Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 962.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Gtx 9xx Club

2700kn najeftinija gtx 1060??Isuse....

Lol u seriji 9 ja samo ovu svoju 970 platio 3077kn sa 3 godine garancije.....

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Gtx 9xx Club
MEGATAMA kaže...

2700kn najeftinija gtx 1060??Isuse....

Lol u seriji 9 ja samo ovu svoju 970 platio 3077kn sa 3 godine garancije.....

pa ako nije već 10 puta spomenuta ova za 2.355 kuna

https://www.svijet-medija.hr/art/graficka-kartica-palit-gtx-1060-6gb-dual/74844

12 godina
Gtx 9xx Club

Dali ima izvan te katastrofalne trgovine po toj cjeni?

Uzeo sam x360 gamepad kod njih i prosao pakao sa reklamacijom jer im je direktiva da oni NE SMIJU dat novi hardver nego se mora popravljat tako da su mi otezali i otezali da mi sjebu garanciju,nesto prckali po gamepadu i sad je naravo opet neispravan.

Sam prodavac mi je rekao da to nije normalno i da bih bilo gdje drugdje dobio instant novi gamepad po reklamaciji i zakonima ali kod njih ne....vlasnik je Todoric pa je sve i jasno odmah.

BJEZITE sto dalje od njih jer ako vam rikne grafa ceka vas pakao....gamepad mi je u konacnici kod njih bio mislim 4 mjeseca i garancija se ne produzuje za period koji je uredjaj bio na servisu dok su mi za bilo koju drugu komponentu u drugim trgovinama uvjek ili odmah dali novi komad hardvera ili produzili garanciju za vrijeme servisa.

Tako da za mene ta cjena NE POSTOJI jer ju ne nudi normalna trgovina koja se pridrzava zakona i prava potrosaca.

Moj PC  
0 0 hvala 7
11 godina

Ako je tako grozno, onda Palit kod njih i nije tak dobra kupovina, ali Nitro bi mozda mogao proci jer se lako pociste ventilatori i nebi trebalo biti frke, ako i crkne vent jer Sapphire salje svoje (ne znam preko ducana gdje je kupljena grafa ili direkt prek njih).

Btw. pisemo o 1060 i 480, a tema je 9xx, ne bum vise pisao o tome tu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 17:37 (The_Fichek).
11 godina
Gtx 9xx Club

nekak čisto sumnjam da budu išli grafičku popravljat?!

SILA/ZGX@ZGamers
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Kad nosiš grafičku na reklamaciju oni moraju poslati ASBIS-u koji je glavni serviser za sve takve komponente, jos nisam vidio proizvod koji je imao nečiju drugu deklaraciju. 

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ako je npr. grafa kupljena vani, opet ide kod uvoznika pa on dalje salje ili ASBIS moze servisirat, ako se npr. radi o nekom manjem kvaru?

10 godina
neaktivan

Ako je grafa izvana onda koliko znam moraš poslat nazad u dućan u kojem si ju kupio i onda oni šalju dalje njihovom ovlaštenom serviseru. Osim nekih brendova koji imaju worldwide garanciju u njihovim dućanima ali ne znam radi li tako nešto kod nas.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

http://techarx.com/gtx-900-series-dropped-legacy/

9xx serija bi mogla postati/postaje legacy? Loše vijesti za sve vlasnike Maxwella (uključujući i mene) ako je istina...

Hvala Jen!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Sta moze biti uzrok tome da sam prije cca pola godine imao konstantan CPU usage na 100% prilikom igranja Crysisa 3 bez Anti-Aliasinga na cpu-demanding dijelu na polju sa travom (level velcome to the jungle), a sada imam cpu usage 60-70% max i potpuno isti FPS i GPU usage kao i prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Sta moze biti uzrok tome da sam prije cca pola godine imao konstantan CPU usage na 100% prilikom igranja Crysisa 3 bez Anti-Aliasinga na cpu-demanding dijelu na polju sa travom (level velcome to the jungle), a sada imam cpu usage 60-70% max i potpuno isti FPS i GPU usage kao i prije.

Pa mijenjao si drivere, bit će da je to. 

Ako nisi onda je do tebe

15 godina
neaktivan
Imperator01 kaže...
Almin94 kaže...

Pa mijenjao si drivere, bit će da je to. 

Ako nisi onda je do tebe

Naravno da su apdejtani driveri. Iako mi nije ovo jasno ni malo. XD

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Jel 3000kn za gtx980ti ok? s garom naravno!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

CCa 150€ manje od 1070 koja je nešto bolja...

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

ali se bolje kloka(980ti)

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

ali se bolje kloka(980ti)

https://www.computeruniverse.net/products/90656674/palit-geforce-gtx1070-super-jetstream.asp

Istina, al' onda mora bit dobar model. Asus gold? :)

10 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Ne.

Battlelog: Glavas_ZG
15 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
Stjepanj kaže...

Ne.

Nego koliko je ok? Nisi pitao ni koji model ni kolka gara prema tome ne mozes rec da nije...

10 godina
odjavljen
ansha kaže...
Glavas_ZG kaže...
Stjepanj kaže...

Ne.

Nego koliko je ok? Nisi pitao ni koji model ni kolka gara prema tome ne mozes rec da nije...

Nije, sve da je i MSI sa garancijom, driveri otišli u Legacy, pascal će biti samo jeftiniji kad se zadovolji ovaj početni boom potražnje, a to će biti uskoro, također uskoro izlazi TXP i naravno da će biti ovčica koje će se rješavati svojih GTX 1070ki, 980ti itd, to će biti taman kad svi budu imali na lageru 1080ke, 1070ke, tržište će se zasitit prije ili kasnije, a svi će pikirati TXP jer 1080ti neće izlazit, problem je još kod 980ti što ju je sa vremenom sve teže prodati a da ne izgubiš lovu na njoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 13:54 (Glavas_ZG).
11 godina
Gtx 9xx Club

nema konkurencije na vidiku do iduće godine tak da je trenutno 980ti best buy do 3k 

SILA/ZGX@ZGamers
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Onda reci sta se bolje moze dobit za 3k kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
ansha kaže...
Glavas_ZG kaže...
Stjepanj kaže...

Ne.

Nije, sve da je i MSI sa garancijom, driveri otišli u Legacy, pascal će biti samo jeftiniji kad se zadovolji ovaj početni boom potražnje, a to će biti uskoro, također uskoro izlazi TXP i naravno da će biti ovčica koje će se rješavati svojih GTX 1070ki, 980ti itd, to će biti taman kad svi budu imali na lageru 1080ke, 1070ke, tržište će se zasitit prije ili kasnije, a svi će pikirati TXP jer 1080ti neće izlazit, problem je još kod 980ti što ju je sa vremenom sve teže prodati a da ne izgubiš lovu na njoj.

Bas me interesira to kako ce svi pikirati TitanX pored dvije 1080ke 

17 godina
Gtx 9xx Club

ili 1070 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

I to, a i dovoljno je samo da pogledas tko uopce ima tolku plateznu moc da daje 12-13k kn za grafu/grafe. Uostalom TitanX sigurno nece gejmeri kupovat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

to stoji ali ako ti problem nisu rate i drugi zivotni troskovi zasto ne ako si mozes prisutit i to ti je gust ...nemoj mo opet zaspamat o tome tko ima nema i sl. i zasto jer mu se isplati ili ne ok 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Tak nebitno, kome je bitna šaka njih koja ce to kupiti, ni Nvidia ni AMD ne okrecu glavnu lovu na takvima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
ansha kaže...

Onda reci sta se bolje moze dobit za 3k kn?

Ne treba trenutno kupovati karticu do 3000kn.

Lucidius kaže...

I to, a i dovoljno je samo da pogledas tko uopce ima tolku plateznu moc da daje 12-13k kn za grafu/grafe. Uostalom TitanX sigurno nece gejmeri kupovat

Kako neće pa TX je gamerska kartica. 

To što u ovoj našoj prčiji ima malo kupaca (koji i onako ne dolaze na forum osim dva tri njih) koji će kupit tu karticu ne znači da je i u Njemačkoj i Californiji isto ...

9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Pa pogledaj slobodno i po stranim forumima konfe i koje grafe koristi ekipa i koliki je postotak Titana u tome! Titani nisu nikad bile gejmerske kartice vec jeftine solucije za profesionalnu upotrebu naspram Quadro kartica, a to sta neko ima novaca pa nezna kud ce sa njima i kupi Titana za gejming ne dokazuje nista. Uostalom Titani su oduvijek bili strasno neisplativa kupnja za gejming zato jer si uvijek mogao uzeti dva x80 modela i pregaziti Titana u gejmingu za iste ili manje novce.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Titan je kartica za gaming.

0 2 hvala 0
9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Ja isto nađem sa kime cu raspravljat o necemu