Kako Gigabyte pravi grafičke kartice

poruka: 7
|
čitano: 1.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako Gigabyte pravi grafičke kartice

Bio sam u Qimondinom R&D pogonu u Dresdenu. To mi je bilo super, jer smo imali vodica koji nam je objasnjavao sto se u kojem dijelu tvornice radi. 

A kako je sve bilo organizirano u sklopu CEOI-a, naravno da su nas pokusali vrbovati. Kazu da je pocetnicka placa cca 72k € godisnje, i to za prvostupnike. Za magistre i doktore, iznosi su jos veci! Zasto to govorim? Zato sto su nam rekli da imaji i prozivodni pogon u Tajvanu, gdje je pocetnicka placa cca 1200 € godisnje. 

Sa štovanjem, brahle!
17 godina

Odličan članak.

Heal The World

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skywalker kaže...

Odličan članak.

dosta je dug, nikad prije nisan naišao na nešto ovog tipa
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 8:40 (IRebic).
16 godina
neaktivan

fora

0 0 hvala 0
17 godina
brahle kaže...

Bio sam u Qimondinom R&D pogonu u Dresdenu. To mi je bilo super, jer smo imali vodica koji nam je objasnjavao sto se u kojem dijelu tvornice radi. 

A kako je sve bilo organizirano u sklopu CEOI-a, naravno da su nas pokusali vrbovati. Kazu da je pocetnicka placa cca 72k € godisnje, i to za prvostupnike. Za magistre i doktore, iznosi su jos veci! Zasto to govorim? Zato sto su nam rekli da imaji i prozivodni pogon u Tajvanu, gdje je pocetnicka placa cca 1200 € godisnje. 

1200 € godisnje??
The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
protjeran
kemal_r kaže...
brahle kaže...

1200 € godisnje??
 Da, to ti je 100€ mjesečno, kod nas neki ljudi imaju toliku penziju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice