e ovak za fakat male pare( 240 kn,freend dobio od firme u kojoj radio kao kompenzaciju desetak) kupio sam burazu ovu grafu(riknula mu stara 8600). kaj može ocekivat od nje(amd dual core 3,2 i 2 gige rama),tojest kaj bu mogo igrat i na kojoj postavki..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije baš za ozbiljan gejming ali neke starije naslove će zavrtijti.
Ne očekuj puno od nje, ali ako ima aktivan cooler i ddr3 memoriju isplatilo bi se je overklokirati
hm ima 512ddr3 a aktivan cu stavit..thx
mene slusa ta grafa.igram nfs shift na high,gta IV medium,crysis medium,mw2 high,dirt 2 demo high :D
na rezi 1204x768 i iskljucim vsync.
Što mislite o HD4550?Prijatelj će nadograditi računalo na 2 GB DDR2 RAM,a ja sam mu još i preporučio ovu grafu.Želi igrati novije naslove,makar na low postavkama,ali bez laga.Sa trenutnom konfiguracijom(1GB RAM-a i GeForce 8500GT) igra Mafiu 2 na low,ali zna laggati.Mislim da je ova grafa čist ok za svoju cijenu.Budžet je ionako već rastegnuo,tako da nešto skuplje ne dolazi u obzir.Što vi mislite?
Što mislite o HD4550?Prijatelj će nadograditi računalo na 2 GB DDR2 RAM,a ja sam mu još i preporučio ovu grafu.Želi igrati novije naslove,makar na low postavkama,ali bez laga.Sa trenutnom konfiguracijom(1GB RAM-a i GeForce 8500GT) igra Mafiu 2 na low,ali zna laggati.Mislim da je ova grafa čist ok za svoju cijenu.Budžet je ionako već rastegnuo,tako da nešto skuplje ne dolazi u obzir.Što vi mislite?
Nije to baš neka sreća za igre,bolje nek kupi za tih 300kn neku 9600gt ili hd4670 koja je puno bolja od hd4550 i naigratče se :) 90% mu lagga zbog 1gb rama ;)
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gainward-ati-hd-4670-512mb-oglas-2332275
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-9600gt-turboforce-oglas-2339480
Bolje da uzme nesto jace, imam tu graficku igram novije igre na njoj ali.. svakako bolje da ide na nesto jace (ako moze)...
U redu,hvala na odgovorima.Budem mu rekao.Ionako je memorija u prvom planu,a za grafu neka malo još uštedi.Naravno,ne neku prejaku,da mu ne koči jer ima dvojezgreni Athlon na 2.31 GHz(ako se dobro sjećam).
Ništa previše, dosta sporija grafa od 8600GTS. Samo je, nažalost, 64bitna. Pa joj DDR3 jako malo znači.
Evo ga,danas je kupljena i instalirana.Radi k'o beba,a Mafia II leti.Stari keks ću stavit u oglasnik,a pare će pridodati fondu za grafu.
ja evo hocu sutra da uzmem ovu grafu nadjem za 20 eura polovnu od jedog poznanika...powercolor hd4550 512 mb dd3 hdmi 128 bitna...uzo bi je da sutam pes 12 i jos par igara kao far cry 2 ili mafia 2....hocel biti to oke sa ovom grafom? imam 1.6 dual core i 2 ,5 gb rama..a maticna je p5gc-mx...pozzz