zanima me oče li ova grafa radit na mojoj konfi tj na napajanju corsair cx400 i oče li vrtit igre na 1680x1050 hight detalji bez aa i tih stvari pozzz ili što mi preporučujete za tu rezu .3870x2 mogu dobit za 400kuna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja iskreno ne vjerujem da će ti to funkcionirat, tj da će katica moći izdržati full load u igrama na maximalnim postavkama na tom napajanju, imao sam najjaču 3870x2 GDDR4 powercolor i mogu ti reči da moje trenutno napajanje nije bilo dovoljno, a i ta kartica ne znam baš kako funkcionira sa današnjim gaming naslovima, možda griješim ne želim se praviti previše pametan samo govorim iz iskustva.
Nadi ti HD 4850 ili cak 4870 za 450-tak kuna i igraj kao covjek.
eto onda mi preporučite grafu neku da na toj rezi sve gura na ugodmom frame ratu
s koliko para raspolažeš ?
Mislim da ti je najisplativija HD4870 !
a sada glupo je reč ne znam koliko nego nešto najisplativije uloženo dobijeno amo reč do negdi 1200kuna ali htio bi što jeftinije negdi 500 -800bi bilo optimalno
Za 800kn nađes rabljenu HD6850 !
Treba reci ljudima stvarno za neki gaming na 1600, 1900 rezoluciji sada ako uzimaju karte da ne vredi ici ispod GTX460 i HD6850.
Jel taj koji se nategne jedva sa kesom pa da uzima ispod toga ne vredi samo baca kes ako ce igrati samo on zna. Bolje jos 3 meseca stekas pa uzmes neku od te dve.
Ali imam ovde i ljudi koji su vec penzionisali GTX580 Classified kazu stara je, treba u penziju polako.
evo nabavia sam hd 4850 saphire i sada me zanima zašto ventilator ne radi tj kada udem u igru radi dok je na deskopu skoror se ne vrti ne mogu u catalistiju namištat manualno a temperature su dobre inače je to grafa saphire hd 4850 512 mb http://www.bjorn3d.com/articles/Sapphire_HD_4850_Dual_Slot_Fansink/1359.html samo je u mene single solt
on se sam pojačava a nikad nije ja nisam viida igram cod 2 na dx 7 nije preša 6% a kako ga mogu stavit na 50%
i za šta sluzi onaj kao mali plastični sklop šta se može skidat i stavljat na one 3 nogice dvi zauzme srednju i livu ili srednju i desnu