HD 5870 i procesor

poruka: 102
|
čitano: 8.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: HD 5870 i procesor
Bugofil kaže...

Tile care, lažu s tim testovima i pišu nebuloze na tom linku.

To su biznismeni i cilj im je prodati o ovom trenu procesore. Kad im zagusti s viškom grafičkih kartica onda će ti pokazati da je ogromna razlika između proca na 2.0 ili na 3.6 ili 4.5 Ghz u frejmovima kod igranja s tim karticama.

dobro da nisu stvili 3 kartice 5970 u multi Gpu sistem.

na tom strojčiću bi se zaista i s celeronom  čovjek naigrao.

Ja ti na to mogu rec samo to da jos jednom procitas sta sam napisao, a manje paznje obracas na onaj link. Primjer low end proca je athlon x3 a ne single core celeron...

P.S. zasto Tile??

17 godina
protjeran
HD 5870 i procesor

dobro, neću se više natezat, u pravu si.

pozdrav druže Namigiva

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bugofil kaže...

dobro, neću se više natezat, u pravu si.

pozdrav druže Namigiva

A tile je tito hehe, nisam znao...

i tebiCool

17 godina
protjeran
Doom kaže...
mrog 33 kaže...
dokly kaže...

koje vi glupost pisete jbte... koje igre koriste 4 jezgre?niti jedna...

GTA4, Bad company 2, NFS shif, Far Cry 2, ... ... Uglavnom većina novijih. Pogledaj da je skoro kod novih  svih preporučen quad core procesor. A duo na 3.6GHz bi u trebao tjerat, al naravno ne onolko kolko ju bi tjerao neki quad, ili još bolje i7

Haha dobro si ga spustio :D.

ocem ti klinac?kolko ja znam niti jedna od tih nekoristi 4 jezgre... sup commander je jedina za koju znam.... neznam zasto bi onda jedan dvojezgreni proc poput cd2 e8500 .. imao bolje performasne od recimo c2q 8600..... samo zbog veceg radnog takta.. nista drugo...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 19:47 (dokly).
15 godina
neaktivan
dokly kaže...
Doom kaže...
mrog 33 kaže...
dokly kaže...

koje vi glupost pisete jbte... koje igre koriste 4 jezgre?niti jedna...

GTA4, Bad company 2, NFS shif, Far Cry 2, ... ... Uglavnom većina novijih. Pogledaj da je skoro kod novih  svih preporučen quad core procesor. A duo na 3.6GHz bi u trebao tjerat, al naravno ne onolko kolko ju bi tjerao neki quad, ili još bolje i7

Haha dobro si ga spustio :D.

ocem ti klinac?kolko ja znam niti jedna od tih nekoristi 4 jezgre... sup commander je jedina za koju znam.... neznam zasto bi onda jedan dvojezgreni proc poput cd2 e8500 .. imao bolje performasne od recimo c2q 8600..... samo zbog veceg radnog takta.. nista drugo...

Evo vidiš ako neznaš o čemu pričaš bolje šuti. Sve ove nabrojane igre iskorištavaju 4 jezgre. Vidi se da si n00b (bez uvrede), pogledaj što si napisao "cdq 8600". Taj procesor ne postoji. Tako da molim te nemoj pričat ono o čemu neznaš. Evo pogledaj ovdje za Far Cry2 da se i sam uvjeriš da igra iskorištava četiri jezgre http://www.anandtech.com/bench/CPU/49 

Mrog
17 godina
HD 5870 i procesor

Gdje piše quad core pod recomanded ta ima koristi od 4 jezgre.

siguran sam za :

GTA 4

METRO 2033

ARMA II

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD 5870 i procesor

Znaći onda za ovaj procesor je najbolji hd 5850??

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sry ako nisam čitao sve unazad, ali ako smijem pitat zašto ti mijenjaš tog svoga radeona.?

sticky boredom with a book:S
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Sry ako nisam čitao sve unazad, ali ako smijem pitat zašto ti mijenjaš tog svoga radeona.?

a ti si ima tog radeona pa si minja za 5850

šta onda njemu govoriš? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 21:31 (dr. zlo).
17 godina
protjeran

Jesam da samo kažem da još ne treba mijenjat. Samo pitam zašto mijenja? Ja sam radi cijena, a i radi povoljne cijene HD5850 onda, sad više ne.

17 godina
neaktivan
HD 5870 i procesor

ovo pitam za buduće vrijeme

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ajd dobro neka bude. Ja sam takav pa sam morao kupiti Hd5850 da imam dobru apdejtanu karticu novu čim je izašla. Inače i dalje mogu reći da je HD4870 1GB super još i dan danas, a HD5850 si uzmi na Božić kad budu rasprodajePlač BTW ne treba ti nikakva 5870 ili 5970 ako nisi entuzijast što ja jesam zapravo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice