HD4850 BIOS modding

poruka: 4
|
čitano: 1.191
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HD4850 BIOS modding

jel mi moze netko objasnit kako kako moddat bios u RBE , uglavnom htio bih povecat vcore, jel ima mozda netko vec moddane biose da mi da link, hvala..

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HD4850 BIOS modding

ako misliš clokat to ti je najbolje(najsigurnije) radit u windowsu jer ako dođe do eventualne greške koms se resetira i nemožeš naštetit hadveru. preporučio bih ti da ne dižeš vcore jer se kartica i ovako dovoljno grije

16 godina
neaktivan
RE: HD4850 BIOS modding
pfliper kaže...

ako misliš clokat to ti je najbolje(najsigurnije) radit u windowsu jer ako dođe do eventualne greške koms se resetira i nemožeš naštetit hadveru. preporučio bih ti da ne dižeš vcore jer se kartica i ovako dovoljno grije

Imam super hladjenje na kartici, trebam povisit vcore da bi u windowsima mogao dosegnut veci stabilni OC, znam da je max moguce u biosu namjectit vcore na 1,21v ,al problem je u tome sto ja mogu u RBE max stavit na 1,158v ,a ako rucno namjesim na vise od toga onda se kartica uopce nezeli oc-at. ima li netko nekakav modani bios??
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
HD4850 BIOS modding

Ovdje imas nekih biosa za grafe pa baci oko.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice