Hd5750 problem

poruka: 11
|
čitano: 3.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hd5750 problem

Imam sljedeći problem s vtx hd5750 grafičkom, primjerice kad igram a. c. brotherhood na full detaljima, dobijem crte po ekranu ili crni ekran ovisi kako kad, pa mi se pc restarta ili ga sam restartam, no kad smanjim detalje na low, igra radi savršeno... jeli možda problem u premaloj voltaži? grafa nije clockana, sve je stock... ima li tko kakvu ideju o mogućem problemu?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Hd5750 problem

Probaj na default detaljima od igre pa vidi da li se ponavlja? Znači one graf postavke koje dobiš čim instaliraš igru. Ništa od Video opcija ne diraj.

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
16 godina
neaktivan
Hd5750 problem

otkrio sam razlog, kod većih detalja grafa traži više struje i konstantniji napon, nažalost moj fortron nedaje konstantan napon, zbog toga moram promijenit napajanje i uzet nešto jače i kvalitetnije...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razorinc kaže...

otkrio sam razlog, kod većih detalja grafa traži više struje i konstantniji napon, nažalost moj fortron nedaje konstantan napon, zbog toga moram promijenit napajanje i uzet nešto jače i kvalitetnije...

Stvarno čudno, Fortron su prilično kvalitetna napajanja, a i 5750 troši iznimno malo. Jesi li 100% siguran da je to problem, odnosno jesi li probao sa drugim napajanjem? Jesi li probao druge solucije (drugi driveri, grafa u drugom kompu itd.)?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
16 godina
neaktivan
Hd5750 problem

da, probao sam s drugim napajanjem, jednostavno s svojim fortronom nemam stabilan napon... kontaktirao ljude koji se bave s takvim problemima. znaš  što su mi rekli? da si kupim napajanje, i to tipa Seasonic, Enermax, Corsair, PC&C, Zippy, Sapphire, XFX, hehe. rekao sam da bih uzeo xilence gaming 600w pošto nemam baš velik buđet, odmah su mi rekli da zaboravim, kad se upregne neprolazi test, 12v je previše nestabilno, tako da bi mu više odgovaralo ime media nego gaming... zato ljudi nemojte se varat s silnim watima, jer to nije jedina stavka koja se treba gledat, ja sam se uvjerio u to definitvno...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hd5750 problem

Sve to stoji što si rekao sa deklariranom/stvarnom snagom napajanja, ali fortron je kvalitetna marka. Nažalost izgleda da je tebe potrefio defektan primjerak napajanja  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hd5750 problem

Steta sto nisi upisao osatak konfiguracije i naveo tocan model Fortona da bude preglednije i jednostavnije za ustanoviti problem.

Me gusta.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hd5750 problem

frende nije problem u defektnosti, napajanje je ispravno, ali nedaje konstantan napon... čisti primjer ti je taj xilence gaming 600w, nije to tolko loše napajanje, ima odličan 5v i 3.3v, al 12v je jako nestabilno kad se koristi maksimalno i onda ti se može događat isto što i meni. prije toga sam imao 4850 koja u pravilu troši više struje od 5750, ali problem je u tome što 5750 kad se optereti traži cijelo vrijeme konstantan napon,   ja to sa svojim fortronom nemogu postići i zbog toga mi se to događa...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hd5750 problem

Ako je unutar atx specifikacije na 12v railu (dopušteno je   5% odstupanja ako se ne varam) onda to nebi trebao biti problem. A mene samo čudi da fortron to ne daje, s obzirom da i ms i slična lošija napajanja bez problema guraju 5750....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hd5750 problem

eto nedaje nažalost, ja bi volio isto da je drukčije jer mi se nebaca lova još i na to sad...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam HD5750 512mb i napajanje Corsair CX-400 te je sve sasvim u redu.

Kupi neko dobro napajanje te bi trebalo sve biti u redu.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice