HD 4850 Odlicna graficka.
BEST BUY
@juve nema smisla se opterecivat ovdje na forumu i svadat sa drugima samo iznesi svoje stavovi i istinu i boli te briga, to sta on ima ati i zato je brani , da ima nvidiu bilo bi obrnuto tako to ide. recimo ja ako vidim da je stvarno ati bolja ja je preporucim...
ja sam iskusio obje vise njih i znam realno stajaliste.
istina da se ati isplati uzet ako je jeftinija jer su performanse tu negdje jer svi obicni korisnici gledaju samo performanse a kada ipak malo bolje usporedis zna se sta ce se izabrat..
BEST BUY
ja imam HD 4850 i grafa je odlična...moja preporuka.
BEST BUY
Microman ja sam uz tebe
HD 4850 is the best 9800gtx govna mora jest
BEST BUY
Microman ja sam uz tebe
HD 4850 is the best 9800gtx govna mora jest
BEST BUY
Kako nitko nvidia-u neprodaje, u svim shopovima ima i nvidia-e i ati-a, da ljudi hoce kupi 9800gtx uzeli bi je, a takvih nema puno.
Ja po svim testovima vidim da su hd4850 i 9800gtx+ tu negdje , 9800gtx+ je jaca za 3frame-a.
Oni koji su uzeli referentne hd4850 imaju problema, dok ove nereferentne malo tko mijenja.
Kako nitko nvidia-u neprodaje, u svim shopovima ima i nvidia-e i ati-a, da ljudi hoce kupi 9800gtx uzeli bi je, a takvih nema puno.
Ja po svim testovima vidim da su hd4850 i 9800gtx+ tu negdje , 9800gtx+ je jaca za 3frame-a.
Oni koji su uzeli referentne hd4850 imaju problema, dok ove nereferentne malo tko mijenja.
a sta se tice 9800gtx/+ kartica meni je lik osobno reko u hgspotu da su kod njih tocnije u mandiju hgspot u zagrebu. best buy to jest da se jako brzo prodaju tako da, eto ja samo imam 3.
a sta se tice 9800gtx/+ kartica meni je lik osobno reko u hgspotu da su kod njih tocnije u mandiju hgspot u zagrebu. best buy to jest da se jako brzo prodaju tako da, eto ja samo imam 3.
Hm ne hvalim se nego je to samo primjer. (neko ljubomoran da to spominje??)
I ne izbjegavaj cinjenice da ljudi nis zadovoljni hd48xx serijom i zato je prodaju.
i nemoj sada ulazi u temu ko je kome rival jasno je da su ati i nvidia uvijek bili rivali.
Prvo je hd4850 kostala 1300 sada kosta 1000.. znaci sve cjene padaju tako da...
I ne izbjegavaj cinjenice da ljudi nis zadovoljni hd48xx serijom i zato je prodaju.
i nemoj sada ulazi u temu ko je kome rival jasno je da su ati i nvidia uvijek bili rivali.
Ti sa 3-way sli neces moc prdnut na high na crysis 2 a dao si preko 4000kn za sve 3 i tu maticnu prek 1000kn i pritom nemozes pokrenut dx11.
Ja bome nedam toliko para za konfu, rađe cu je mijenjat svakih godinu dana.
sinko ti se varas i to gadno se varas. ko kaze da se ja moram igrat na dx11??? ja mogu na dx10 igrat sta me volja tak je to sve isti k....c, a ti nemozes niti na tome kad smo vec kod toga...
edit: a kad smo kod toga i mojih potrosenih 4 tisuce kuna i tvojih mjenjanja grafe svakih mjesec dana, hmh mislis da je nemogu smjesan si da boli glava...