HD 7850 Club

poruka: 2.299
|
čitano: 426.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: HD 7850 Club
athlon64 kaže...

Da nisam kupio nebi vjerovao. Gtx660 non ti oc-ana je imala osjetno nestabilnij fps. Kod velikih eskplozija drop na 20 bez pardona. 

EDIT: ali nemojte zaboravit, ova kartica overclockana i na defaultu je nebo i zemlja razlika.

Već se par tjedana predomišljam što kupiti i ima li uopće potrebe kupovati HD 7870.

Koliko vidim, za sad nema, {#} naročito jer nisam imao vremena za PC igranje, pa sam promašio jedno 5-6 FPS naslova od Metroa {#}

Najbolja hrana je afrička. Jedeš malo a imaš velik stomak !
14 godina
odjavljen
HD 7850 Club

Ja imam HD 7850 2GB, Sapphire Dual X verzija, clockana na 1100/1400 MHz, spojim ju na TV, 1080P, igram Bad Company 2 SP na maksimalnim postavkama, Skyrim također, stvarno sam prezadovoljan {#}

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HD 7850 Club

Nadam se da ćemo i novi Crysis moći igrati barem na high (ne znam ni ima li very high ili ultra!?)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Budokai kaže...

Nadam se da ćemo i novi Crysis moći igrati barem na high (ne znam ni ima li very high ili ultra!?)

Nažalost to ćeš morat pitat ostatak ekipe jer nisam probao, ali sam uvjeren da će clockana to igrati na high pri fluidnom FPS-u.

13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Sumnjam, kolega iz klana ima GTX580 SLI i Crysis 3 mu na Very high ide oko 60 FPS-a.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Mogo si bar uc u neki fight ili tenk ak je cilj bio pokazat minimum. C4 eksplozija je nista naspram navodene rakete ili neceg slicnog. Tad i skoro duplo jace grafe idu ispod 40. Ugl ide fino ali jos uvijek je to premalo za MP, mozda 45 fps u prosjeku ili malo vise. Zadnji put kad sam imo 7850 jedva je ganjala i ultra sa fxaa, klokana tak da je sad to vec puno bolje.

btw Caspian je zahtjevna mapa ali ne kad sam trckaras po sumi, nego kad se zahukta fight i kad pocne gruvanja i rusenje.

http://www.pohrani.com/f/1E/HB/4LBgbIKY/bf3-2013-02-23-19-16-52-.jpg Par trenutaka nakon ovog sve grafe padaju debelo ispod 40 a puno nih i ispod 30 i 20 fps..

http://www.pohrani.com/f/1q/9S/3GYVargU/bf3-2013-02-23-19-27-01-.jpg C4 eksplozija je nist. Jedva da pipne grafu i padne mozda za 5,6 fps.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 19:52 (Dim).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
rapture686 kaže...

Sumnjam, kolega iz klana ima GTX580 SLI i Crysis 3 mu na Very high ide oko 60 FPS-a.

Vjerovao ili ne 580 je slabija od klokane 7850. Ja sam prije ovog crossfirea imao 580-tku tako da mi možeš vjerovati da ti ne govorim bezveze

Meni sa CFX-om bez problema ide na very high ako ne nabijem AA u nebesa.

Nego da vas pitam postoje li ultra postavke u ovoj igri? Vidim da ih neki spominju ali ja to uopće nemam u opcijama

13 godina
protjeran
Volume kaže...

Nego da vas pitam postoje li ultra postavke u ovoj igri? Vidim da ih neki spominju ali ja to uopće nemam u opcijama

Nema, kaže OVAJ  k1klop

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 20:06 (Budokai).
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
rapture686 kaže...

Vjerovao ili ne 580 je slabija od klokane 7850. Ja sam prije ovog crossfirea imao 580-tku tako da mi možeš vjerovati da ti ne govorim bezveze

Meni sa CFX-om bez problema ide na very high ako ne nabijem AA u nebesa.

Onda je stock 7870 jača od 580?

Toni
14 godina
protjeran
rapture686 kaže...

Onda je stock 7870 jača od 580?

Da, pogotovo s novim driverima 580 nema šta tražit pored 7870

15 godina
HD 7850 Club

Vidim u bf3 temi da ljudi sa oc-anim gtx460 igraju na kulturno visokim postavkama tako da moglo bi dobro klizit...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
HD 7850 Club

Obećao sam izmjerit frapsom pa evo...

Grafičke postavke su 1080p, FXAA i high postavke, odnosno kasnije very high postavke. Driveri su 13.2 beta 6 a grafičke su na stock taktovima, znači 900/1200

Za single karticu skinite nekih 80% koliko je skaliranje

Inače FXAA sam koristio jer je puno manje zahtjevan od MSAA, a radi odličan posao

very high postavke very high postavke
very high postavke very high postavke
high postavke high postavke
high postavke high postavke
scena početka mjerenja scena početka mjerenja
scena završetka mjerenja scena završetka mjerenja
rezultati, gornji red za high postavke, donji red very high postavke rezultati, gornji red za high postavke, donji red very high postavke
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 21:48 (Volume).

2 0 hvala 2
15 godina
Volume kaže...

Obećao sam izmjerit frapsom pa evo...

Grafičke postavke su 1080p, FXAA i high postavke, odnosno kasnije very high postavke. Driveri su 13.2 beta 6 a grafičke su na stock taktovima, znači 900/1200

Za single karticu skinite nekih 80% koliko je skaliranje

Inače FXAA sam koristio jer je puno manje zahtjevan od MSAA, a radi odličan posao

Pa tebi ovo leti maxed out? Sa fxaa

14 godina
protjeran
HD 7850 Club

Da

0 0 hvala 0
15 godina
Volume kaže...

Da

Show, sutra instaliram, neznam kad cu ga stic igrat al cu odigrat.

Btw offtopic. Kad ce metro last light?

14 godina
protjeran
HD 7850 Club

Nemam pojma stvarno, znam da novi bioshock izlazi ovih dana...

Moram sad odigrat far cry i crysis da se malo odmorim od bf-a

0 0 hvala 0
15 godina
Volume kaže...

Nemam pojma stvarno, znam da novi bioshock izlazi ovih dana...

Moram sad odigrat far cry i crysis da se malo odmorim od bf-a

Far cry je famozan,odusevit ces se, aj gustaj.

15 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Nakon dužeg vremena mirovanja, updateo sam drivere sa 12.11 na 13.2 beta 6. Pokusao sam malo jace OC-at, takt GPU-a nije isao stabilno dalje od 1050MHz. Memoriju prije uopce nisam dirao, sada sam probao i uspio sam je natjerat sa 1,2 na 1,5GHz!!!! Amd me opet ugodno iznenadila:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bruno Matejcic kaže...

Nakon dužeg vremena mirovanja, updateo sam drivere sa 12.11 na 13.2 beta 6. Pokusao sam malo jace OC-at, takt GPU-a nije isao stabilno dalje od 1050MHz. Memoriju prije uopce nisam dirao, sada sam probao i uspio sam je natjerat sa 1,2 na 1,5GHz!!!! Amd me opet ugodno iznenadila:)

Taj meni zascrollaj prema dole i imas postavke napona, nagazi napon do kraja i onda nastavi dizat gpu.

15 godina
neaktivan
HD 7850 Club
Dizao sam napon i power board limit do kraja, ali nije pomoglo Uopce:(
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HD 7850 Club

Naravno spremino si te postave u profil i kliknuo apply - i postvi ovo :

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bruno Matejcic kaže...
Dizao sam napon i power board limit do kraja, ali nije pomoglo Uopce:(

A gpu ti ne ide bas visoko onda, jbga. Al nebi se zalio. 1.5Ghz na memoriji je abnormalno visoko :D

13 godina
protjeran
HD 7850 Club

GPU klok je mnogo bitniji od memory kloka za povecanje performansi -

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PR0MATRAC kaže...

Da, dapace ja sam radio testiranje i zalijepio rezultate ovde. Razlika od 1050 do 1150 na gpu je osjetna u performansama dok 1200 i 1350 memory clock skoro nema utjecaja.

I da li vama radi zvuk na hdmi-u? Jer mi sinoc nije radio i citam po netu da je problem s driverima.

15 godina
neaktivan
HD 7850 Club
Slazem se da je Gpu clock mnogo bitniii, ali meni neide jace od 1050 stabilno. Dal bi mezda pomoglo da updateam Bios graficke, posto sam je ja kupio u 7 mjesecu? Kartica ima dual Bios, pa ne bi trebalo biti problema?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bruno Matejcic kaže...
Slazem se da je Gpu clock mnogo bitniii, ali meni neide jace od 1050 stabilno. Dal bi mezda pomoglo da updateam Bios graficke, posto sam je ja kupio u 7 mjesecu? Kartica ima dual Bios, pa ne bi trebalo biti problema?

Nece ti pomoc, jednostavno si dobio los primjerak. Jbga :)

14 godina
odjavljen
HD 7850 Club

Nije ni 1050 MHz loše, uglavnom, imaš karticu jednaku sa HD 7870 {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Da, dapace ja sam radio testiranje i zalijepio rezultate ovde. Razlika od 1050 do 1150 na gpu je osjetna u performansama dok 1200 i 1350 memory clock skoro nema utjecaja.

I da li vama radi zvuk na hdmi-u? Jer mi sinoc nije radio i citam po netu da je problem s driverima.

Idi u device manager i zbriši HDMI audio (driver unistal) i pusti da windows sam instalira drivere, to je meni pomoglo prijen ekih pola godine.

13 godina
HD 7850 Club

pozz
decki, da pitam... crysis 2, kolko fps imate na hardcore postavkama? 1440*900

ja umam upaljen vsync (tako mi je ljepse igrat) i lockano 75FPS, zna se dogodit drop na 55 ali rijetko, bez vsynca je uredno prosjek 80fps

grafa clockana na 1050/1400 (ne da mi se zahebavat sa naponom jer mi jos ne treba, kad prodem dvojku i predem na trojku onda cu vjerojatno morat dizat i napon da iscjedim grafu) i btw, zakaj mi proc na crysisu 3 jezgre drzi na 70-90% a cetvrta niti 40%?? :O sam mislil da je crysis optimiziran za quadove, ili?

inace, grafom sam prezadovoljan, temp drzi na 61C sa 37-40% ventovima, ilitiga necujno :DDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Schweini7 kaže...
athlon64 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Idi u device manager i zbriši HDMI audio (driver unistal) i pusti da windows sam instalira drivere, to je meni pomoglo prijen ekih pola godine.

Izgleda da vec imam AMD drivere tu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice