Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 962.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Pa, realno, nije ništa manje gaming od Titana prije toga, dapače nešto više, jer nema FP64 pa nije zanimljiva za one profi primjene gdje je to potrebno. $1200 za 47% brže od starog Titana je OK za onoga tko će uzeti dvije ili više. Za igre, a ne znam... 4K@60 ne može, a 1080 i 1440 su ok i na upola jeftinijem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Pa po testovima i moze 4K60fps u dosta naslova, uz minimalno smanjivanje detalja bez problema..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club
ansha kaže...

Pa po testovima i moze 4K60fps u dosta naslova, uz minimalno smanjivanje detalja bez problema..

Svaka kartica može uz određeno smanjivanje detalja. To je posve besmislen komentar. Činjenica je da bez smanjivanja detalja ne može u mnogo situacija.

10 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Svaka ? kartica može uz određeno smanjivanje detalja. To je posve besmislen komentar. Činjenica je da bez smanjivanja detalja ne može u mnogo situacija.

Moja ne može

Battlelog: Glavas_ZG
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 14:34 (Glavas_ZG).
15 godina
protjeran
Tonči kaže...
ansha kaže...

Svaka kartica može uz određeno smanjivanje detalja. To je posve besmislen komentar. Činjenica je da bez smanjivanja detalja ne može u mnogo situacija.

Naglasio sam minimalno, ne moze teoretski ni 1080p bez dropova ispod 60fps u nekim igrama (spomenuti warhammer)...

16 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Moja ne može

:D

ansha kaže...

Naglasio sam minimalno, ne moze teoretski ni 1080p bez dropova ispod 60fps u nekim igrama (spomenuti warhammer)...

Može u pravilu, ako je sve ok. Ako nije, a u Warhammeru nije, onda ne. :)

11 godina
Gtx 9xx Club

Izgleda da još uvijek Maxwell para gaće i igre na steamu :D the-gtx-970-is-still-the-most-popular-gpu-in-steams-hardware-survey/

SILA/ZGX@ZGamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ZGamer kaže...

Izgleda da još uvijek Maxwell para gaće i igre na steamu :D the-gtx-970-is-still-the-most-popular-gpu-in-steams-hardware-survey/

Nemoguće.

Otkad je Doom izašao, navodno na Maxwellu više ni jedna igra ne radi i svi ih bacaju u smeće.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Istina kolega, vidim kad je čistoća čula za Vulkan na Doomu-u, oni već sutradan donjeli zeleni kontener s natpisom "GTX 970"

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Rase of the Tomb Raider... fullhd - dx12 ! 

Gpu usage : 100% ... e to se zove lijepo optimizirana igra! 

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

pozz ljudi dobio sam GPU GTX 960 i upočetku je sve normalno radilo al unazad par dana mi je dota počela štekati tu i tamo i sad sam išao provjeriti i GPU mi je u idleu u windowsima i kad surfam na 40% što mislim da nije normalno pa sad me zanima do čegga bit to moglo bit??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

pozz ljudi dobio sam GPU GTX 960 i upočetku je sve normalno radilo al unazad par dana mi je dota počela štekati tu i tamo i sad sam išao provjeriti i GPU mi je u idleu u windowsima i kad surfam na 40% što mislim da nije normalno pa sad me zanima do čegga bit to moglo bit??

Driver, sta drugo.

13 godina
protjeran
Pogledaj u taskmanageru da nemas neki "gpu miner"!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina

Da. Samo, što onda GPU ne bi bio opterećen 100%?

15 godina
Gtx 9xx Club

Je normalno imati 78-80 ° u W3 ultra 1080p,  nvidia hw off na gtx 970.  Mislim da se ventovi ni ne pale do 60°

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ovisi o modelu!lp
12 godina
Ghost777 kaže...

Je normalno imati 78-80 ° u W3 ultra 1080p,  nvidia hw off na gtx 970.  Mislim da se ventovi ni ne pale do 60°

Ako ti to šta znači, to je meni normalna radna temepratura u full loadu na mojoj 770-ki.

PSN - DeniZg80
13 godina
protjeran
Neznaci mu nista! 75°c je po meni nekakav maximalac u zatvorenom kucistu u najtezim uvjetima gaminga koji mogu podnijeti, naravno i da buka nije previse cujna!lp
15 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Sve je to u granicama normale.

10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Jel netko stavljo zadnje drivere za gtx 970? Da li su stabilni? Znam da je bilo problema sa prijasnjim verzijama...

0 0 hvala 0
12 godina
Ghost777 kaže...

eto, sad se vidi razlika u testiranju temperature na otvorenom benchu i pod klimom u odnosu na uvjete koje neki imaju doma, u zatvorenom kućišštu i pod ljetnim temperaturama

tvoj msi 970 ide do 80 stupnjeva, a ovdje ista takva na testu nije prelazila 63 stupnja (fotka dolje)

sad zamisli koliko bi kod tebe išla ova palitova koja je za 15 stupnjeva toplija

i onda netko kaže da je 75-80 stupnjeva koje vide na recenzijama ok

a kad dođe doma pizdarija, ako ne u problemu s temperaturom, onda s bukom jer se ventovi moraju nafrljiti da to drži pod kontrolom

12 godina
ZGamer kaže...

Kao sto rekoh pascal nece ponovit maxvell uspijeh....niti iz bliza.

Gtx 1070 realno nije niti sjena gtx 970 u vrijeme njenog izlaska price/performance omjer.

Ja imam performanse stock gtx 980 a gtx 1070 je jako daleko iza gtx 1080 bez obzira kakav overclock postigli....

12 godina
Ghost777 kaže...

Ja sam ovdje linkao svoj witcher 3 benchmark na 1500mhz i grafa mi je ispod 70c ako se dobro sjecam,provjerit cu kada sin zavrsi sa igranjem...

Tako da tvoja temperatura nikako nije normalna jer imas istu grafu kao ja

12 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Ako je testirano na 22C, ljetna može otići do 30C i tu je razlika od 7-8C što je za očekivati na ljetnim žegama bez klime. To uvijek valja uračunat. Tada se, ako nemaš klime, razvale fanovi na podnošljivo, otvori kućište i taman se riješi da kartice ne trotlaju. Meni je tako bilo sa sli setupom u srcu ljeta. Fanovi na 70-80% i otvoreno kućište i kartice nikad nisu trotlale, a znalo je biti i 32C u kućištu.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Shivi kaže...

Jel netko stavljo zadnje drivere za gtx 970? Da li su stabilni? Znam da je bilo problema sa prijasnjim verzijama...

Ja sam stavio zadnje i predzadnje i ruse mi se igre na obje verzije....

16 godina
odjavljen

S AIB karticama je nemoguće držati zatvoreno kućište... 

12 godina
MEGATAMA kaže...
Ghost777 kaže...

Ja sam ovdje linkao svoj witcher 3 benchmark na 1500mhz i grafa mi je ispod 70c ako se dobro sjecam,provjerit cu kada sin zavrsi sa igranjem...

Tako da tvoja temperatura nikako nije normalna jer imas istu grafu kao ja

pa i nisu baš iste, ti imaš giga g1 970-ku s najbolje riješenim hlađenjem u seriji, makar i njegova msi nije loša

no vjerojatno je razlika u okolnim uvjetima

kod mog frenda ista kao tvoja giga g1 gaming, bez ocanja jer frend ne želi ocati, ne prelazi na witcher torturi niti 65 stupnjeva

i to u prastarom antecu s jednim ispušnim ventom nakon par sati igranja sa sve na max

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 15:59 (picajzla0707).
12 godina
Gtx 9xx Club

Ghost evo ti moj bench pa si usporedi

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Istina da će temp sa zatvorenim kućištem biti barem 2C viša, ali tokom godine kad je grafa ionako prilično obuzdana termalno, to nije neki problem. Ali recimo kad samo maknem prednji filter, temp se spusti za stupanj dva.
Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina
eywa33 kaže...
...Ali recimo kad samo maknem prednji filter, temp se spusti za stupanj dva.

kod mene i više, bar s ovim mojim spužvastim filterom

negdje sam već postavio testove u kojima dobijem skoro 10 stupnjeva nižu temperaturu na grafi kad maknem prednji filter

no to me ne zabrinjava jer ionako gledam što tišu i hladniju grafu za uzet, pa razlike neće biti tako velike kao s ovom uzavrelom fermi

a filteri ostaju zbog enormnih kolikičina prašine u mojoj kući

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice