Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 964.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Gtx 9xx Club
Stjepanj kaže...

Koja je Gtx 980 Ti kod nas najbolja a da ne kosta kao 10kg cistog zlata?

ova

Svaka GTX 980 Ti košta kao 10kg cistog zlata. Također, ne postoji najbolja GTX 980 Ti, a da ne košta =)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 20:25 (Rasho).
13 godina
protjeran
Rasho kaže...
Stjepanj kaže...

Koja je Gtx 980 Ti kod nas najbolja a da ne kosta kao 10kg cistog zlata?

ova

tu sam vec imao, trazim 980 Ti!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
Gtx 9xx Club

pa bio si je hvalio ko da ima snagu 980 ti :P

Lightning, kingpin, classified, amp extreme, gaming 6g, g1.. s tim nećeš pogriješiti

prilikom registracije na http://www.myprotein.com upišite referal code MP24804619..bodove za popust dobijemo i vi i ja..
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Rasho kaže...

pa bio si je hvalio ko da ima snagu 980 ti :P

Lightning, kingpin, classified, amp extreme, gaming 6g, g1.. s tim nećeš pogriješiti

hahahza ovo prvo,

pola ovih nabrojanih nema kod nas...dakle najbolja 980ti kod nas!?

15 godina
Gtx 9xx Club

kakve veze ima dal je kod nas ili vani. onaj ko ju planira kupit kupit ce je nebitno o tome jel ima dobavljive kod nas ili vani

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

od ovih nabrojanih mislim da kod nas ima g1, evga classified i superclocked, zotac amp, tj. bilo je pred pola mjeseca, sumnjam da su baš sve razgrabljene.

ima i strix, sea hawk od msi-a, evga hydro copper (finih 8000)...al sve neke žnj trgovine. rađe bi uzeo u alzi ili c. universeu.

Thats what she said!

0 0 hvala 0
15 godina
Gtx 9xx Club

sad bas gledam, nema trenutno nekog velikog izbora.. ima gainward phoenix, wf3 i strix

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zagy15061984 kaže...

kakve veze ima dal je kod nas ili vani. onaj ko ju planira kupit kupit ce je nebitno o tome jel ima dobavljive kod nas ili vani

naravno da ima veze, ako dam za grafu 1000€ i krepa mi treci dan oces mi ti rijesavati garanciju i zayebavati se oko nje u svoje slobodno vrijeme? ako dode do toga zelim grafu odnijeti u servis i izaci van u roku od 2minute kao i inace!LP

13 godina
zagy15061984 kaže...

Ako mozes ostvariti svjetsku garanciju, sta te briga gdje je kupujes pa makar i u africi da je kupis ako imas svjetsku garanciju tipa asus/sapphire/msi sto bi se dalo ostvariti, ali treba prvo popricati s glavnim uvoznikom i sve ostalo dogovoriti 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
Gtx 9xx Club

Meni će djeda Mraz ovu pod bor da donese, a ako neće on, ja ću si je sam kupiti.

https://www.alzashop.com/asus-strix-gtx980ti-dc3oc-6gd5-gaming-d2906672.htm?catid=18856136

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goodie kaže...

Meni će djeda Mraz ovu pod bor da donese, a ako neće on, ja ću si je sam kupiti.

https://www.alzashop.com/asus-strix-gtx980ti-dc3oc-6gd5-gaming-d2906672.htm?catid=18856136

kud baš strix? uzmi bilo koju drugu

za 750€ imaš classified

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 21:39 (Rasho).
16 godina

zašto?

13 godina
Stjepanj kaže...
zagy15061984 kaže...

naravno da ima veze, ako dam za grafu 1000€ i krepa mi treci dan oces mi ti rijesavati garanciju i zayebavati se oko nje u svoje slobodno vrijeme? ako dode do toga zelim grafu odnijeti u servis i izaci van u roku od 2minute kao i inace!LP

za 2min mozes izaci jedino praznih ruku, tj sa potvrdom da si predao graficku na servis..

oni ce je zatim fino poslati ovlastenom uvozniku koji ce je kojih 14 dana (minimum) drzati kod sebe radi utvrdjivanja kvara

15 godina
goodie kaže...

zašto?

nije baš hlađenje iskemijano najbolje, kolko sam skuzio, cooler su uzeli od 390x i stavili na 980 ti

16 godina
Gtx 9xx Club

neka grije......zima je!

za razliku od evge, ima godinu dana dužu garanciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 21:51 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gtx 9xx Club

eh, baš si našao uspoređivati garanciju evge i asusa.. već kad si zapeo za to, evga ima 3 godine garancije, te za 25€ mozes dobiti dodatnih 5 godina

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

tu sam vec imao, trazim 980 Ti!

Al si dobio na lutriji da ides u takav trosak?

Ako ti uzmes morat cu i ja, znas da je meni najbitnije da sam ispred tebe u 3dmark-u 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 22:22 (ansha).
14 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

sjepanj apeliras na to da prodajes ovu msi 970?:)

battlelog:Kickass_HR youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs0pKMm-lVrUCP0eiQgAb4A myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp

0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
zagy15061984 kaže...

Sto u gromova iz Darkovuda,ako ti platiš grafiku 1000E ja se gol skidam i trčim po gradu!!

AUDIOFIL
14 godina
Rasho kaže...
goodie kaže...

zašto?

nije baš hlađenje iskemijano najbolje, kolko sam skuzio, cooler su uzeli od 390x i stavili na 980 ti

Mislim da je obrnuto!!

AUDIOFIL
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
zagy15061984 kaže...

Hmm, ja zaista ne vidim razliku, dapače, domaći trgovci znaju raditi probleme s mobitelima, komponentama i sl. a strani uglavnom ne. Slao ja grafičku pod garancijom u Njemačku ili u Zagreb servisu koji će je poslati u Njemačku, sasvim je svejedno.

15 godina
Gtx 9xx Club
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Sve ono sto je 960 i trebala biti na pocetku.

Cudi me da obicna 960 ima ~1k cuda cores, dok 970 ima 1,6k i razlika u performansama i nije "pretjerano velika" sad kad se ovo smanji jos vise hm jel moguce da je 970 ogranicena nekako, ne opravdava mi odnos cuda cores : performanse nikako u ovom slucaju

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 17:09 (chaselol).
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ekipa di je neki jeftini ducan online njemacki/austrijski di ima 980ti za manje od 4600kn? ima di?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gtx 9xx Club

imas njuskalo :)

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Ekipa di je neki jeftini ducan online njemacki/austrijski di ima 980ti za manje od 4600kn? ima di?

geizhals.de, idealo.de

btw. nemozes proci ispod 5200kn

12 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

Eno ih svi jeftini XD... U SAD-u dođe oko 4200kn, u EU takvu cijenu neš nać nigdje.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

pozdrav, 

ja sam sebi kupio za sada jednu EVGA 980Ti SC+ acx 2.0 platio ju 777.- CHF to ti dodje oko cca. 5,300 kn. 

PS. U petak stize jos jedna huhu.. ^^

Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
heavyy_rain kaže...

pozdrav, 

ja sam sebi kupio za sada jednu EVGA 980Ti SC+ acx 2.0 platio ju 777.- CHF to ti dodje oko cca. 5,300 kn. 

Ljubomoran sam haha 

14 godina
heavyy_rain kaže...

pozdrav, 

Ufff,gledam ti konfu i me like it a lot ,daj baci koju slikicu da vidim uživo,posebno me zanima 780T koje si mislim uzet!!

AUDIOFIL
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice