evo da rezimiram ja to...jednu stvar da kazem...taj athlon sa 2 jezgre i 2 threada je dosta slabiji od ovog e7500 ocanoga...kad bi sa e7500 prisa na ovog athlona kao quadcorca sa doticnom grafom boost bi bia prisutan iako ne velik...bitno je samo da je fps stabilan a to quad donosi..to je nabitnije i to sam vec davno navea..kome se da nek potrazi medu postovima iznad...
Razlike su zanemarivo male.
a kad ces tako evo ti i sa tvojim quadom na stocku http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=87

samo ja imam svoje misljenje a on svoje...do 170 kn katana ti je najbolji cooler...samo da znas...
, ma žohar je legenda
. Što se tiče tih hladnjaka !! Neznam šta je jedan bolji od drugog kad su im recimo rezultati hlađenja otprilike ovakvi !! Uzmi 5 portala gdje su bili primjerice uspoređivani i dobiješ otprilike da su uvjek u 2 do 3 stupnja razlike nekad jedan bolji a nekad drugi !! Zato kažem da su isti jel isto i koštaju skoro, a kažme ti da relativno isto i hlade ! Moj savjet ti je samo da uzmeš tišeg od ta dva coolera, a to točno neznam koji je. To potraži po netu po pregledima bolje nego da vjeruješ forumašima jel su oni uglavnom subjektivni što se tiče procjene. Ja sam nedavno uzimao hladnjak za otprilike toliko novca kao što su ti hladnjaci. I onda sam saznao da je ovaj što sam ga na kraju i kupio bolji od oba i neusporedivo tiši pa sam dao 220 kn i kupio si Xigmateka. I mogu reći da je super i da mi je najvažnije da nečujem komp ni kad upogonim potpuno CPU. Tako da ti si pogledaj sam šta ti treba i koliko imaš para. Za 170 kn su ta dva coolera ista što se tiče hlađenja pa vidi koji ti više paše.