Evo i slika da vidite:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i slika da vidite:
nemojte je samo čitati, nego nešto pametnoga i napišite xD =)
Neznam uopće šta se misliš...
Ako grafa ima garanciju onda je nosi u servis i doviđenja.
Mislim da si je spalio i nemoj im reći da si clockao ili tako nešto te ne nosi cijeli komp nego samo grafu.
Gledaj pa spali i sledeću koju dobiješ, overclock nije samo gurnuti slider do kraja...
FUCK, to sam i mislio, uh sutra ću je odnjeti na servis, dobro da je pod garancijom, inače bilo bi kuku lele xD.
Više nikad ama nikad ja ništa ne klokam, ovo mi je škola.
Samo oče oni u servisu skuziti da sam je ja kloknuo i ona da se tako spalila, ja ima neču za to reči!
Jeste normalni, hahahahaha, EPIC, ne neću je ispeći, prije ću kupiti ovakvu istu novu, ali ću biti kraći za 400 kuna. dump
Neće, samo nemoj ništa govoriti.
Aj, molim te, ne očajavaj.
Frend je imao 4650 od asusa s 1gigom, klokala se ko bolesna, radila ko sat i bila hladna.
Zamijenio ju je s 3870 ultimate (veća memorijska propusnost) i sad je prodaje za 200 kn.
Ja sam sve živo klokao u kući (i gameboy!) i ni jedna stvar mi nije krapala (jedino se stari northwood degradirao pa neće preko 2.4 GHz).
Garanciju će ti priznat samo drži jezik za zubima
Ako su one slike sa default postavkama onda jesi.
Ako to znate još.?I hvala vam na odgovorima =) sad mi je lakše :S
Ako to znate još.?I hvala vam na odgovorima =) sad mi je lakše :S
Novu, istu ili jaču u kutiji ili eventualno novce u vrijednost grafičke.
Evo ekipo samo da vam javim da sam je upravo sada dobio natrag NOVU 4650 grafu xfx i to cak od 1gb memorije (stara je bila 512mb) čekao sam točno mjesec dana od 16.8 do 16.9 katastrofa je bilo tih mjesec dana bez igrara, ali eto ja više ne klokam! do daljnjega
Fora je to što me ovi u servisu nisu ni pitali šta je grafi, ja sam samo rekao da su se pojavile tockice na ekranu xD, a oni svi sretni :D