U narednim danima mislim uzeti novu grafu. U portiu sam pronasao HD 6850(http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806032763). Posto je VTX3D zelio bih misljenje o njoj dali je hladnjak dosta tih i ako mi se bolje isplati uzeti HD 7790(http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806879). Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HD 7790 uzmi.
Uzimaj HD7790 , novija , bolja , jača ... !
al imam maticnu sa PCI-E 2.0 utor. Dal mogu onda nju stavit gore?
za malo više imaš još jaču gtx 650 ti boost
Možeš.
Mozes ! Koji ti je ostatak konfe ? ( procesor , napajanje ... ) ?
Mozes ! Koji ti je ostatak konfe ? ( procesor , napajanje ... ) ?
Phenom 2 965, CX430, 870 extreme3 r2.0, 6gb ram
Onda ce se lijepo uklopiti u tu konfu !
Uzmi ili HD7790 ili GTX650 Ti BOOST ! Nemoj HD6850 !
Ok. Onda ako ce bit moguce cu uzet gtx 650.
Al obrati pažnju da nije obična GTX 650 koja je bitno sporija. Pazi da je Boost a siguran ćeš biti ako je na kutiji napisano da je 192bit - na sabirnica.
evo ti pa si dobro razmisli koju uzet jer tu su one:
http://www.hwcompare.com/14346/radeon-hd-6850-vs-radeon-hd-7790/
Ta hwcompare je najgluplja stranica za usporedbu grafičkih kartica. Samo zbuni one koji ne znaju. Mislim ove dvije grafe jesu slične, ali bolje ne gledati tu stranicu.
Ta hwcompare je najgluplja stranica za usporedbu grafičkih kartica. Samo zbuni one koji ne znaju. Mislim ove dvije grafe jesu slične, ali bolje ne gledati tu stranicu.
nemora je gledat ,al i ja sam misljenja da su te dvije grafe podjednake ,e sad zvisi od cijene i sto covjek ocekuje od njih .
Ok. Onda ako ce bit moguce cu uzet gtx 650.
Bolje uzmi HD7790, u igrama koje bolje leze amd-u je puno jaca, a u nvidijinim je podjednaka.
Bjezi od AMD-a, toliko sranja sa driverima već godinama imaju, upikni si GTX 650 Ti Boost i miran si.
Bjezi od AMD-a, toliko sranja sa driverima već godinama imaju, upikni si GTX 650 Ti Boost i miran si.
Sta pricas ti, imao sam u zadnje 2 godine 2 Amd grafe i nikad nikakvih problema s driverima.
Imao sam nekih 4-5 amdovih odnosno tada je jos bio ati i nonstop sranja s driverima, jbt nisam mogao igrati gta 3 bez sugavog stutteringa na 4850. Uglavnom dođe nova igra odmah moraš drivere mijenjat na amdu. Nvidiu kupiš, hitiš si neki bezvezni driver i miran si do smaka svijeta.
Očito je u tebi bio problem.
Nisam vam ja kriv kaj kupujete te škart amd grafe, OP deri po Nvidiji, uzmi amd i požalit ćeš. Toliko od mene.
Nisam vam ja kriv kaj kupujete te škart amd grafe, OP deri po Nvidiji, uzmi amd i požalit ćeš. Toliko od mene.
Mislim da se po broju td-a na tvojim postovima vidi koliko tvoje "misljenje" znaci.
Mislim da se po broju td-a na tvojim postovima vidi koliko tvoje "misljenje" znaci.
...jer se kvaliteta mišljenja broji u famoznim td-ovima, jel tak?
Ja sam imao sa driverima na HD6850 hrpu problema, od preniskog 2D takta, preko svakodnevnih BSOD-a na XP 32-bit, XP 64-bit i 7 64-bit sa standardnim i Beta driverma do microstutteringa sa jednom karticom i konstantnog underscana.
Pa ne znam obicno kada netko pobere toliko td-ova ili prica gluposti ili prica nesto protiv fanboya necega a nisam bas primjecivao da su na ovom forumu nesto previse naklonjeni Amd-u ili Nvidii.
...jer se kvaliteta mišljenja broji u famoznim td-ovima, jel tak?
Ja sam imao sa driverima na HD6850 hrpu problema, od preniskog 2D takta, preko svakodnevnih BSOD-a na XP 32-bit, XP 64-bit i 7 64-bit sa standardnim i Beta driverma do microstutteringa sa jednom karticom i konstantnog underscana.
Imam 6850 i nikad nikakvih problema, ni najmanjih.