H6950 u HD6970

poruka: 49
|
čitano: 6.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: H6950 u HD6970
stoncin3 kaže...

Nis ja kriv šta su neispravne kartice.

A da me izviniš!XD

To što grafu ne možeš otključati i pritom overclockati ne znači da je neispravna.

Ali ajmo uzet da su grafe stvarno neispravne i da nisu za normalnu upotrebu.

Ti si koliko znam te kartice prodao po pozamašnoj cijeni umjesto RMA zahtjeva i iskorištavanja jamstva. Ako je to istina, osim što je prodaja kartica loše riješenje po tvoj džep, isto tako je odnos prema kupcu i sama prodaja neispravne kartice čin zbog kojega neću više ni pogledati nijedan tvoj oglas.

14 godina
ATiGamer kaže...
stoncin3 kaže...

Nis ja kriv šta su neispravne kartice.

A da me izviniš!XD

To što grafu ne možeš otključati i pritom overclockati ne znači da je neispravna.

Ali ajmo uzet da su grafe stvarno neispravne i da nisu za normalnu upotrebu.

Ti si koliko znam te kartice prodao po pozamašnoj cijeni umjesto RMA zahtjeva i iskorištavanja jamstva. Ako je to istina, osim što je prodaja kartica loše riješenje po tvoj džep, isto tako je odnos prema kupcu i sama prodaja neispravne kartice čin zbog kojega neću više ni pogledati nijedan tvoj oglas.

njegova stvar...meni jos nije jasno zasto je ta tema jos uvik aktivna...sta se mene tice pojedinci mogu prodavat zrak a mene to ne briga...niti me briga za one koji ce to kupit...njihova je stvar oce koristit mozak ili nece...mislim da je nepotrebno spominjat to vise...na to san dosad naisa u 300 tema -.-

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
protjeran

Ja sam doslovno objasnio kupcima o čem se radi te napravio cjenu obzirom na kvalitetu robe koju prodajem. To šta je 6950 u medjuvremenu sišla sa 2100 na 1800kn nis ja kriv:P pa sam ju moro dat za 1500 itd itd i na ovoj drugoj sam popušio par stotki jer sam ju uzo Toxic i u Linksa gdje je malo skuplja roba inače!

Ja sam poslao svim svojim kupcima SMS (LCD, SB X-Fi, HD6950, HD6850) i javili su da je kartica OK i radi ko zmaj itd itd

Neaš ti šta brinut ATi ja sam pošten dečko. Ne bavim se ja tim stvarima ni ne kanim se njima baviti ni radit tako.

A to što pol foruma mis da sam se zahebao oko soma kuna na transakcijama nis ja kriv ša sam htio bolje za manje para. Sada ju iam i SRETAN SAM!

Fali mi još samo da ju prikačim na avatar ovdi ovu Zotac-icu org Ti. Sa jamstvom nikada neznaš a ja sam ju klokao i ovu pritom i otključavao tri-četri puta ti to dobro znaš, flashao karticu.. itd itd.{#}

Sretno. Meni je tek sada jer je ovoj cjena pala na 1500kn a vrjedi sigurno više jer je nova i org Titanium.{#}

To šta sam entuzijazam za PC-je zaradio kao srednjoškolac neznači da sam sada kao odrastao manje vrijedan pažnje spram svojim komponentama.{#}

what's in your head in your head zombie zombie zombie ha ha ha..
16 godina
neaktivan
Penryn kaže...
imba kaže...

Ti nakon cijele storije pokazuješ da imaš viška novaca i manjak pameti, meni bi bilo neugodno uopće pisati na forum gluposti koje si izvodio. Valjda ova mladež ući od tebe i neće raditi iste totalno debilne pothvate kao ti.

A ti moraš prodavati kompletan komp da bi uzeo pošteni mob?

Mislio sam da radiš u M SAN-u.. (možda i jesi - kao neki kinez za minimalac)

Ugl. ostavi se čovjeka, svjestan je pogreške i šta će sad?

Bolje da napišeš štagod pametnog, nisi odavno.

Sad tišinu molim.{#}

Moje isprike za off-t.

Meni je računalo od 5k skupljalo prašinu, a zamjenila ga je kanta od 1000kn koja jednako dobro prikazuje forum i filmove kao što je i ona. To što nama nekima igranje  s vremenom i godinama izađe iz navike je bit će po tvom loše, ali bože moj, valjda ćeš i ti jednom imati u životu više vremena za pametnije stvari od gejmanja. Da ne govorim koliko se novac gubi na gejming hardweru. Ja sam mjenjao hardwer iz gušta, ne jel mi je trebalo, a pošto mi više gejming nije baš nikakav prioritet u životu i ne konzumiram ga, i Pentium D 3.0 odrađuje posao i više nego dobro. A ako mi ikad zatreba ozbiljnije računalo, najmanji mi ga je problem sastavit i ja na ni jednoj transakciji nisam gubio novce, njuškalo ftw ! 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
14 godina
H6950 u HD6970

Danas idem kupit grafu pa ako može netko samo brzi odgovor može li se ova otključat ili ne.

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9744

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Danas idem kupit grafu pa ako može netko samo brzi odgovor može li se ova otključat ili ne.

Da može, super je to grafa.

Ako je slučajo ne budu imali uzimaj ovu koja se isto 100% otključava.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9821

16 godina
gamer34 kaže...

Na slici je referentni dizajn koji se može otključati. Najbolje da nazoveš ADM i pitaš.

15 godina
neaktivan
Spyware kaže...
gamer34 kaže...

Na slici je referentni dizajn koji se može otključati. Najbolje da nazoveš ADM i pitaš.

Nije potrebno, ako je oznaka sa oglasa točna onda se 100% otključava.

To ti još ne znači da se 100% otključava, 100% se otključava ako to kartica može, tj nemogu se sve stare kartice otključat nego samo neke i njih je dosta.

Čini mi se da ih se najviše uspješno otključalo marke XFX i tako ti preporučam da uzmeš nju jer nije 100kn puno, a po meni biš bio sigurniji makar je i MSI dobra i nećeš pogriješit s bilo kojom da uzmeš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 12:25 (nick54312).
14 godina
H6950 u HD6970

Ja danas idem do njih pa ću pogledat tu od msi-a.Kako da na njoj prepoznam dali se može otključat ili ne??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gamer34 kaže...

Ja danas idem do njih pa ću pogledat tu od msi-a.Kako da na njoj prepoznam dali se može otključat ili ne??

Ako izgleda tako kako na slici najvjerojatnije se može.

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Mora izgledat kao sa slike, znači da ima BIOS switch. I najvjerovatnije će se moć otključat bez grešaka.

14 godina
Spyware kaže...
gamer34 kaže...

Jer mora imat onaj neki bios switch ili kaj već?

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Spyware kaže...
gamer34 kaže...

Rekao sam ti sad gore, da mora.

14 godina
nick54312 kaže...
gamer34 kaže...
Spyware kaže...
gamer34 kaže...

Rekao sam ti sad gore, da mora.

OK puno hvala.

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

OK puno hvala.

Za to postoji gumb {#}

14 godina
H6950 u HD6970

Na kraju sam uzeo od XFX-a pa ću probat otključat sljedeći tjedan jer sam nemam vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H6950 u HD6970

Evo vjerujem da će ti puno njih preporučit da flashas karticu oako:

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159

ja ti isto to prelažem samo umjesto flashanja s biosom od 6970 flashaj sa svojim ali modanim biosom. Sve će ostat isto osim shardera.

Svoj bios modaš ovako:

http://www.techpowerup.com/forums/showpost.php?p=2137760&postcount=381

Ako imaš problema javi mi se na pm ili tu, ako stvarno ne uspiješ mogu ti ja probat preko TW-era.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 18:57 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H6950 u HD6970

Zašto u ADM nema XFX 6970, oće li se pojavit ?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Zašto u ADM nema XFX 6970, oće li se pojavit ?

Najbolje nazovi pa pitaj.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice