HD 6850 toxic problem??

poruka: 33
|
čitano: 4.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

pozdrav,posjedujem HD 6850 toxic i išao sam ju testirati u furmarku..stavio sam rezoluciju na 1600 x 1200 i počeo...za 3 minute temp.mi je dosegla 79 stupnjeva sa loadom ventilatora od 36 posto max.

evo gledam sa programom GPU shark 0.5.1. u idleu je temp oko 57 -60 stupnjeva fan usage je 28 posto...

mišljenja???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HD 6850 toxic problem??

57-60 stupnjeva na idle je previše..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

možete li preporučiti program za tjeranje grafičke,kao prime 95 za procesor...i program za praćenje temp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HD 6850 toxic problem??

Furmark kojeg si već spomenuo u prvom postu. Temperature možeš vidit sa gpu-z..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

ja imam monitor sa hd rezolucijom a stavio sam na 1600 x 1200 ...i koje opcije da isključim/uključim od dynamic background,burn in,post FX..i ovo benchmark duration?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: HD 6850 toxic problem??

Normalna temperatura za tu grafu pod Furmarkom. Najbolji program za testirat i "pržit" grafu je OCCT GPU test.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 23:06 (itomic009).
15 godina
neaktivan

nemoras se brinuti.to ti je cist noramlna temperatura.ja posjedujem hd 6790 i temperature su mi jako slicne tvojima

14 godina
neaktivan
Za idle je previse 57-60 C.
Ja imam Gigabyte pa je na 42-45 stupnja u idlu i ventom stisanim na 25%
15 godina
neaktivan

je istina.idle mu je malo prevelik.pogledao sam kod sebe meni je na 43,ali u furmarku isto mi skace preko 80

kakav ti je raspored u kucistu?da nije kakva zvucna kartica ili ensto slicno priljepljeno blizu graficke pa da joj malo smeta.otvori kuciste dok ej ovako toplo vani pa si vidi mozda ti spusti temperaturu,a i opet nemoras jer nije to sad temperatura za koju bi se trebao extra zabrinuti

14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

možda je problem što imam staro kućište bez ventilatora sprijeda ni sa boka i nema ni iza vent nego neki mali star 5 god.ali sam otvorio bočnu stranicu ..još jednom pitam koje opcije da uključim/isključim pri furmarku i koju rezoluciju da stavim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
I meni temp ode preko 80C kad igram igre
14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

a da te pitam jeli tebi ekran radi kad ga spojiš na donji DVI utor..meni radi samo kad ga spojim na gornji.u ADM - u kažu da je to kao neki prvi i sekundarni utor..:/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iste temperature na istoj grafi, nis ne brini :)
Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

ljudi možete li mi odgovoriti zašto mi ne radi donji dvi port na grafičkoj a gornji radi???

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 12:43 (hdoz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nije ni meni radilo, da ti kažem iskreno nisam nikad ni bavio se tom problematikom tako da nemam pojma. Možda je to što kažu ovi iz ADM-a !

14 godina
HD 6850 toxic problem??

Oba mi rade.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

ako spajaš jedan monitor spajaš ga na gornji, jer je on nešto kao primarni štaveć

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ti oba rade samo kad spojiš na oba DVI porta ili rade i kad spojiš pojedinačno?

14 godina
hdoz kaže...

jel ti oba rade samo kad spojiš na oba DVI porta ili rade i kad spojiš pojedinačno?

I pojedinacno i kad spojim na oba istovremeno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

ti imas xfx izdanje a moje je sapphire toxic možda je u tome razlika...

itomic009 ti imaš isto sapphire ili xfx ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hdoz kaže...

ti imas xfx izdanje a moje je sapphire toxic možda je u tome razlika...

itomic009 ti imaš isto sapphire ili xfx ?

Tomic je imao istu kao i ti samo ju je prodao nedavno.

14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

kada pokušam spojiti dva monitora na oba dvi porta treba li mi neki program ili ih samo uštekam..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hdoz kaže...

kada pokušam spojiti dva monitora na oba dvi porta treba li mi neki program ili ih samo uštekam..?

Ustekas i podesis u CCC-U.

14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

misliš u catalystu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hdoz kaže...

misliš u catalystu?

Da.

14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

evo dečki probao sam spojiti odjednom je proradio donji DVI port i odvojeno i sa 2 monitora...još samo da rješim tu temperaturu,a nadam se da je do neadekvatnog kućišta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nije, jedino bi ti pomoglo što se tiče ventilacije da puše direktno u grafu.

14 godina
neaktivan
HD 6850 toxic problem??

evo sad mi u loadu ne prelazi 78 kad sam stavio 120 mm exhaust fan..

nego da vas pitam,kada taknem ventilator na sapphirki on kao da ode 2 mm unutra,dali je to normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HD 6850 toxic problem??

Da, to je takav  "mehanizam" ko i kod mene na  Safirki HD5870.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice