Konfa je pod Moj PC koju grafu da uzmem do 1200 kn evo ovo sam ja gledo pa vi mi recite ak imate neki prijdlog....Hvala unaprijed...
Ili pak da sacekam nVidia GF106 posto je to u rangu kazu sa 5770..
Konfa je pod Moj PC koju grafu da uzmem do 1200 kn evo ovo sam ja gledo pa vi mi recite ak imate neki prijdlog....Hvala unaprijed...
Ili pak da sacekam nVidia GF106 posto je to u rangu kazu sa 5770..
Sapphire HD 5770 Vapor-X, 1GB GDDR5 128bit, Dual DVI + HDMI,PCIX
ili
XFX HD4870 1Gb DDR5 750MHz, Dual DVI, HDTV out, HDCP ready
Ali imaš loše napajanje, tak da bi napajanje ja rađe mijenjao i metnuo corsair 400w i neku od navedenih kartica.
Ja bi na tvom mjestu iso na HD4870
Ma neznam naviko sam na nvidiu pa cekam gf106 da vidim kakvo ce to bit...
Definitivno i novo napajanje,jer ne bi se igrao s tim MS-om.Barem Corsaira,Seasonica ili LC Power.
Temu za to napajanje si već otvorio i rekli su ti da je loše. http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/platinum-ms-400w/62689.aspx
A jeli se isplati čekat GF 106
A jeli se isplati čekat GF 106
ako ces ga stavljat u komp 2 da
A nesto od nVidie mozda.....Posto vise preferiram nVidiu
Čekj gts450 ako želiš nvidiu. Gtx 460 ti je overkill, a staru seriju se ne isplati uzimat s obzirom na najavljene. Eventualno gts250, ali ona je lošija (i jeftinija) i od hd4870 i od hd5770.
Čekj gts450 ako želiš nvidiu. Gtx 460 ti je overkill, a staru seriju se ne isplati uzimat s obzirom na najavljene. Eventualno gts250, ali ona je lošija (i jeftinija) i od hd4870 i od hd5770.
Kad ce izac gts 450
Kad ce izac gts 450
Uskoro.
http://www.overclock.net/hardware-news/768006-exp-nvidia-gf106-gf108-release-dates.html
pricekaj novu gf106 isplati se pricekat 460 je super pa zasto nebi i 450
A ni cijena im nece biti velika ocel imat 128 bitnu sibirnicu ili 192 bitnu...
Na jednom mjestu sam procitao da ce imati 192 bitnu i sa 1gb ddr5 memorije.
Neda mi se otvarat novu temu, ali
kako na ovu plocu stavit duzu grafu od 21cm
http://www.legitreviews.com/article/676/3/
trentuno imam hd5770 ona batman edition koja je tocno duga do sata konektora, prije toga sam imo gtx260 palitovu koja nije pasala jer je bila preduga i presiroka tocnije isla je preko ovih sata konektora debiljinom i sirinom jer je to mini ploca na slci covjek nebi reko da je tak...
Ali eto ima li itko kakvu ideju da u slucaju se zazelim rjesit ove hd5770 a da ne moram mjenjat plocu kak da faking stavim vecu grafu jer ovak nejde da ga hebes..
Kolko bi eventuaalno imao mjesta izmedu vrha samog konektora na maticnoj do grafe? Jel lijeze tocno na njega ili ima par mm "lufta"
U slucaju da imas tih par mm onda bi ti mogo pomoci SATA L kabel tipa OVAJ
Kolko bi eventuaalno imao mjesta izmedu vrha samog konektora na maticnoj do grafe? Jel lijeze tocno na njega ili ima par mm "lufta"
imo bi mjesta za takav konektor ali samo za zadnja 2... ostali su neiskoristivi a meni treba min 3..
Corsaira Cx400W cu svakako uzet a za grafu cu pricekat gts450 pa da vidim..
HD 5770,hd 5750
,uzeo sam ju kao zamjenu za HD2600xt.Koliko imas FPS na MW2
Do koliko para bis dao za grafu?
imo bi mjesta za takav konektor ali samo za zadnja 2... ostali su neiskoristivi a meni treba min 3..
Mozda jedino da promijenis hladnjak na njoj... Drugo nista mi ne pada na pamet.
grafa koju si predložio u svom postu(prvi) je odličan izbor ,iskreno
imam vtx 5770 1gb ddr5 (diskont 24) i grafa je odlična
,perfomanse ala 4870 no hladnija i manje troši te noviji chip (dir x 11)
što se nVidije tiče uzimaj novije izdanje(240gt ddr5 ili jače)-250gts je več poprilično dugo na sceni(8800-9800-250gts)
,uzeo sam ju kao zamjenu za HD2600xt.Koliko imas FPS na MW2
Do koliko para bis dao za grafu?
Ma ništa nevalja,več je drugi put na garanciji u par mjeseci.
Čim počnem nešto igrat sve se zamrzne.
Do 1200-1300kn