HD5670 ili 9800gt

poruka: 124
|
čitano: 9.892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: HD5670 ili 9800gt
Weky kaže...
VeX7 kaže...

Taj GTA IV nebu sigurno išo sa 4850 više od HIGH postavki + VIEW/DETAIL DISTANCE na jako malo.

Drugi put se više informirat prije nego što glupost napišeš.

GTA IV radi sigurno na High 1280x1024 sa zadnjim patchem

ITEKAKO !

17 godina
neaktivan
HD5670 ili 9800gt

i znaima me koliko košta poštarina kad naručujem iz protisa u zg.

evo sad gledam na pritsu..i citam ovo

"Protis d.o.o.
Krapinska 23
10000 Zagreb"

to je njihov dućan ili??

ZLAJA
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 12:48 (the devil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
VeX7 kaže...

Taj GTA IV nebu sigurno išo sa 4850 više od HIGH postavki + VIEW/DETAIL DISTANCE na jako malo.

Drugi put se više informirat prije nego što glupost napišeš.

GTA IV radi sigurno na High 1280x1024 sa zadnjim patchem

Ja de se informiram?!

CITAT: Btw kad pričamo o "High" postavkama, to podrazumjeva S.V.E.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 13:44 (VeX7).
15 godina
odjavljen
HD5670 ili 9800gt

High nisu najviše postavke (1.)

Rekao sam još davnoo da se postavke podrazumjeva bez Anti Alliasinga.

Jer, High su okljaštarene Very High postavke, a vi bi AA palili iako postavke nisu do kraja?

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

High nisu najviše postavke (1.)

Rekao sam još davnoo da se postavke podrazumjeva bez Anti Alliasinga.

Jer, High su okljaštarene Very High postavke, a vi bi AA palili iako postavke nisu do kraja?

Kakav AA, tko tu priča o AA?!

Govorim o detaljima koji žestoko muče proc i grafu, o tom VIEW/DETAIL DISTANCE.

Ovo gore će ić na HIGH/VERY HIGH bez beda, uopće nema govora o tome.

Ali ako se tim postavkama doda neki osrednji VIEW/DETAIL DISTANCE (što ja također smatram HIGH postavkama jer bez toga igra izgleda odvratno), baš me zanima kako će to hodat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 13:45 (VeX7).
17 godina
neaktivan
HD5670 ili 9800gt

Momci idete u debeli offtopic.

ATI 4850 sa 512 DDR3 će vući odlično veliku većinu igara na 1280x1024. Postoje veoma mali broj neoptimizovanih koje ovise više o grafičkom ramu ili procesoru, ali to je već neka druga tema.

Kraj priče.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

ATI 4850 sa 512 DDR3 će vući odlično veliku većinu igara na 1280x1024. Postoje veoma mali broj neoptimizovanih koje ovise više o grafičkom ramu ili procesoru, ali to je već neka druga tema.

Kraj priče.

Znam, al kad je već započeo, treba i završit priču.

I riječ je isključivo o GTA IV, za koju je opće poznato da je užasno optimizirana.

Ne kažem ja je 4850 loša, naprotiv, ali sa GTA IV i jače kartice imaju problema.

Ja sam svoje reko.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 13:41 (VeX7).
15 godina
VeX7 kaže...
boxer kaže...

Kraj priče.

Znam, al kad je već započeo, treba i završit priču.

I riječ je isključivo o GTA IV, za koju je opće poznato da je užasno optimizirana.

Ne kažem ja je 4850 loša, naprotiv, ali sa GTA IV i jače kartice imaju problema.

Ja sam svoje reko.

evo ti na  https://www.youtube.com/watch?v=S6nuGBM5mpg&feature=related  jedino sto je ovo 1gb model , dakle siguran sam da ce s najnovijim patchm ( u videu je bez ikakvog patcha ) igra klizit na skoro sve maxed out sa detail i draw bar 50 , bez AA , vidit cemo kad mi vrate ploču ,

EDIT: nemojte kenjat o neoptimiziranosti igara ,nije metro neoptimiziran nego je pun zahebanih poligona i detalja , ali je zato grafika kvalitetna , nije gta 4 neoptimiziran nego zahtijevan , on je meni super igra , ti kako te volja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 13:47 (athlon64).
16 godina

Postarina je 50ak kuna i uzmi gts 250 po meni je bolja kartica iako niti 4850 nije los odabir sve ovisi koji brand vise volis!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

evo ti na  https://www.youtube.com/watch?v=S6nuGBM5mpg&feature=related  jedino sto je ovo 1gb model , dakle siguran sam da ce s najnovijim patchm ( u videu je bez ikakvog patcha ) igra klizit na skoro sve maxed out sa detail i draw bar 50 , bez AA , vidit cemo kad mi vrate ploču ,

EDIT: nemojte kenjat o neoptimiziranosti igara ,nije metro neoptimiziran nego je pun zahebanih poligona i detalja , ali je zato grafika kvalitetna , nije gta 4 neoptimiziran nego zahtijevan , on je meni super igra , ti kako te volja.

Kaj si ti sad tu meni dao?!

CPU QX9650@4GHz RAdeon 4870x2

Tko uopće priča o tome?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 13:48 (VeX7).
15 godina
VeX7 kaže...
athlon64 kaže...

Kaj si ti sad tu meni dao?!

CPU QX9650@4GHz RAdeon 4870x2

Tko uopće priča o tome?

sranje , ma trazio sam videa sa 4850 pa sma falia valjda , vidit cemo kad mi dode ploča

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

sranje , ma trazio sam videa sa 4850 pa sma falia valjda , vidit cemo kad mi dode ploča

Kaj točno to meni znači?

Pokreni GTA IV na konfi korisnika koji je pitao da li će mu ići sve na HIGH, a to je: Core Duo 2.2GHz, 2GB RAM, HD4850.

Tvoja je puno jača od tog, tak da je tu kraj raspravi oko gluposti.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

A zahtjevan je jer je neoptimiziran.

15 godina
VeX7 kaže...
athlon64 kaže...

Kaj točno to meni znači?

Pokreni GTA IV na konfi korisnika koji je pitao da li će mu ići sve na HIGH, a to je: Core Duo 2.2GHz, 2GB RAM, HD4850.

Tvoja je puno jača od tog, tak da je tu kraj raspravi oko gluposti.

a vi o konfi korisnika govorie , pa bit ce sretan bude li mu klizilo na medium sto se tice zahtjevnosti gta , okej moci ce na hii ali s 25fps sto je jos i ok.

17 godina
protjeran

Ma nije mi do grafike bez Crysisa i to čak samo prvog dijela, nastavak Warhead nekako odudara od onih ljepota

A niti ovaj Crysis 2 neće biti baš nešto u onom gradu NY City

Mis svaka čast developerima da implementiraju DirectX 11 samo

sam izgled je naj meni na prvom dijelu ipak

A što se tiče M2033 i GTA IV stvarno su napol optimizirani

Da je se dalo nekome mislit malo i radit dat si truda bilo bi to igrivo i na

HD4870 GTA IV te HD5770 Metro. Mislim na max

A ne ovako quad core za GTA pa tamo nekih Optimal System Requirements

8GB+ RAM as much as possible, GTX 480 na Metrou za skok sa MSAA na AAx4Viče

trash bin can:S
15 godina
protjeran
Weky kaže...
boxer kaže...

Ne sve

Navedi koju ne na 1280x1024 High Bez AA (jer nije napisao AA)?

Čak i ultra neoptimizirana ArmA II bi išla na high.

Zašto je vama sve jedna jaka igra neoptimizirana....paaa jbg kako bi poredio NFS Shift i Singularity...a Nfs Shift je dobro optimizovan...

17 godina
neaktivan

vise volim nvidiu..i uzet cu 250...hvala ljudi..mislim osim ako ne skupim vise love onda uzimam neku bolji..

ZLAJA
15 godina
protjeran
the devil kaže...

vise volim nvidiu..i uzet cu 250...hvala ljudi..mislim osim ako ne skupim vise love onda uzimam neku bolji..

ee jbg pogriješićeš i to žestoko ako uzmeš GTS 250....HD 5750 je jača od nje !!!!!!!!!!!!!! A po cijeni su iste kad bi ubo još 150-200Kn imao bi HD 5770 ali kako hoćeš...Nvidiin fanboye

17 godina
protjeran

Ni ne treba više na takav CPU

Možda se da još kloknuti do 3.0GHz pa da bude kako spada i zaokružiš cjelinuBelji se

Inače ja bih malo pričekao pa vidio za mjesec dana ako će ATI spustit cijene a trebao bi do početka novembra izlaze

nove kartice pa možda i geforce bude jeftin napokon

da si uzmeš onu jeftiniju GTX460?

17 godina
neaktivan
bobo_smrad kaže...
the devil kaže...

ee jbg pogriješićeš i to žestoko ako uzmeš GTS 250....HD 5750 je jača od nje !!!!!!!!!!!!!! A po cijeni su iste kad bi ubo još 150-200Kn imao bi HD 5770 ali kako hoćeš...Nvidiin fanboye

Nađi mu 5750 do 850 Kuna onda!

15 godina
odjavljen
bobo_smrad kaže..

Zašto je vama sve jedna jaka igra neoptimizirana....paaa jbg kako bi poredio NFS Shift i Singularity...a Nfs Shift je dobro optimizovan...

Zato jer moraš razlikovat optimziaciju codea od optimizacije.

ArmA II je sramotno loše optimizirana, sramotno. Kao i GTA IV. Obje igre bi jedna mainsream 5770/GTS250 morala goniti na max s obzirom kako izgledaju.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
HD5670 ili 9800gt

ja uzimam grafičku za mjesec dana..ako ati spusti cijene vjerovatno cu uzeti ati..sve ovisi koliko love skupim....ja sam izracunao i najmanje mog skupiti 850 kn..ali znaci moze i vise..ako skupim vise javim da mi preporucite neku karticu za vise love..

ZLAJA
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
the devil kaže...

ja uzimam grafičku za mjesec dana..ako ati spusti cijene vjerovatno cu uzeti ati..sve ovisi koliko love skupim....ja sam izracunao i najmanje mog skupiti 850 kn..ali znaci moze i vise..ako skupim vise javim da mi preporucite neku karticu za vise love..

Što se nisi javio za mjesec dana kada skupiš lovu? Namigiva

17 godina
neaktivan

haha..pa moram se prije odlucit..jbg..pa nisam pogriješio..

ZLAJA
17 godina
neaktivan
the devil kaže...

haha..pa moram se prije odlucit..jbg..pa nisam pogriješio..

Samo skupljaj lovu, pa ako skupiš oko 1000 Kunića ova grafička kartica bi ti bila idealna.

XFX ATI 4870 1GB DDR5 - 1037,64 Kune

17 godina
neaktivan

pazi ovo..sad imam 650 kn..400 ide za black ops ostaje mi 200 skupit cu od 300-400 kn a stari ce mi dati 350-400..pa neznam hoce li biti dovoljno love.

ZLAJA
17 godina
protjeran

Hehe

650-400=200+400+400

To ti je to 1000 kuna!Namigiva

Za mjesec dana će ti bit dosta za HD5770 ili ako hoćeš HD4870 1GB

17 godina
neaktivan

1050..ali mislim da ce black ops biti 450 kn..a nezz ako skupim..ma skupiti cu ici cu sad sa starim raditi pa cu zaraditi..

ZLAJA
17 godina
protjeran

Koju rezu ti ima taj monitor?

Će ti biti dosta za Black Ops ta tvoja?

Il ne igraš kao ja max?Smijeh

17 godina
neaktivan

ma bit ce dovoljna bar za medium..max rez mi je 1440x900..bit ce dovoljna za med dok ne uzmem novu..=D

ZLAJA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice