HD4650 Sapphire problem

poruka: 6
|
čitano: 1.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
HD4650 Sapphire problem

Danas sam išao ući u CoD 4 MP i onda su mi se poceli pojavljivat neki artefakti, pa sam vratio taktove na prvobitne, a ATI Overdrive mi je ukljucen. Dole kod Current Values mi je GPU Clock 165 MHz i Memory Clock 250 MHz. A sada mu hoće ući u igru, ali mi je skoro sve crno, i lagometar poludio. Sve su mi isprekidane velike zelene crte. Help!

I kako da ovaj glupi ATI Overdrive isključim, neće mi na onaj gore glupi ključ???

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 20:37 (epic).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HD4650 Sapphire problem

oce na kvacicu ispod kljuca.

sniper only
17 godina
protjeran
ljubo2mad kaže...

oce na kvacicu ispod kljuca.

Ma probao sam i to, al ništa. Nego, izbriso sam sve atijeve drivere i restarto komp, al meni sve ide ko podmazano koda nisam uopce uninstaliro drivere. Ono kad vrtim prozor ne zastajkuje mi nis.

EDIT: Izgleda da je stvarno bio problem u ATI Overdriveu, pa sam izbrisao sve i instalirao samo Display Drivere, sad je sve u redu.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 21:13 (epic).
15 godina
odjavljen

Očigledno juje malo previše digao, te si zato imao artefakte... Radije za OC koristi neku aplikaciju u kojoj možeš sve sam namještati, a ne da ti ona sama pametuje...

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
17 godina
protjeran
Sabbathian kaže...

Očigledno juje malo previše digao, te si zato imao artefakte... Radije za OC koristi neku aplikaciju u kojoj možeš sve sam namještati, a ne da ti ona sama pametuje...

Nije bilo sve u redu, opet mi je isto bilo stekalo, dok nisam nove windowse :/. Izgleda da mi je Overdrive underclocko, jer je dole pisalo GPU 150MHz, i Mem 250MHz, a gore gdje namještaš 600/700. I nije mi htio vratit te taktove. A to je sve počelo od plavog ekrana na kojem je pisalo nešto atixblabla.bla.

17 godina
protjeran

Pa on ti sam spusti taktove dok si u 2D,čim otvoriš nešto 3D on stavlja na ove clockove 600/700 .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice