nekidan sam nabavio ovu grafu, Sapphire HD6770 FleX , no nisam nit imao prilike uci u windowse kad se pojavio problem: nakon sto se komp ukljuci/restarta treba mu dobrih 20-tak sekundi da uopce dode do POST-a. dalje nastavi normalno, do windowsa i sve 5. sve se ponasa normalno, grafa radi savrseno, driveri instalirani (stari nvidia od prijasnje grafe uninstalirani i ocisceni driver cleanerom), no i dalje me muci taj cudni boot.
probao sam s flashanjem na novu verziju biosa, no to je samo pogorsalo stvar i povecalo cekanje do POST-a za 60-70 sekundi. spojio sam onaj 6-pinski konektor na grafu, provjerio dal sjeda u pcie slot.
dal da nosim grafu natrag u ducan il ima kakvog rjesenja za ovo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

nema smisla, problem se javlja prije bootanja windowsa, a i kak sam napisao, u windowsima radi normalno.

vec probao, sa starom grafom radi normalno. probao bih ovu novu na nekoj drugoj kanti, al nigdje nema dovoljno jakog napajanja.
nema smisla, problem se javlja prije bootanja windowsa, a i kak sam napisao, u windowsima radi normalno.
svejedno probaj
vec probao, sa starom grafom radi normalno. probao bih ovu novu na nekoj drugoj kanti, al nigdje nema dovoljno jakog napajanja.
probao maloprije sa svojim napajanjem na drugoj kanti, ista prica :/
Odnesi ju u trgovinu , nadam se da imas garanciju i oni ce ti rijesiti ukoliko je tako i na drugom racunalu .