GTX470 problem

poruka: 12
|
čitano: 1.310
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTX470 problem

Pozdrav, 

imam problem. imam grafičku PoW GTX470, u DVI port mi je ukopćan Lg-ov monitor a u MiniHDMI mi je ukopćan LCD TV. monitor radi savršeno. no kada prebacim sliku na televizor tu dolazim do problema slika jednostavno brejka tj. pojavi se na sekundu dvije i onda se ugasi na sekundu dvije i tako cjelo virijeme. dali mi netko možda može reći di je problem odnosno kako da ga riješim.

HVALA

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: GTX470 problem

jeli stavis da ti je lcd tv main display?

17 godina
neaktivan
stavi recimo da ti je LCD koji je na minihtv spojen da ti bude main, a ovaj drugi second..znaci da imas prosireni desktop...i koji operativni sustav koristis?
V-Ace
17 godina
neaktivan
GTX470 problem

Automatski mi stavi da mi je TV glavni. Koristim Windows 7. Probo sam stavljat da smao na TV pusti sliku opet isto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTX470 problem

Evo kako mi piše pod ono screen rez.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTX470 problem

Pa vidiš da ti ne piše da ti je TV main.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTX470 problem

pa kad nemogu kliknut na to 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTX470 problem

evo ukopćo sam HDMI na drugi port na TV-u i radi sve normalno jedino što na tV-u ne vidim taskbar to je valjda nešto do rezolucije ali sve je ok Hvala na savjetima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTX470 problem

Probaj onda nekako u driverima od nvidie to složiti.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTX470 problem

Budem probo

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan kaže...

evo ukopćo sam HDMI na drugi port na TV-u i radi sve normalno jedino što na tV-u ne vidim taskbar to je valjda nešto do rezolucije ali sve je ok Hvala na savjetima

jesi podesio pod multiple display gdje zelis da ti bude taskbar? ... mislim da ne moze biti na oba ako je "extended" desktop ... samo ako je "clone" desktop mozes imati na oba taskbar (nisam siguran da li je terminologija extended i clone ista za razlicite drivere)

17 godina
neaktivan
GTX470 problem

di se to treba podesiti

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice