

Onda ti il napajanje ne valja, il ti "ne valjaš"!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
17 godina
Koja grafa

Ako ti ode napajanje taj šrot će ti sigurno povuči i ostatak komponenti, barem jednu još sa sobom.

Ono nema zaštite, zato kad tone ne tone samo.

Napajanje ti je slabo. Grafa ima 2 konektora za napon, dakle toliko joj treba.

Kad držiš spojen samo 1 grafa ti se pati. Nema dovoljno struje, radi na nižim taktovima itd.

Kad ukopćaš i drugi napajanje ti ne može podnijeti.

Da je samo 1 dovoljno ukopćati radilo bi ti ok i kad su dva ukopćana, ovako vidiš da grafi treba više.

Na tvom mestu ja nebih koristio to računalo dok ne osiguram bolje napajanje.

Mislim, nisu toliko jeftine komponente u njemu da se isplati igrati ruski rulet.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja grafa

Ček, na početku posta si rekao da si imao gtx 260 na ovom kompu, ti si gtx 260 imao na tom napajanju?? Trk u ADM po napajanje da ne bi stradao komp! http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=6358

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja grafa

Jel se vi šalite ili koji k... ? Pa ja od kad znam za sebe i zadnijh pet grafa mi je trebalo dodtano napajanje, ukopcavao sam samo jedan molex, ne 2 i sve radi kako bog zapovjeda. Samo jedan gospodin koji mi je nešto radio mi je u HD4830 ukopcao oba dva, pa je nekim slucajem izgorila ... Decko radje guglaj, nego tu trazi savjete. A i isto si trebao i napraviti prije nego si preplatio tu GTS, jel si za manje od 100kn mogao dobiti dosta bolju i jacu karticu (PoV GTX460 678mb) .

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
imba kaže...

Jel se vi šalite ili koji k... ? Pa ja od kad znam za sebe i zadnijh pet grafa mi je trebalo dodtano napajanje, ukopcavao sam samo jedan molex, ne 2 i sve radi kako bog zapovjeda. Samo jedan gospodin koji mi je nešto radio mi je u HD4830 ukopcao oba dva, pa je nekim slucajem izgorila ... Decko radje guglaj, nego tu trazi savjete. A i isto si trebao i napraviti prije nego si preplatio tu GTS, jel si za manje od 100kn mogao dobiti dosta bolju i jacu karticu (PoV GTX460 678mb) .

678mb?

15 godina
neaktivan
Koja grafa

kupljeno danas napajanje corsair 400w i sve super,samo me zanima zašto grafa radi na 8 brzina a ne na 16 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
augi80 kaže...

kupljeno danas napajanje corsair 400w i sve super,samo me zanima zašto grafa radi na 8 brzina a ne na 16 

Možda ti ovo pomogne: http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=95&t=41286&start=0

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice