Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 962.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Gtx 9xx Club
toxic kaže...

Koliko se može dobiti za asus strix gtx 970 s jos godinu dana garancije?

1,6 najvise 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
chaselol kaže...
toxic kaže...

Koliko se može dobiti za asus strix gtx 970 s jos godinu dana garancije?

1,6 najvise 

ak netko hoce pm :)

14 godina
Gtx 9xx Club

Evo video!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Evo video!!

Pumpa vodenog?

14 godina
Gtx 9xx Club

Nezz,možda,zar pumpa ne radi uvjek istom brzinom?

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Pumpa je PWM, cirkulacija vode se povecava ovisno o temperaturi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Nezz,možda,zar pumpa ne radi uvjek istom brzinom?

Ako je pumpa, blizi joj se kraj.. Provjeri to fino.

14 godina
Gtx 9xx Club

Da,moram ubacit neki obični cooler i vidjet onda!!Ali nije nešto puno staro ovo hlađenje!!Mislim da nema 2 godine još!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Planiram uskoro uzet 29" 2K monitor,  sada sam na LED tv 1080p.

Imam GTX 970 koju sam nedavno povoljno uzeo, a koliko vidim cijene im jos padaju.  Nisam nikad u zivotu imao SLI, tako da nemam bas nekih iskustava...

Znam da mi je najisplativije prodat ovu i uzet 1070, ali ipak ako budu niske cijene GTX 970, jel bi ih se isplatilo u SLI stavit na moju konfu?

Igram FPS pucačine nekad kao BF4, Crysis 3, Fallout 4, te sad skidam Mafia 3

noob al volim učit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lucidius kaže...

hm.

poprilicno sam siguran  da je preporucljivo uvijek pumpu imati na max brzini tj. znam to na svim vodenima mi je bilo tako.. pa tako i sada na ovom arcticu od tebe.

naime ako ti sustav automatski dozira brzinu pumpe postoji veca sansa da ce riknut.. i brze.

npr: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2812083/aio-pump-run-100.html cak je netko i objasnio zasto.

ja kada sam kupovao neptona u uputama je stajalo da pumpa treba biti spojena ne na cpu header vec na cpu_opt koji je uvijek radio na max rpmu.

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
Lucidius kaže...

hm.

poprilicno sam siguran  da je preporucljivo uvijek pumpu imati na max brzini tj. znam to na svim vodenima mi je bilo tako.. pa tako i sada na ovom arcticu od tebe.

naime ako ti sustav automatski dozira brzinu pumpe postoji veca sansa da ce riknut.. i brze.

npr: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2812083/aio-pump-run-100.html cak je netko i objasnio zasto.

ja kada sam kupovao neptona u uputama je stajalo da pumpa treba biti spojena ne na cpu header vec na cpu_opt koji je uvijek radio na max rpmu.

Da, upravu si. Pumpa vodenog treba uvijek biti na max. 

14 godina
toxic kaže...
Lucidius kaže...

hm.

Uff,ima bit da sam bio upravu,jel moguče da je Lucidus pogriješio!?

AUDIOFIL
14 godina
smak420 kaže...

Planiram uskoro uzet 29" 2K monitor,  sada sam na LED tv 1080p.

Imam GTX 970 koju sam nedavno povoljno uzeo, a koliko vidim cijene im jos padaju.  Nisam nikad u zivotu imao SLI, tako da nemam bas nekih iskustava...

Znam da mi je najisplativije prodat ovu i uzet 1070, ali ipak ako budu niske cijene GTX 970, jel bi ih se isplatilo u SLI stavit na moju konfu?

Igram FPS pucačine nekad kao BF4, Crysis 3, Fallout 4, te sad skidam Mafia 3

Prodaš svoju GTX 970 za koliko možeš i dodaš još koliko si mislio za drugu GTX 970 dati i već si tu negdje na oko 3400 kn koliko košta GTX 1070 nova a rabljena ide onda i za 3K ili manje tako da je sve jasno. Sa razumno podešenim postavkama možeš se igrati i s jednom GTX 970 OC jer je to i dalje jako dobra grafa ali ako želiš više onda nemaš što nego GTX 1070 (GTX 1080 je preskupa) ili vidjeti kroz koji mjesec kad će Vega i kakva će biti.

9 godina
protjeran
toxic kaže...
Lucidius kaže...

hm.

Ja na svakom vodenom drzim pumpu na PWM, nikakvih problema sa time nisam jos imao. Zasto da slusam nepotrebno zujanje pumpe konstantno na max-u ako nije potrebno, normalno to sam samo ja, neka svatko namjesti po svojoj volji 

17 godina
Lucidius kaže...
toxic kaže...
Lucidius kaže...

hm.

Ja na svakom vodenom drzim pumpu na PWM, nikakvih problema sa time nisam jos imao. Zasto da slusam nepotrebno zujanje pumpe konstantno na max-u ako nije potrebno, normalno to sam samo ja, neka svatko namjesti po svojoj volji 

Ali ovo ti je krivo, sve 5 da svako napravi kako valja no pumpa "mora" biti uvijek na max i to ne govorim samo ja već i proizvođaći sami.

Osim toga pun net je toga.

Možda nikada neces niti imati problema no očito ova preporuka nije bez veze.

9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Da joj steti PWM onda bi i radili vodena samo sa max vrnjom pumpe. Mislim da je to sve malo preuvelicano, ja oduvijek drzim na pwm i radit cu i dalje tako, ostali kako hoce, cilj mi je tiho racunalo a ne da moram slusat zujanjendok surfam, dok gejmam mi je svejedno ionako imam slusalice na glavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ja sam takoder drzao na minimalcu no imao sam kontroler za to, naravno da je krepalo no razlika u tisini je bila ogromna! Sad pogotovo kad ga uopce nema!:)
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
Lucidius kaže...

Da joj steti PWM onda bi i radili vodena samo sa max vrnjom pumpe. Mislim da je to sve malo preuvelicano, ja oduvijek drzim na pwm i radit cu i dalje tako, ostali kako hoce, cilj mi je tiho racunalo a ne da moram slusat zujanjendok surfam, dok gejmam mi je svejedno ionako imam slusalice na glavi.

Corsair ti automatski u sw-u takoder naritka vrtnju pumpe na max... nema doziranja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 11:16 (toxic).
17 godina
Stjepanj kaže...
Ja sam takoder drzao na minimalcu no imao sam kontroler za to, naravno da je krepalo no razlika u tisini je bila ogromna! Sad pogotovo kad ga uopce nema!:)

ma 100 decibela..

ja ne cujem od ventova vrtnju pumpe.

pumpu mogu citi jedino ako su svi ventovi na 0 rpma

14 godina
toxic kaže...
Stjepanj kaže...

ma 100 decibela..

ja ne cujem od ventova vrtnju pumpe.

pumpu mogu citi jedino ako su svi ventovi na 0 rpma

Ja sam promjenom ventova na H100i dobio ogromnu tišinu,stavio sam SP120 quiet edition!I pumpa uvjek radi na max,u Corsair Linku mogu sve štelat ali pumpu ne!!

I dalje ne znam zašto pucketa pod loadom!Mislim da je šaljem Corsairu pa nek skuže!!

AUDIOFIL
11 godina
neaktivan

jel imas bolje temp nego sa stock ventovima?

noob al volim učit
14 godina
smak420 kaže...

jel imas bolje temp nego sa stock ventovima?

E sad sam zaboravio sve podatke a i cijelu konfu sam promijenio pa i nije sad neka usporedba,radio sam testove u temi "temp.vaših PC grijalica",trebalo bih potražit!

SkyLake nije pretjerano topal pa tu problema nemam,guštam u tišini!!

AUDIOFIL
11 godina
toxic kaže...
Lucidius kaže...

Ali ovo ti je krivo, sve 5 da svako napravi kako valja no pumpa "mora" biti uvijek na max i to ne govorim samo ja već i proizvođaći sami.

Osim toga pun net je toga.

Možda nikada neces niti imati problema no očito ova preporuka nije bez veze.

Neznam za Corsair ali NZXT pod velik naglasak na novim Krakenima stavlja "The World's First high performance variable speed pump in a CLC" i to potkrijepljuje sa 6 godišnjim jamstvom tako da baš promoviraju taj selling point na svojim AIO vodenima. 

4everYB
16 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Da ne tražim sad, naći će se "dobrovoljac" koji ima zotakovu amp ekstrim edišn 980ti-cu, hehe. Imam par pitanja..  

backo*
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pozdrav forumasi, evo da se uclanim u klub sa svojom G1 Gaming GTX 970 SOC. Ima li tko ovakvu graficku, kakva su iskustva s njom, koliko ide najvise frekvencijski?

Precision beats power and timing beats speed

2 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Nebo je granica😎lp
16 godina
neaktivan
Arnel16 kaže...

Pozdrav forumasi, evo da se uclanim u klub sa svojom G1 Gaming GTX 970 SOC. Ima li tko ovakvu graficku, kakva su iskustva s njom, koliko ide najvise frekvencijski?

Imam ja. Drzim ju na 1481/7800 MHz uz overvolt od 15 mV. Sve je super stabilno. Mislim da bi se dalo i vise, ali mi se nije dalo tjerat i testirati previse, ovo mi je OK. Graficka je dosta tiha, temperature oko 65 C.

9 godina
neaktivan
alen29 kaže...
Arnel16 kaže...

Imam ja. Drzim ju na 1481/7800 MHz uz overvolt od 15 mV. Sve je super stabilno. Mislim da bi se dalo i vise, ali mi se nije dalo tjerat i testirati previse, ovo mi je OK. Graficka je dosta tiha, temperature oko 65 C.

Da, slazem se da je tiha. Takoder imam temperature oko 65c. Ja sam probao 1550Mhz, +300MHz na memoriju, power limit na 112 i temperature limit na 80c.

Probat cu vise kad dodem kuci. Imas li problema sa savijanjem kartice? Moja je vjerojatno od tezine, savila se pri kraju, nista primjetno ali eto...

Precision beats power and timing beats speed
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

zasto si uopce dizao napon? ako i treba pomaknes samo power limit za koji %!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice