Hd 4650

poruka: 15
|
čitano: 2.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
hd 4650 xfx
Ovako imam ATi Radeon HD 4650 xfx 512 mb pcx16, ona se da klokati pa sam je kloknuo na 50% , ona je radila savršeno 2 mjeseca i poslje 2 dana pojavile su mise smetnje na ekranu, prvo sam mislio da je monitor, ali nije provjerio sam, pa sam updejto drivere na najnoviju verziju 10,7 ali i dalje su mi neke crte na ekranu i u igri...Grafička je još pod garancijom 1 godinu!

Evo i slika da vidite:
problem slika problem slika
Problem 02 Problem 02
A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hd 4650
DUMP
nemojte je samo čitati, nego nešto pametnoga i napišite xD =)
A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hd 4650

Neznam uopće šta se misliš...

Ako grafa ima garanciju onda je nosi u servis i doviđenja.

Mislim da si je spalio i nemoj im reći da si clockao ili tako nešto te ne nosi cijeli komp nego samo grafu.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: hd 4650 xfx
Bernard Huky Hux kaže...
Ovako imam ATi Radeon HD 4650 xfx 512 mb pcx16, ona se da klokati pa sam je kloknuo na 50% , ona je radila savršeno 2 mjeseca i poslje 2 dana pojavile su mise smetnje na ekranu, prvo sam mislio da je monitor, ali nije provjerio sam, pa sam updejto drivere na najnoviju verziju 10,7 ali i dalje su mi neke crte na ekranu i u igri...Grafička je još pod garancijom 1 godinu!

Gledaj pa spali i sledeću koju dobiješ, overclock nije samo gurnuti slider do kraja...

17 godina
neaktivan
Hd 4650

Ako ti ne priznaju garanciju, skini cooler i elektrolitske kondenzatore te je fino ispeci u rerni nekih 7-10 min na 2000 C

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hd 4650
Katana kaže...

Ako ti ne priznaju garanciju, skini cooler i elektrolitske kondenzatore te je fino ispeci u rerni nekih 7-10 min na 2000 C

Da i to je jedno od riješenja koje je mnogima pomoglo.

Više na ovom linku.

16 godina
neaktivan
Hd 4650
Pa nisma baš slider povukao do kraja, nego recimo malo manje od pola 45%. Znači spalio sam je?
FUCK, to sam i mislio, uh sutra ću je odnjeti na servis, dobro da je pod garancijom, inače bilo bi kuku lele xD.
Više nikad ama nikad ja ništa ne klokam, ovo mi je škola.
Samo oče oni u servisu skuziti da sam je ja kloknuo i ona da se tako spalila, ja ima neču za to reči!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
Katana kaže...

Da i to je jedno od riješenja koje je mnogima pomoglo.

Više na ovom linku.

Jeste normalni, hahahahaha, EPIC, ne neću je ispeći, prije ću kupiti ovakvu istu novu, ali ću biti kraći za 400 kuna. dump

15 godina
neaktivan
Hd 4650

Neće, samo nemoj ništa govoriti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hd 4650

Aj, molim te, ne očajavaj.

Frend je imao 4650 od asusa s 1gigom, klokala se ko bolesna, radila ko sat i bila hladna.

Zamijenio ju je s 3870 ultimate (veća memorijska propusnost) i sad je prodaje za 200 kn.

Ja sam sve živo klokao u kući (i gameboy!) i  ni jedna stvar mi nije krapala (jedino se stari northwood degradirao pa neće preko 2.4 GHz).

Garanciju će ti priznat samo drži jezik za zubima

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 23:19 (Katana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bernard Huky Hux kaže...
Pa nisma baš slider povukao do kraja, nego recimo malo manje od pola 45%. Znači spalio sam je?

Ako su one slike sa default postavkama onda jesi.

16 godina
neaktivan
da jesu na default...
16 godina
neaktivan
Hd 4650
I još zadnje pitanje prije lock teme, sad ako oni meni priznaju garanciju, predpostavljam da ovu postojeću grafučku je nemoguće servisirati u prvobitno stanje. Dal ću ja dobiti novu, komplet novu u kutiji grafu, ili istu takvu rabljenu?
Ako to znate još.?I hvala vam na odgovorima =) sad mi je lakše :S
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
I još zadnje pitanje prije lock teme, sad ako oni meni priznaju garanciju, predpostavljam da ovu postojeću grafučku je nemoguće servisirati u prvobitno stanje. Dal ću ja dobiti novu, komplet novu u kutiji grafu, ili istu takvu rabljenu?
Ako to znate još.?I hvala vam na odgovorima =) sad mi je lakše :S

Novu, istu ili jaču u kutiji ili eventualno novce u vrijednost grafičke.

16 godina
neaktivan
Hd 4650

Evo ekipo samo da vam javim da sam je upravo sada dobio natrag NOVU 4650 grafu xfx i to cak od 1gb memorije (stara je bila 512mb) čekao sam točno mjesec dana od 16.8 do 16.9 katastrofa je bilo tih mjesec dana bez igrara, ali eto ja više ne klokam! do daljnjegaCool  Fora je to što me ovi u servisu nisu ni pitali šta je grafi, ja sam samo rekao da su se pojavile tockice na ekranu xD, a oni svi sretni :D

Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice