HD 6950 dali

poruka: 14
|
čitano: 1.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HD 6950 dali

Kad bi sad prodavao HD 6950 za koliko bi je mogao prodati?

Prodavao bi ju  je jer su driveri  zbilja loši pa i tako nekad perfomanse u igrama ( B3 kažu da je  razlika dosta velika:)),pa dali se je isplati prodati ( negdje 4-5 mj stara s garancijom, sve kaj se more dobit uz nju dobije se) i umjeto nje piknuti neki model GTX 560?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HD 6950 dali

Radi jedne igre prodavati kvalitetnu grafu i izgubiti podosta novaca mislim kako se ne isplati.

Jednostavno malo smanji detalje u igri vozi.

Još jedino pričekaj izlazak novih drivera pa onda prodaj ako ne ispunjava tvoje zahtjeve i očekivanja.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 6950 dali

A ja se iznenadio kako su mi novi driveri digli performanse u svim igrama, a BF3 posebno. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HD 6950 dali
WItcher kaže...

Prodavao bi ju  je jer su driveri  zbilja loši pa i tako nekad perfomanse u igrama ( B3 kažu da je  razlika dosta velika:)),pa dali se je isplati prodati ( negdje 4-5 mj stara s garancijom, sve kaj se more dobit uz nju dobije se) i umjeto nje piknuti neki model GTX 560?

Koliko sam vidio na amd stranici izasli su novi driveri bas za tu igru, pogledaj malo po netu!

14 godina
HD 6950 dali

Sa HD 6950 na GTX 560TI,560 kao sa konja na magarca.Ne glupiraj se i ostavi tu karticu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 20:41 (zoharbizo).

8 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Sa HD 6950 na gtx 560TI,560 ko sa konja na magarca.Ne glupiraj se i ostavi tu karticu.

sa konja na magarca?{#}

xfact
14 godina
=xfact= kaže...
zoharbizo kaže...

Sa HD 6950 na gtx 560TI,560 ko sa konja na magarca.Ne glupiraj se i ostavi tu karticu.

sa konja na magarca?{#}

Da,HD 6950 ima veci broj frameova i opcenito je jaca kartica od GTX 560TI,iako ne previse.Prema tome nema koristi od prelaska na slabiju karticu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

ja mislim da ti jos neznas sta imas u kompu ili neznas to iskoristit do kraja,svejedno,ako bi ju prodavao,2 gb verzija ide bez frke za 1400-1500 kn a 1 gb verzija naravno manje.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
HD 6950 dali

Kako gdje je jači. Negdje je 6950, negdje Ti, ovisi od igre do igre.. nemoj pricat besmislice..

+ physx i cuda mozda covjeku prevagne odluka..  i po meni def bolji support..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 20:57 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
=xfact= kaže...

Kako gdje je jači. Negdje je 6950, negdje Ti, ovisi od igre do igre.. nemoj pricat besmislice..

Ne,HD 6950 je jaca u vecini.Opcenito je snaznija kartica,pogotovo pri visim rezolucijama od 1920*1080P,GTX 560TI je jaca samo u par igara koje preferiraju Nvidiu i to sitno.

15 godina
HD 6950 dali

Moja preporuka ti je da malo bolje na netu proguglaš,jer tvoja namjera je nelogična,kako je i kolega zoharbizo rekao-u većini slučajeva hd 6950 ima bolji framerate.Jedini razlog prodaje 6950 i kupnja 560ti bi bila samo ako ti jaaako fali PhysX tehnologija.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WItcher kaže...

Ti se šališ!  {#}

Naravno da se NE isplati, i to nimalo.

Vidim da je izbila rasprava ponovno  o GTX560Ti VS. HD6950.

Ne znam koliko puta moram ponavljati kako su to skroz ekvivalentne kartice.

U korist GTX560Ti idu CUDA & PhysX, kao i to da nema nikakve gnjavaže s driverima, dok kod ATi-a to uglavnom nije stvar. Na stranu HD6950 idu tek neosjetno bolje performanse u igrama na Stock taktovima, što eventualno bude od koristi jedino onima koji moraju prividno uzvišavati svoj ego nad drugima (najčešće se radi o po meni mizernoj razlici od svega 2-3, par FPS-ova, kako u kojoj igri), dok NVidia pak postiže zanemarujuće bolje performanse u tzv. NV optimized igrama, tipa HAWX.

To su sve tako mizerne razlika u frameovima, da je to posve nebitno. Kao što sam rekao, samo za podizanje ega: ''E, ja imam 3 FPS-a više od tebe, jadniče!''.

Tako glupo i ponižavajuće da se to uopće ne može riječima opisati.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 23:05 (Caesar et Brutus).
17 godina
neaktivan
HD 6950 dali

A eto uvjerili ste me ostajem na ovoj grafi:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 6950 dali

Preporucam ti da procitas ovaj clanak u kojem se nalaze sve novosti o najnovijem driveru za ati kartice 

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU124AMDCat1110PreDriverV3.aspx

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice