HD4890 Crossfire?

poruka: 36
|
čitano: 9.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HD4890 Crossfire?
Alex55 kaže...

Kako mogu znati hoće li moje napajanje podržati još jednu garfičku karticu?

Napajanje koje imaš (Corsair TX 650) je izvrsno i bez ikakvih problema drži te dvije grafičke u CrossFire-u.

Sapienti sat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Alex55 kaže...

Je li važno što je moja trenutna grafička od XFX-a, a sljedeća koju kupim će možda biti Sapphire, Powercolor ili MSi?

Je li ovo dobra ponuda?

dobra je to kartica {#}

i napajanje ti je odlicno....

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 13:47 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD4890 Crossfire?

Jedno pitanje,..vidim da savjetujete ljude oko CF-a pa da pitam dali se stvarno micro stuttering u CF-u dešava u svakoj novoj/novijoj igri ili to ovisi o optimizaciji igrice i driverima,..jer čitam da neki pljuju po CF-u dok drugi tvrde da im radi super.

Znači osjeti li se taj m.s. u real life-u i je li toliko iritirajući da ubija volju za igranjem ili je sve to malo prenapuhano?

0 0 hvala 0
15 godina
sina xx3 kaže...

Jedno pitanje,..vidim da savjetujete ljude oko CF-a pa da pitam dali se stvarno micro stuttering u CF-u dešava u svakoj novoj/novijoj igri ili to ovisi o optimizaciji igrice i driverima,..jer čitam da neki pljuju po CF-u dok drugi tvrde da im radi super.

Znači osjeti li se taj m.s. u real life-u i je li toliko iritirajući da ubija volju za igranjem ili je sve to malo prenapuhano?

Ne dešava se u svakoj, već to ovisi o samoj optimizaciji igre te driverima.

Kako kome, nekome se itekako osjeti u stvarnom životu, a nekome ne.

Onima kojima se osjeti itekako ubija volju za igranjem jer igranje tada postaje izuzetno nezabavno te iritantno. Je li malo ipak prenapuhano? Jest, ali samo mrvicu.

Sapienti sat.
15 godina
protjeran
kalko1212
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Što je "micro shuttering"?

Evo ovdje imaš detaljnije objašnjenje micro stuttering-a,....http://www.overclockers.com/micro-stutter-the-dark-secret-of-sli-and-crossfire/

autor kaže da Crisis ne pati od te pojave a to mi je vrlo bitno{#}.

edit:....jbg,....na drugim pak forumima tvrde da i Crisis pati od ms-a,...ništ bum probal pa bum znal {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 23:15 (sina xx3).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice