Ja bih išao na GTX260!
I ja bi uzeo GTX 260...Sad če misliti neki da govorim zato kaj je ja imam, ali GTX 260 je jača kartica i bolje se snalazi na večim rezama...Ne znam zakaj svi forsiraju DX 11 na 5770 kad ga ona neče moči iskoristiti dok dođu prave igre...Grafa je dobra, nema šta, ali trebaš razmisliti o uzimanju ove grafe, koja je po performansama čak i iznad GTX 275
Kada bi uzeo 5830 (ona bi bila jaca od GTX 260) bi li ono napajanje uz navedneu konfiguracij s pocetka teksta bilo dovoljno?
Mislim "decko" bez obzira na savjete je zapeo na 5770, pa nek ju uzme, imat ce dx 11 koji nece moc pokrenut, i dx 10 koji ce mu tu i tamo radit..... za razliku od gtx 260 koja nema dx 11, al zato dx 10 radi kako spada!
5830 nije uopce isplativo uzimat buduci da je malko jeftijna od dosta jace 5850!
Kada bi uzeo 5830 (ona bi bila jaca od GTX 260) bi li ono napajanje uz navedneu konfiguracij s pocetka teksta bilo dovoljno?
Zašto ići na 5830, kad za iste novce skoro dobiješ HD 5850
oče
ako je zapeo za 5830 bolje da pričeka da joj padne malo cijena
jer je odlična i brza barem što sam vidio za sada po stranim forumima
i fino se OCa :)
Decko nije zapeo za DX 11 nego me zanima da li ce to stvarno doci do izrazaja u igrama?Ako ne koju mi onda grau preporucate?
Sto kazete na ovaj komp?Ustedio sam na napajanju.Je li ono dobro?
Napajanje ne valja...Na tom napajanju zaboravi neku od navedenih grafi
Prije finalne riječi, ovaj dmanz ili kako već mi svuda "spustio" palac! xD
ma tako iz zajebancije ja znam i priznajem da znas puno vise :) osim toga zabunio sam se u vezi napona (voltaze) mislio sam na snagu a to za LC power da je dobro nisam znao hvala na info
Sto kazete na ovaj komp?Ustedio sam na napajanju.Je li ono dobro?
Napajanje ne valja...Na tom napajanju zaboravi neku od navedenih grafi
Zasto ne valja napajanje????
Jer je preslabo...To kaj piše 650W ne znači ništa...Daje možda 30% toga...
Uzmi Corsaira, LC Power ili slična...
Dobro je, drži 5850HD bez problema...
Ali imaš za malu razliku dva bolja napajanja:
http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.740.030
http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.740.021
Giant je naravno bolji, a cijena mu je pala za nekih 40kn, tako da je pravi izbor (snažniji je od Super Silent 600W).
Couldn't agree more...šteta što ih nema!
Nema ih nigdje, čak ni Sapphire napajanja koja su brandirani Enermax...
Ali ima ih u BIH, isto kao i Biostar ploča...
samo jedno pitanje, kakve su biostar ploce ??
ja imam jednu low end, ali niko mi do sada nije bas rekao kakve su po kvalitetu..
i sorry za off topic
Meni su dobre. Low end ploče su im kao low end ASRock ploče, jeftine i stabilne, i to je to.
Ali mid i high end rage je preodličan. jedino što nemaju toliko dobru zaradu kao ASRock da si imaju dovoljno love za istraživanja
i brži napredak.
Jedne od mnogo podcijenjenih ploča... Naspram njih, Gigabyte je precijenjen.
Gle ja neznam zašto svi tvrde da je GTX260 brža od 5770 i ja sam se dvoumio ali ATI je prevagnuo pogotovo zbog DX 11 i Eyefinity! Meni Crysis sve na enthuasis i još AA 8x od 20 do 55 FPS tak da! Dobro možda gtx-ica malo brža(10%??ako je i toliko) ali hd5770 je novija i nemam nikakvih problema s njom!
Gle ja neznam zašto svi tvrde da je GTX260 brža od 5770 i ja sam se dvoumio ali ATI je prevagnuo pogotovo zbog DX 11 i Eyefinity! Meni Crysis sve na enthuasis i još AA 8x od 20 do 55 FPS tak da! Dobro možda gtx-ica malo brža(10%??ako je i toliko) ali hd5770 je novija i nemam nikakvih problema s njom!
A ti kao koristiš Eyefiniti i misliš da če ta grafa biti dosta za DX11, uostalom Crysis je optimiziran za Nvidie tak da bi s GTX-icom imal više frameova...
HD 5770 je odlična grafa, no ne nije tako dobra na večim rezama ko GTX 260...
Zanima me jos zadnja rijec u vezi napajanja.Jeste li sigurni da je LC 550 W dovoljo?
Ali je li ono moje napajanje od 550 W dovoljno.Procitao sam da treba imati 500 W napajanja min za tu grafu pa tako da mislim da je to dobro napajanje a jo je uz to i tiho.
Ali je li ono moje napajanje od 550 W dovoljno.Procitao sam da treba imati 500 W napajanja min za tu grafu pa tako da mislim da je to dobro napajanje a jo je uz to i tiho.
Dovoljno je niš ne brini...
Zanima me jos zadnja rijec u vezi napajanja.Jeste li sigurni da je LC 550 W dovoljo?
Ovoga imam ja i uzmi ga neš falit.Od viška snage ne boli glava,a povoljan je.
Dovoljan mu je i Silent Giant 460W! :D
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.030
Pala mu je cijena 50-70kn, grabite dok ima.
Sutra naručujem 50 komada! xD
PS - Evo baš vidim da je i modularcu pala cijena:
Evo da ne otvaram novu temu odlucio sam se za kupnju.Samo sam napravio male preinake pa mi vi recite da li ce se to uklapat
MATICNA- Gigabyte MA770TA-UD3
PROCESOR-AMD PHENOM II X4 955 3.2 GHZ
RAMI-DDR3 4 GB (2X2) KINGMAX 1333 MHZ
GRAFICKA-ATI RADEON HD5850
NAPAJANJE-to me malo hebe,mislio sam dat negdje do 350 kn za napajane i ovo mi se svija ili sto sam prije naveo.
Radije ubodi jednog Chieftec za to napajanje. Kvalitetno! Ista cijena. Iste snage. Evo malo specifikacija...
Da. Samo to je ipak napajanje, a tu se obično preporučuje kvaliteta jer je to "vitalna" komponenta PC-ja kao i matična p.
Pa kako onda ono skuplje od LC-a i kosta za sto kuna vise od napajanja iz LC-a kad imaju isto 550 W.
Glavno da ce mi raditi?Jel tako?Gledao sam po forumima i vidio da su vrlo kvalitetna napajanja.
Kad ne bi uzeo to kolko bi mi bilo dovoljno od Corsaira?